LOLs

ALÅHA!
Måndag måndag måndag, Härliga måndag!
Haft en väldigt mysig en faktiskt. Dagen på jobbet var chill, slutade kvart i fyra så de var najs. Så skönt att det fortfarande var varmt när V, J och jag gick mot tågen, jag mår så glad då! Surade till dock då jag pungade upp 1010kr för ett jääävla SL-kort, så mutter mutter fröken butter. De slog inte så hårt eftersom jag skulle hem till Fredrik för middag och samtidigt träffa andu som kommit hem från Asien. OMFG vad brun ha är! finner inga ord! Fätt avis^^ anyway, de kom och hämtade mig i Bålsta så åkte vi hem och kollade på How I met youre mother, myspys kul :D Sen middag, åhh hemgjorda hamburgare L för LOVE! Älskar de, precis tagna från grillen, MUMMA! Sen käkade Andu å jag pepparkaka med rabarber i med vaniljglass till efterrätt, seriöst, jag ser preggo ut nu :P Vi pratade om att styra upp nått till helgen, Andu var taggad på fest och jag med såklart :P Elisabeth kmr hem på onsdag så de blir väl vårt gäng :) Kmr ha en awesome helg anyways!

Nu ska jag sussa så.. KRAAAAAAAAAAAAAAAM PÅ DÄÄÄÄÄÄ!!!


 Snart börjar fotbolls VM med bla min älskling Christiano

slafsigt.

Har haft en riktig frän helg. Var kaos i fredags eftersom jag var sugen på att dra ut och ta en drink lr nått. Fick inte tag i någon som kunde hänka :( Men till slut! Lyckades jag få tag på Diana som kom in till stan och hängde med mig på Bauer :) Va fett mysigt, låten som jag lagt in nedan, spelades på X-antal barer på söder. I LÖVE IT!

Lördagen då.. Vaknade tidigt och såg klart på Harry Potter " Halvblods prinsen", najs film riktigt najs. Gav mig ut på stan och spenderade pengar, värdelöst. Ska lämna tillbaka shortsen.. Sen åkte jag till karlaplan för att träffa Busan och Musan också kallade Siri å Linda. Vi drog till ICA och köpte piknikmat och till systemet för champange :P sen gick vi till Djurgården och njöt av vädret drömde oss bort när Linda läste högt ut en resetidning, åh :) Eftersom de började regna som f**n så gick vi i raska steg till Trädgården och drack kaffe spelade kort och åt världens mjöligaste mackor, poff! så såg man ut som en crackkokain Ho. flashigt.
Kvällen sen. Träffade S, en gammal räv från högstadiet. SHIIIT va kul vi hade, :D :D Öl på BAuer och drinkar å öl på carmen. salongis.. Sen spårade ut och de kan förklaras med Flumm, typ som när Siri och jsg fuckar upp. Gryymt kul, sen foodade vi i erikdalsparken. Vi såg vid sju och jag kom hem halv tre. P A R T H Y! :) Jag är inte ironisk. NU IDAG är jag grymt trött ovh har ont i mina vader, eller på framsidan av benet, längs ner. Vete fasiken vad jag har gjort, gör ont :´( Men men vi ska inte hänga läpp! Har varit å hämta gräjer som jag beställt, två klänningar och skor. Så fina! ska testa dem sen efter jag sovit ut, vilket jag planerar att göra typ... Nu.

kärlek börjar med bråk och slutar med socialbidrag.

Idag har de varit en bra dag, även fast vädret sucks.. Men men, upp med hakorna lixom, syrenerna håller jö på att slå ut och bror min tar snart studenten! Woopiidoo :D
Blev lurad på jobbet idag av J, heelvete va arg jag blev. Han ska faan akta sig med att bråka med mig precis efter arbetstiden är slut!!!... Anyway..
Glömde min mobil på jobbet idag och jag är så himla orolig att någon snor den, usch. Nervös och  naken som en bebis känner jag mig, ingen kontakt till världen runt om mig. HJÄLP! fy fan.
Köpte godis för att tröst äta och de har ju gått sådär, ont i kistan men de är ok.

