Gott Nytt år!



At the moment så håller jag på att bakar en kladdkaka, får se hur det går.
Okej nu är de nyårafton, för dem som inte märkt det.. Så.
Den kommer utspela sig på följande sätt:
Först moffa moffa middag med spice girls och sen klunk och tre till klunkar till :)
Champangen kommer flöda !
Sen blir det hemma fest såklart.
Det blir första gången jag firar nyår med Kattis, Linda och Siri så de ska bli spännande.
Jag ska ha på mig min fina klänning jag fick av mormor när jag var i N.Y.C. Schtek--
Jag ska locka håret för att få en Glammlock
Jag ska ta det liiite lungt eftersom jag måste upp klockan elva för att åka och jobba.
Är man pengakåt så är man!

anyway!
Gott nytt år vi hörs 2010!



OBS! Måste kolla kladdkakan!

Min stora kärlek

God fortsättning!

Nu är de onsdag och några dagar efter julafton. Gud så mysigt det var :) Såklart !
Jag fick en massa fina presenter var av en fin jacka, väska och filmen "Kenny Starfighter X Kenny begins"
den är grymt rolig :p haha

Idag satt vi ner och pratade igenom nyår, de är fortfarande några moment som är dimmiga och oklara så jag hoppas vi kan lösa det så snart som möjligt, de tror jag :)

Är hos elle nu, hon slog mig i Fia med Knuff, typiskt, de är alltid hon som vinner. Anyway! hon blev glad för örhängena jag köpt på Antik gammalt & nytt. De var super fina ! Jag har faktiskt köpt nått till mig själv idag, ett par nya skor och en snygg kofta. Nu har jag officiellt 37 par skor :D Underbart! hihi, nej måste gå från elle nu! Puss puss

Have a lovely xmas

Dagen morgonen idag har varit underbar! God mat och bra sällskap och härliga presenter! Men julen är inte slut än! Nu ska jag ner till mormor och morfar och mysa!
puss puss

Nu är det Jul!

Åh nu är min favorit högtid här! Julen! Det är så underbart med alla ljus och olika dofter och presenter.. :) Nej nu ska jag ner till källaren och hämta ved för att tända brasan!


Goo Juul!


En underbar klassiker!

Som en julsaga

Shit igår var de en jäkla busy dag alltså. Först på dagen kom falles söner över och vi alla käkade superlunchen  sen bar det av till Sthlm, snarare Rissne och Maria för hennes 20års middag. Shit, galen fylla, pinsamt!Men de var jätte skojigt. Bara flummade loss med kattis,Linda, Siri, Em och Mia. Haha, jaja....

Idag ska jag på mormors glöggparty :) Stort sätt hela släkten och bekanta kommer komma dit, de ska bli trevligt .

Asså de snöar så himla fint här, de är som man lever i en julsaga :) Så vackert!

Presenten jag gav till Maria var ju ett foto med en fin ram som hon kan ta med sig upp till Umeå. Det tog ett tag för mig att hitta en bra bild men tillslut så valde jag den här;

When U believe


Jag har absolut ingen aning om hur länge jag älskat den här låten.
Ganska mesig men super bra. Faktiskt Maria!

--

Tror inte det blir något julbord idag då en av dem ska med inte alls mår bra. Jag vet att man inte ska svära när de är de är jul men jag gör det ändå. HELVETE JÄVLA SKIT!!! ARGH!
Gud, de här är inte sant. Nej kan inte tänka på det då kommer jag börja gråta igen. Fan, varför ska de bli så här?? Det är ju jul! Känns inge kul om de ska vara såhär. " de gick bra, den här gången".
Jag vet inte vad jag ska ta mig till när den gången då de inte går bra.
Usch, älskade M

Grattis Lillebror!

Idag fyller min kära lillebror, nitton vintrar :) han är en stor pojke nu! Han fick en massa fina presenter. Cash, en wonderbaund, en T H skjorta (glassigt) styling gel av mig, han tar min hårspray hela tiden, jaja, han fick en massa fin. Meningen är iofs att han ska få en jäger av mig men de kan man inte ge när släkten är med, pinsamt.

