Bränd

Nu är jag och Linda i Alanya! Det är varmt som fan men jätte skönt! Har dock bränt mig :/ vi var vid havet igår och jag smörjde inte in mig ordentligt! Så jäääävla bitter eftersom jag varit skit ända sen vi kom!! Argh! Nu ligger vi inte på hotellrummet och ska sova lite. Är helt mörbultade!! Puss!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1551947/images/2012/pic_500cf45ae087c3512400085a.jpg" class="image">

Skadeglad???

Hola at youre boy! Nu är jag på g till Lindish! Imorn bär det av till Alanya! Wohoo! Som jag har längtat!!! Ska bli så skönt med sol och värme 4 once. Är verkligen ingen bra sommar i Sverige i år. De är som Thomas Ledin säger: sommaren är kort! De mesta bort! No shit sherlock! Anyway! Det var inte kul att säga hej då till min älskling! Hur kmr jag klara mig ?! :( min älskling <3 saknar honom redan :( Jag får hålla ut! Ja menar om Mia kan klara sig utan sin pojkvän i 6 månader borde jag klara mig utan Axel i 7 dagar utan att avlida! Vilket fall som helst ! Får att jag ska må bättre måste jag va skadeglad! Det är 35 grader i Alanya nu. Hur mkt är de i Sthlm ?? Eh, typ 20? Max!! Mohahaha!! So long fuckers!!!

Yo yo yo

Har varit i Skultuna idag med mamma, Patrik och två av hans barn. Har haft riktigt mysigt faktiskt!! Köpt presenter till min kärlek. Känns stort! Istället för att köpa smycken från Snö of Sweden. Men nej! Nu är jag sambo och vi är två nu! Så köpte hem lite tingeltangel till vår lilla etta. Hum... Undrar om grejerna ens får plats... Ska ta med mig tjockisen idag, dvs Ginni. Min älskling! Lite roligare att prata med henne än med mig själv när axel jobbar, även fast ginni är en bitch! <3 Snart bär de av mot Alanya. 40 grader och strålande sol! Längtar!!

23.57

Är på G hem efter en härlig sommarkväll med tjejerna på Lidingö. Har haft fett kul men ser inte fram emot Lidingöbanan med fulla bratz som gör att man vill spy. Men eller utan alkohol i kroppen. Men men!! De bådar inte gått hittills! Tack och lov kom Siri och mötte mig vid stationen med söta Otto, busans hund. De förgyllde sista delen av den hör kvällen! Tack för en underbar kväll tjejer!! <3

18.00 på Lidingö

Påväg för att träffa mina gamla godingar! Siri och Linda, mina pantertanter:-) har en liiite present till Bus. Gick förbi den och kunde inte låta bli! Saknat henne! Såååå... Ska till liljeholmen och möte upp henne. Kanske dra till Lidl?? De slår aldrig fel. Lidl är som HM. Billigt och bra!

Tack!

Btw!! Tack Elle för du smittat mig med mens! Nu slipper ja skiten i Turkiet!

Semester dagarna på landet

Jag har haft underbara dagar i Häggeby! Jag åkte till mitt älskade Häggeby i måndags och våldgästade hos Elle. Hon är helt underbar och tittat inte bort, eller tror jag är lesbisk, när jag spontant slänger ut mig orden. Jag älskar dig! Du är bäst!! Hehe, hon är fan bäst! Hon och jag går long back! Vi har vuxit upp tlsm, hon är som min syster <3 Anywho så tog vi promenader sent på kvällen och cyklade. Jag stannade hela tiden och plockade smultron. Sommar om något. Vi nattbadade och shoppade loss på Ica där vi köpte x-antal ögonskuggor. Man måste ju ha lite nytt! Dampat har vi gjort också de nya som flyttat till vår lilla by! Går inte att skriva vad som hände får det för inte det rätta! Så de får bli internt mellan Elle och mig! Vi var förbi Nisse som stolt visade upp hur fint hans nyinstallerade vatten spirar i köket och toan! Sen har vi spenderat tid hos mormor oh morfar. Både Elle och Axel har kramat om dem. Så kul när man får höra så snäll saker om sin kära vän och pojkvän<3 Har shoppat med Elle och min älskling i jakan. Vi som egentligen inte skulle shoppa.. Hehe men men!! Man behöver lite nytt!! Smultronpussar på er!!!

RSS 2.0