Känner mig fett tråkig numera. Gör inget annat en åker till jobbet och jobbar och åker hem sover och jobbar. Lägg märke till hur mkt ordet jobb nämns.. Sorligt att jag inte pallar trycket, är så trött bara. :´(
Men FAN! TAGGA TILL!! De är den 25e !! AKA Löningsdag! L O V E! Ska spara som fan och leva TAJT som fan och spara cashen for once.
Så har lagt upp en lite budget, ska klara på mig på 4716 kr den här månaden, redan gjort av med 100 kr. Men de är lungt! van att klara mig på lite pengar!
Så, nu ska jag boka ticetx till Sex and The City 2 till söndag för då blir de biomys med Sarah.
 KRAAAAAAAAM på dääääää!


En riktigt Umeå-flashbackdenga. Me like!

lovely.

Har haft en härlig helge faktiskt. I fredags drog jag ut till Lidingö för att träffa Siri å Linda. Vi gjorde middag och satt ute å pratade ovh kom på att vårt 5års jubileum dyker upp nu efter sommaren, och de ska firas!
Efter jag kommit hem, två timmar senare, dvs 01.22, till Hassla så åkte jag iväg med mamma för att hämta nisse som var på studentbal. När vi väl kom fram satt vi och tittade efter honom i 5 min innan han kom gående ut. Han såg verkligen stilig ut och piffig som fan. Boff boff boff, jätte biffig. Sen dunsade han in i bilen och var lagom salongis och berättade att skolans snyggaste lärare var där och att "alla flickor var så vackra". Hihihi, litenbror.

Lördagen var bara sol sol och sol. OMG. Nisse satt på gräsklippartraktorn medans jag låg och brände mig i solen. Somnade och vaknade av att jag fick vatten på mig, fyyy faaaaaaaaaaaan. De är de värsta, man är ALDRIG säker när man ligger och solar hemma^^
Bålsta blev de sen iallafall för Nisse skulle träffa Natta och jag till vivo för att köpa godis på extrapris, 59:- kilot på lördagar, hur kan man motstå det???! :D Sedan avslutades dagen med grillat på balkongen med Gittan som gäst och sen UEFA Champions Leauge där Inter vann med 2-0,bra Milito! De var skoj att se, även fast de var några italienare som filmade lite för mkt..
Söndag! Har varit hela dagen hos Gugge och bakat bullar, Sarah bakade kanelbullar Gugge kademumma och jag bakade vaniljbullar. MUMS! Vart jätte goda! Gick ut sen med Sarah för att klappa på hästarna som betar hos oss, de galoperade ifrån oss så vi gick in i skogen och pratade minnen, :P Så, thats that. Ligger i sängen nu och har ont i magen av allt bull ätande och den onyttiga frullen, godis.. Ska nog gå upp och klä på mig igen och dra till pappa.