Nisse och hans fästmö.
Imorn blir de julbord iallafall. Jag ska ha på mig en slimmad klänning och högklackat, kommer se ut som en pangbrud :)

IDAG:
De blev en heldag med Siri Linda och Kattis, vi var på Thelin´s och åt lunch. Snacka om nostalgi och flashbacks, "har ni Jensenkort?" De kändes som man gick i gymnasiet igen och pluggade inför ett matteprov eller nått. Tokigt. Efter att blivit dumpad av Siri ( hon skulle till jobbet) gick jag Linda och Kattis omkring på stan och gick in å ut i alla affärer. Blev impad av att jag inte köpte så mkt. Köpte dock en ring på Antik Gammalt och Nytt men de var allt, eller. Köpte en väska också men gav kvittot till pappa så de blir som en julklapp av honom. TYP.
Kattis och jag blev dumpade av Linda sen så vi var själva.. Fikade och gick i mer affärer och flummade, hehe. Tokfior. PEACE!
Haha, anyway!!
Köpte också en till present till elle, kunde inte låta bli, sen en till mormor. Måste hitta nått bra till mina morfar, de är grymt svårt men de löser sig!

puss hej!

Kattis och Linda på Strand, Borgholm Midsommar 2009

Mr Big & company

Jag har ju en liten åldersnoja, jag är ju ändå 20 liksom-- Urk. MEN! Elle har nu fått mig att känna mig lite yngre. Hon stickar nämligen, åh life is great! Hehe, hon stickar en halsduk så fin, den kliar inte, asså de är väldigt många sånna här stickade grejor som kliar när man har på sig dem, men de gör inte den här, den är cool. FUCK!! nu låter jag gammal igen, men ville inte trycka ner Elle som är så lillgammal :)

Kollar på en film med Hillary Duff, The Perfect man, Mr Big från sex and the city är oxå med, Alfahannen! :)

--- B

Köpte en del av Marias present idag. Ska göra klart den imorn tänkte jag, åh hoppas hon blir glad!

Sitter hos Elle och skrattar åt att hon dampar på nått jäkla skydd på hennes iPod, hehe, komiskt. Jag vågar inte hjälpa till min klumpighet kmr den paja på momangen. Kul, hon blåser med hårtorken på den-hehe, <3

Gud så jävla trist liv man har nu asså, jääävligt intressant att läsa om att jag har köpt en almenacka struntade i att begå själmord på IKEA, skulle ha köpt julklappar där men bangade.. Vill inte bli nertrampad av nån jävla svensson eller få tinitus av svensson skitungar. tack, men NEJ tack.

anyway!

Ibland så pratar man ofta med gamla vänner om att ses, ta en fika, men de blir aldrig av. Varför inte?!? De är fan jämt så, man glömmer jämt bort de. De är därför jag köpte en almenacka idag, mitt liv är fyllt med en massa sociala tillställningar så måste ha koll på de så jag inte glömmer bort dem.

BOOOORING!

Nej nu ska jag kolla min Farm på FB, jag vet. Patetiskvarning, men sorry de är som ett lungnande piller i mitt späckade liv!

Coca-colas Tomte.


South Park´s Tomte.

Vilken är bäst??

HO HO HO!

mixat

Det här vädret är bara så great! Det känns som man bor i Lönneberga och åker släde genom snön som en stor fin Nordsvensk drar. Åh, jul jul strålande jul!

Det var jätte kul att träffa Sofie och Tina, saknat dem. Det är så konstigt, man har träffats och umgås 8.00-17.00 fem dagar i veckan. Nu träffas man så sällan så de är galet.


Idag fyller min kära bästis år! 20 år, hon är en stor flicka nu. Nu kan hon gå på systemet själv :D hehe, längtar till lördag då hon ska få min present. Hon kmr älska den!!!!!!


GRATTIS MARIHA!!!

