Ska vi gå till Globen?

Har ju varit ledig sen i torsdags och bara varit hemma och degat och svullat. Så igår kände jag att de var dags att dra sig upp ur sängen och träffa lite folk!
Så jag åkte in till stan för att träffa roliga Simpa. Vi mötes upp på Retro där S öppningsreplik va, Mirran, gissa.. Jag fick visa legg^^ HAHHA, jag skrattade åt det i flera minuter efter han sa de, eller i stortsett hela kvällen :/ Han sken upp lite när de kom in en blondpluttis bratz som oxå fick visa legg.
Eftersom de var så laimas lite folk på Retro drog vi vidare till söder och satt och pratade pojkar och flickor och Simpa fick reda på nått som fick han att häpna, får se om de sprids vidare lr icke.
Efter vi suttit där i några timmar drog vi och S frågade mig: Mirran, ska vi gå till Globen? Självklart! Så vi tjacka lite mat och jag tog tid. Så de tog typ 20-25 min att gå från medis till Globen. De var jätte roligt faktiskt och jag behöver nu inte träna på 3 månader.. Trevligt tkr jag.
De blev inte en så värst lång utgång men de var jätte rolig. Vi skakade han på att vara kompisar resten av våra liv and have fun along the way!




Doppidopp med Sarah

The us

Äntligen! Nu har Dave kommit hit från NYC och ska hålla oss sällskap i en vecka. Fett najs nu när jag är 20 och kan ta mig en öl. Så de kmr bli mkt häng i sthlm den kommande veckan med dave och Sarah I guess. Hon kmr tillbaka från Norge snart så då blir de stockholmturer :D







Dave jobbar btw som fotograf och hade utställning i NYC där den här bilden på mig var med.

nostalgi

Gud vilken härlig och seg dag jag haft! Sovit till klockan tolv och kollat på OC så ögona började blöda och shopping med styvfar och avsluta dagen med en jäkla massa mat. Älgfärsbiffar mer potatis, ostbricka med vin och kaffe med godis. MUMMA! Fast! De roligaste som hände var när min styvfar körde fort som faan i mercedesen på krokiga vägar. Älskar att åka bil fort :D



Nostalgi om något med Snook?? Såklart, kolla in Oskar Linnros som numera is flying solo!

För en minut sen var du min





Älskar Oskar, han är grymt lik S.

Min älskling fyller 21 idag!

Det allra bästa och viktigast som händer den här veckan och månaden är att underbara, roliga stöttande och galnaste Siri Carolina, Siribus och Busan fyller 21 sommrar!
Grattis gumman ! Jag hopps du har de jätte bra på Öland och ni har fint väder och äter mycket tårta!



Siri och jag. Djurgården sommaren 2010. Älskar dig <3

Ledig.

Jag har verkligen haft det as najs på sistonde. Haft jätte roligt på jobbet och shoppat och festat. Förra helgen var jag på Ambassaduer med Em och Mia sen drog vi till retro som skulle passa några av mina killkompisar. På lördagen var jag i Haninge hos Sandra och festade sen på metro. De var galet, hehe.
Har uppdaterat gaderoben lite också, de var på tiden kan jag säga. Träffade Elisabeth i måndags, satt hos henne på Sushi house på östermalm och försökte, jag försökte verkligen att äta sushi men det gick bara inte :/ Vi drog ner på stan när hon slutade jobba och jag köpte lite smått och gott. Sen igår träffade jag Diana som plockade åt mig lite kläder som hon tyckte jag borde köra på. De blev en tajt fodralklänning och en randig, cool, kavaj och jeans.. Klänningen och kavajen skulle jag ALDRIG köpt om inte D varit med.
Veckan kan inte sluta bättre heller! Är ledig idag och imorn :D :D :D Så idag ska jag chilla, läsa min bok, kolla på OC och dricka cola <3 Imorn ska jag in till stan för att träffa S och på lördag blir de mosebacke med Diana.
Lyssnade btw på några av S låtar. TAGET! Grymt bra låtar, verkligen hot med whiskey rösten !

grattis sverige

NU är de verkligen sommmar så man får solsting. Har jobbat och stått i sen sist. Var iofs ute föra onsdagen med mia å siri, vi träffade en gammal kompis från jensen när vi satt och sippade på Eken. Trevligt. Under helgen sen var jag faktiskt hemma. Lekte med Sarah på hemmaplan, Hassla. Vi tog kvällsdopp, jag fick köpa ut åt henne för hon glömde sitt leg i sthlm, sen såg vi på skräckfilmer. Haha, fy faaaaaan! Så komiskt att två livrädda människor kollar på 2 skräckisar efter varandra. Ojojoj.
Träffade Linda, Maria å Kattis igår. Vi satte oss på ett hak på medis och pratade på och njöt av den vackra storstaden Stockholm som sverige erbjuder, tack sverige.
Är fett lungt på jobbet nu btw. Sitter och snackar med S & F och myser bara, väntar in stormen.
S ska ha spelning på Ambassaduer i september. Han ska fixa ticets! De blir som en födelsedagspresent tkr jag, hihi. Kmr bli ASHÄFTIGT!!