Häpnadsväckande



Så här söt var hon 2006

Busan & Tusan in Umeå hos M&J

Nu är de banne mig dags för en uppdatering från helgen i UMEÅ!!! Dagen började ju med att jag gick från jobbet två timmar tidigare för att hinna ta mig till Bromma airport från sumpan. När jag satt på bussen till Bromma höll jag på att dö av stress för de var så jävla mkt bilar på vägen så bussen blev försenad. ÅNGEST! Tack och lov kom jag in i tid och flög från Sthlm till björkarnas stad UMEÅ. När jag flög fick man fett goda mackor på planet, nyttigt bröd med ost och skinka på. Lite problemo var när jag fick damp på en jävla tant som satt med sin unge i knät som sparkade på mitt ryggsäte. SJälvklrart snäste jag åt kvinnan att sätta fast sin ugne i sätet brevid, men nej. Ungejäkeln skulle sitta i knät. JAHAPP! Apkul! Anyway, när jag satt på planet såg jag ner och såg att det var kvar snö i Norrlandsskogar minsann. Men uppe i Ume var de asnajs väder. Soligt och underbart. Kunde inte varit bättre!
Så efter en skitsvettig resa på flygbussen steg jag av vid Vasaplan pch där stod de! tripp trapp och trull! Siri, Maria å Johan. De var så himla kul att komma dit, de sprudlade i kroppen av lycka att äntligen få komma upp till Umeå och se Mias nya hoods. När vi kom hem till Mia så lagade vi tacos och jag kände hur min kropp höll på att kollapsa. Var helt slut och min blodsocker nivår låg på minus eftersom jag spyde nästan upp lunchen på jobbet^^ så jag hoppade in i duschen och ploppade ut fräsch och in till matbrodet och tryyckte i mig tacos. MUUMMS! Så jag fick lite enrgi sen också när jag fick min fina kruka^^ Ett litet internskämt som Maria jag och Siri har, ganska kul faktiskt, sk alägga upp en bild på den senare.
Fredagen fortsatte med en del krökande och vattenpipa rökande, mm, äppelsmak! Några kompisar till Johan kom som inte var så taggde på varesig vattenpipa lr prata med oss, de tyckte vi hade typ för högt tempo lr nått antar jag. Tråkigt för dem!
Sen drog vi till Corona där vi trodde de skulle vara Svinpackat men näääääääää, va typ 25 pers men de var skoj som faaan. Tydligen var de nån fet trädgårdsfest nånstans som alla skulle till, men palla lixom, de rengade ute.

fesandet på lördagen på Cororna var mkt bättre! Skit mkt folk då DJgänget ShitSMith var där, de hade tydligen vart på Berns dagen innan. stek. På dagen njöt vi av solen och värmen och sippade på dagens å grillade :) Kom hem sent på natten på lördagen då var siri gullig och fixade ordninger resterna från tacosen, så vi satt ute på terassen och mummsade.
Söndagen var B for Boring. Följde med Siri till bussen och hoppade på min egen lite senare, 9,5 timme till sthlm. ALDRIG mer igen!

De va skoj!


Dagen har varit som ingen annan.

Nu sitter jag här hos jacob och lyssnar när han spelar guittar hero, jag har precis kommit in till stan. Har ju varit ledig idag så de känns som det är söndag lr nått men de är ju bara torsdag, tack och lov! Vaknade ganske sent idag, halv 12.. Vaknade första kvart i fem, jag går upp då när jag ska till jobbet men somnade om såklart. När jag vaknade på morgonen var jag fortfarande trött så jag letade rätt på godispåsen jag köpte igår och låg å kollade på gossip girl och mummsade godis. Sen gick jag upp till slut och käkade riktigt frulle, de var jätte fint väder idag ju och vart! De var kallare i farstun än vad de var ute. Mamma och jag bestämde oss då för ta en prominix men icke sa nicke när mormor ringde och påminde om en 70års fekke i Häggeby. Så på med finkläder och fest med 55+are. Kanske inte låter så kul men vissa gubbar var roliga och man fick gratis mat och tårta :) MUMS! Var ganska häcktad när jag kom hem eftersom jag inte packat till Ume, så jag kutade upp till tredje våningen..Dörr jävlen var låst. Den hade blåst igen, och gått i baklås. De som är så himla bra är att man kan inte öppna den utifrån, kan vara positivt om de kmr in en mördare i huset.. Så jag fick iallafall D A M P! Tack och LOV att ingen var med mig, jag var argare än ett jäkla bi och sprang runt i huset för att hitta en nyckel som skulle passa, argh argh argh. Hittade en i lekstugan, den var gammal som gatan och rostig men de gick! Så packade mina väskor samtidigt som mamma städade där uppe. De löste sig.