Tack Jeppe

Sitter hos Tina nu och väntar på Sofie, känns så bra att träffa dem igen, var fan 2 veckor sen. Omg liksom! De är så kul, leker lite med Tina söta son.

dator jag skriver från är min! My precess, min älskling min bebis. Har fått en ny dator! En HP laptop va min storebror, Jeppe <3 Jag skulle egentligen ha köpt den men han ringde mig när jag var på odenplan på väg hem och sa att jag fick den. Jag kunde inte fatta det och frågade honom flera gånger; är du säker? Ja de var han. Älskar dig bror!

Den här coola låten är till honom <3

De va en mkt bra dag!

Igår vad det en bra dag. Jag jobbade och träffade min kära storebror. Saknar honom faktiskt, har har ett så jävla stort socialtliv så de är galet. Sätter liite perspektiv på ens eget..
Hur som helst! Vi vad och åt julbord, väldigt fancy faktiskt. Tror min styvbror jobbar där, beckgårds tror jag det heter. Det var jätte gott. Jag planderade att dricka cola men.. Servitrisen kom: Att dricka? Jag: en cola, tack ( jag är så artig) Servitrisen: Inget vin? Jeppe: Ska du inte ha vin mirran? Jag: okej visst tar ett glas vitt, tack. Servitrisen: Ska du ha en nubbe också? Jeppe: Ja hon tar en nubbe, en OB. Okej tack lixom, de blev en lite nubbe flaska och två glas vitt en en minifylla på en tisdag. Jag kmr bli mobbad resten av mitt liv pga det här. Trevligt att få mina bröder nått att skratta åt, varse god.
Jag ska köpa en laptop av Jeppe dessutom, weehoo! Min egna dator, den är bara 2 år gammal! Woho! :D Nu är jag inte beroende av någonsannans dator längre. Åh så glad!


Idag var det en bra dag. Pratade med Kattis som kommit hem från KängruLand aka Australien. Ska träffa henne imorn och bara babbla en massa nonsens, kmr bli jätte kul. Ska för en gåns skull inte fika i city. Så trött på city, så vi fikar nog på Östermalm.

Har gått bra på jobbet idag också, så super!

ack ett så positivt inlägg, härligt härligt.
Ska hem nu och ringa Elle pelle!

puss hej!

Fortfarande beroende

Hell No!

Nisse sa en sak till mig idag som fick mig att verkligen tänka till; Mirran, vad e de på tv idag? jag: Jag vet inte. Nisse: Jaha jag trodde alla arbetslösa visste vilka repriser de går på dan.. Sen skrattade han och jag slog honom.
Jag ska faan inte bli en slackpotatis med en kagge söndriga och missfärgade mjukisbyxor och ett missfärgat grått linne, sweet.. NOT!

http://data.s-info.se/data_page/1749/images/b-kassa.jpg


Har en mkt stark känlsa av att flytta hemifrån så kollar jobb över hela Sverige. Tittar ganska mycket på jobb i Umeå men hittar tyvärr inget som är jätte intressant. CP.

Imorn ska jag träffa min storebror Jeppe, vi ska äta middag och mysa. Måste köpa en present till honom, får bli nått från Systemet I guess :)

Måste dra hem nu, ska kolla på Twilight.

Oj en sån rolig helg man har haft! :)

Lägg märke till att jag inte var ironisk! Har jobbat hela helgen, igår stod Elle och jag å sålde lotter. Fan får magknip av att vara med henne. Skratt skratt och flabb blir det alltid :) På kvällen åkte jag till Lidingö för att julstöka med Mia, L & S. Mina pepparkaksgubbar blev lite mongo men de var suuper personliga. Gjorde några speciella till mina kära, exempelvis elles, hon fick en snopp av mig. Den är till för hemma bruk :D
Jobbade egentligen inte idag, var ledig men åkte till jobbet bara för att leka med Elle lite :) Så nu sitter jag på kontoret och pysslar med min farm och väntar på att åka hem. Och blir sniffad i håret av en sååå mogen brud.. TACK!

nej måste leka med elle!