Måste berätta om igår btw. Träffade kära linda igår efter jobbet. Vi satt ute på en brygga på Lindingö och drack vin och åt mackor med tomat och skinka på. Satt där i nog två timmar innan jag hoppade på Lidingöbanan för att bege mig hem, kom hem två timmar senare^^ MEN DE VAR DET VÄRT! De olykliga visade sig idag dock, linda är sjuk och kan inte åka upp till Umeå. Så nu ligger mitt hjärta hemma och hostar och sover och är ja, sjuk :( NU är bara Siri uppe hos J och Maria. De är så rart för de har passat på att ätit de jag inte gillar idag, som typ sushi:P Hihi, och imorn ska de bjudas på de jag gillar, TACOS :D Hohoho, kmr bli skit kul i Ume!! KMr skratta, fnissa och dansa rumpan av mig! Så, agenda för imorn. Upp i ottan för att åka till jobbet sen gå kvart i två och dra till Brommar airport.

Ska kolla på film med bror nu, typ Bruno?? Sugen på inglourius bastards :P
pöss

snorrevägen 1

Asså alla mina dagar är likadana just nu. Gå upp svintidigt, åka till jobbet, gå till jobbet, kmr till jobbet, sätta på datan, ta kaffe och plingplång! VÄLKOMMEN! Väldigt händelserikt att skriva i bloggen lixom. S N A R K. Det som är annurlunda jämte mot de som hänt, annars, är att jag kunnat ligga på gräsmattan med bärandes mina chinos, träskor och ett fräsht linne i en turkos färg (för övirigt köpt på TOPSHOP) och pussa på Ginni och njuta av solen. VÅREN ÄR HÄR! Kööött föööö fääään! De är allatiders det.
Funtar på att pingla Elle och dra på en promis i detta underbara weather!! Tror det tror det, hon kanske är med sin pojkvänn iofs^^ Ut ska jag iallafall, tänker fan inte sitta inne och glo på dummburken.

Neheeepp!!!
Bästa kommenteren idag: Jaha bor du i Rökebo?? Är det många som drar pissiga skämt om att "jaha, rökebo? Röker alla där??" Höhöhö...!


Favorit bild. Från Swiss 2008 Soluthorn.

nattinatti

klockan är mkt och det är snart dags för mig att sussa. Ska upp i ottan imorn och resten av veckan för den delen. 7.00-15.45.
Har inte gjort mkt idag. Bara degat njutit av Hassla och andas in den friska luften. Varit asnajs väder idag så jag har sprungit omkring i t-shirt och mina träningsbyxor, som jag aldrig använder när jag tränar, eftersom jag inte gör det så, eh , ja. Fick höra idag att min morbror sköt en räv igår på tomten. De är andra räven på en månad som han skjutit. Ginni fick ju skabb förra året pga av en räv. Nu finns det en räv kvar som han ska skjuta. Jag vill att den ska vara kvar. Gillar rävar. Tror att alla som sett Micke&Molle gör det. :) JAHAPP! Nej nu ska jag ta på mig mina nattkläder och springa ner å hämta Ginni <3
btw. det regnade ju igår kväll. Det är underbart när man har sovrum på tredje våningen här på Hassla. Man hör hur det smattrar på taket, de är jätte mysigt att somna till. Nu regnar det ju inte men de är härligt ändå, tror jag ska passa på att sova med öppet fönster nu innan myggen anländer.

Pussel och kräm!

RoboCop

hemma gjort är bra gjort.

Har precis kollat på skönheten & odjuret. Ack, äkta kärlek! Äkta Disneykärlek. Finns det någon finare? Nä, tror inte det :) Prince charming och trolldomar. Det är himlen <3  Tänk om det fanns Disneykärlek här där alla inte är tecknde med enorma ögon som man drunknar i. Bara att fortsätta leta- Men var? gulasidorna, mötesplatsen, Chatroulette?? Dont think so!  
Vad är de alla säger nu igen??.. Hm, just det! Om man letar efter kärleken hittar man den inte, den bara dyker upp. Härligt.

Anyway ska sluta prata om de så det inte urartar till att jag gråter och tänker hur tråkigt de är att vara singel när jag VET att det inte är det. 

vad ska jag hitta på idag då? Jo jag ska stryka en kjol som jag ska ha på mig imorn med prickiga strumpbyxor. Mkt roligt och piffigt. Jag hoppades på att Nisse skulle komma hem så jag kan få krama om honom och gratulera för nu är han en Jägare. Morfar kmr bli stolt. Jag sa till Nisse att jag ville springa ner och berätta det själv men icke, de ville han göra. Kära lillebror <3 Saknar honom :´( SNYFT!

Ska nog piffa till i mitt rum också känns som jag är på besök eftersom det är kaos i mitt rum men kläder som ligger och slänger överallt. Snart är det lön btw, lr, vad är det? 2 veckor kvar? kmr gå fort som faan. Woohooo! Sommarkläder!! :D ska spara också^^

Ska upp och sätta på mig strumpor och plocka ur diskmaskien nu.




Alexander är MIN Prince Charming ;) <3

T.T.U.S

elu

sitter hemma på hassla nu med en fett Gin&Tonic och målar naglarna i en fin färg. Är ju hemma hela helgen så måste ju göra nått för att känna att de är helg och förbereda mig inför nästa!
Har bokat biljetterna till Umeå! Ska upp och hälsa på kära Maria och Johan. Så på fredag eftermiddag åker jag från bromma flygplats till Ume! Ska åka direkt från jobbet så de är perfa. De kommer bli tokigt för jag kmr inte kunna ta de där Umeborna seriöst. Dialekter, kmr dö av skratta. Enligt min mammas kompis Y så motsvarar 15 min skratt om dagen 800 meters promis. Tror de är därför jag går ner i vikt! Skrattar så jävkla mkt på jobbet så de är crazy :P Har de så himla kul, killarna där är sjuk roliga. HAHA!
Nu råkar de vara så att vädret här suger här så kan inte ha mina nya kläder. Fick ju en jätte fin jacka, klänning och skor av mormor som jag inte kan ha pga av de här pissvädret. Har plockat fram bilder på jackan och kläningen från ellos men ska ta bilder sen när jag har dem på mig. anyway, så här ser jackan och klänningen ut.
 

Fina va? N
Ska upp och dricka lite mer gin och mysa med Ginni nu.
Pöss hej!

Helt fucking död.

Har varit ett par painass dagar. Jobbat och jobbat över vilket leder till att jag blir sjuuukt trött, har ju flyttat hem till landet igen så de spelar ju oxå, dvs alla resor^^
De som har hänt de senaste dagarna är.. Hm, ja valborg som var för en vecka sen. Helt tokig valborg, blev inte som väntat. Chatt roulette och naket och salongis och kramar på N:SEE BAR. Livat var de där! SEn i veckan har jag bara jobbat. Inte träffat någont. Varit hemma, var hos mormor och morfar i förrgår och kollade in mina nya kläder mormor köpt till mig <3 Ska lägga upp bilder på de sen! Fixat min cykel oxå! Lr snarare. Jg köpte innerslangen och pappa satte dit den medans jag tittade på. Jag har oxå träffat Elle och hennes nya pojkvän. Planerar nu inför resan till Ume nästa vecka. Fick gå tidigare från jobbet eftersom jag jobbat över sammanlagt 2 timmar.
Har en hög partykänsla nu faktiskt. Vill dricka och bli f u l l. Kanske kan dricka lite vin när jag kommer hem. Mamma ska ha nån "tjejkväll" idag, host host. SPYA!^^ palla tantolantor som blir full och fnittrar, slår vad om att jag kmr bli så iofs men de är inte en fin syn när man tittar på sin kära mor.  
Ska försöka ringa runt till lite kompsar idag för att kolla läget och få buddies att säga: Naw mirran är så gullig hon hör alltid av sig. :D Mohahaha! 


En kille på jobbet lyssnar på den här hela tiden känns det som och med SKYHÖG volym.
But hey, who can blame him! Låten är awesome!

godis! :D

har inte skrivit på ett tag, jag vet! Men har inte orkat pga olika omständigheter. Sitter hos bror just nu och ska snart åka hem till hassla. Kmr leva de lungna liv som jag levde förut. Skönt men oskönt. Jobbigt med alla resor men najs med landet och mami och papi och Ginni <3 Måste dra, skriver mer sen idag. Måste tjacka godis!
RSS 2.0