pöss hej

En helkväll på Badvägen 9

Är hos Elle nu. Hon bakar saffransmuffins och daimbeskvier, mumma mumma! :D :D Efter som jag är kass på att baka så vågar jag inte lägga mig i då blir de bara cp så hon får njuta av mitt trevliga sällskap i stället :)
Hon ska faktiskt jobba imorn med hos Falle, spännande spännande kmr bli skit kul. Elle är så gullig, min brudtärna :) De är typ som mitt andra hem, hos elle dvs, går hit när jag vill fila naglarna, ta bort mitt nagellack, har kommit hit några gånger för att duscha för vi inte haft varmvatten hemma, ja det finns en massa :) Love U!

Nej ska väl som alla kolla på Idol, sen Rabih åkte ut är det inte lika intressant längre, attans attans.


btw! KOllade in den nya julkalendern, kan konstatera att den suger--! Ska önska mig den bästa julkalendern ever. Trolltider . Hoppas den ligger under granen till jul. ---man kan beställa den på cdon.se--

 




Hoppsan nu åkte Tove ut

chickas

var på intrevjun idag..hm.. Det gick sådär, fick inte jobbet.. Men de gör inget faktiskt. Fine behöver ett jobb men vill verkligen inte fastna i sthlm nu. Vill byta län, träffa nya sorters människor :) Sen kändes de så jäkla ytligt, kände inte att man blev trevligt bemöt och att blickarna gick upp och ner, Men men!

Har jobbat idag igen så ska hem till elle och dega, måste dra till ICA innan jag  drar hem så jag kan ta med mig lite gotte :D


Ciao"

hej hopp!!

Jobbade idag, omg. Ganska jobbigt faktiskt, det var kul, men att vara trevlig och le är lite jobbigt efter ett tag, har typ ont i kinderna  :D

Idag när jag stod och jobbade fick jag ett skrämande bra samtal!
Zara på hamngatan ringde mig!!! Ska på intrevju imorn !!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAHHHH! Helt tok galen! Är helt nervös, :)
Guuud! Ska bort till Elle och ta bort mitt nagellack, omfg omfg!!!
De är skumt för jag sökte jobb där för 9 månader sen! Jag registrerade mig på deras hemsida och vipps 9 månader senare; Hej vi vill jätte gärna att du kmr in på intervju, kanske inte blir nå borlänge. Får se, har ju inte fått jobbet ännu så ska inte ropa hej förns jag kommit över häcken :D

PÖSS PÖSS!

Önska mig lycka till!

Goo Juul

Åh jag blev så glad i går när mina fingrar nästan frös bort. Det är kallt!!!!!!! :D :D Nu hoppas jag verkligen på snö så jag kan åka stjärtlapp och snowracer. Dödligt kul!


Anyaway, nu är det snart helg igen och jag ska jobba jobba och jobba hela helgen så min veckan består av jobb :)

Appropå jobb så fick jag jätte fin respons från Bonver där jag arbetade i våras. Linda ordnade så jag fick ett jobb intyg och ojojoj. Gråter du?? Nej jag har någonting i ögat. Sant. :)

Jaja, snyft snyft. Ska gå bort till ICA och se om jag kan hitta nått roligt. Börjar egentligen inte jobba förns 10.00. Kommer tidigt för jag åker  med mor in. Så är här kl 08.00 men de gör inget då hinner jag fixa listor med mera.

Pöss hej!



Fin bild på min mosters hus i USA. Var där en jul 2007-2008. SNÖ!

Hola!



God morgon!
Underbar dag igår? Nja, asså det här med att jobba som innesäljare är jag nu väldigt trött på, väldigt menar jag.
Men jag får stå ut fram till onsdag (imorn) och göra mitt bästa. Blivit erbjuden ett jobb här men jag har ingen motivation till det här längre men som sagt ska anstränga mig och göra det bästa nu.

Nej nu ska jag göra te, dricka lite och köra igång!

Ciao,

btw, fortfarande jääävligt bitter över att jag missade Il Classico matchen. Stupido, men men :(
RSS 2.0