Of to bead now!

Min skyddande ängel och bodyguard


 Busan & Tusan 4-evah <3

sol, vind och vatten

Fredagen förra veckan var verkligen kul. Var ju och drack med jobbet. Vi satt i tanto och pratade och skrattade, de var trevligt. Jag fyllekäkade som aldrig, drog till donken och köpte två hamburgare och åkte jag till jacob igen och sen till stan igen och käkade kebbabitallrik. Mumma!! Fett gott.
Igår var jag ute igen. Satt med Siri å maria och drack rosé och drog vidare till östermalm, village å collage och sen Eken på söder. Väl på Eken träffade vi en gammal klasskompis, JOhanna, som vi inte sett sen studenten. Så vi catchade up och hade trevligt.
I helgen var jag btw på grönan och åkte allt de galna och läskigaste atrakttionerna. Jag gick till och med spökhuset! Jag är förmodligen den mest lättskrämda människan i Sverige och hade inte stigit in i de huset på 6 år och då gick Fredrik och höll mig i handen, nu gjorde ingen det. Fyyyy faaaaaaaan!! Aldrig mer går jag där utan någon i handen. Helskotta va ruggit de var. Senare på kvällen var jag med sarah och kollade på Hajen. Den var ju läskig om något. ag sov över för jag vågade inte gå hem. Sarah tyckte de var lite roligt och sa " tror du de finns hajar i gräsmattan??.." Eh ja! Kanske?? Konstigare saker har hänt. Dagen efter drog mamma jag å Sarah till Sigtuna med vr segelbåt. De var jätte kul och mysigt, Sarah och jag hoppade ner i vattnet och plumpsade i. När vi skulle dra från sigtuna och Sarah skulle lossa båten från bryggarn slingrade sig en jävla äcklig snok där. Usch, de ryser i kroppen.

Kvällen slutade ju super bra. Massa psykiska smärtor exploderade och bankade i huvudet. De gör det fortfarande dock. Sweet.

Nu ska jag kolla på Dexter.

See yah, dont wanna be yah!


moln.

Sitter å lyssnar igenom en lite partylista, fan va bra musiksmak jag har. Trés bien, ska jag säga.
Ska dricka och ha de trevligt med jobbet idag, vi ska sitta i tanto och ja.. Nu under dagen verkar det som jag inte ska jobba :( Så jag är utlämnad till att diska och städa lghten. Jacob har precis dragit till IKEA för att köpa nått till hans säng. All aloone är jag nu, hatar det! Men men.
Träffade söta Linda igår efter jobbet,vi strosade omkring på stan. Vi satt vid kungsan och pratade om missmatch kärlek. Vilka som passar ihop och versa. Sen gick vi och satte os vi vattnet utan för Grand, mysimys som Linda skulle säga :) Kvällen anslutades med halvfabrikat till middag och American Gangster. Denzel Washington är KUNG! Så jäkla bra! Jag ger den fem toast av fem!

Nej ska diska nu.
brb.

Jag vet jag vet!

Torsdag.

Har inte uppdaterat på flera dagar jag vet men har varit busy. FotbollsVM har tagit upp den mesta delan av mitt liv den gångna månaden. Kollade för övrigt på den igår. SWEET! Spanien är för första gången i VM-final. Good for you!


Jag kanske ska summera de som hänt under de två veckorna som jag inte pallat uppdatera..
Först och främt. Midsommar. Crazy as hell! 560 spänn i kostnad på systemet, vilket resulterade i ett och annat. Fest på strand på midsommarafton. Lika roligt som vanligt. Ringde till en killkompis, S som efter 1 mins samtal la på luren, sen ringdes de upp då en kompis till honom ringde, H och berättat att S hade däckat någonstans hos sig, fyllo S fyllo. I love it! Sen var det de vanliga, "kom sitt hos oss vi har skumpa" grejen. Händer alltid på strand, men oftast resulterar de i att de kmr i buntar med heiniken.. Dagen efter var vi hemma och hade ett eget litet party, bara vi fyra. Vi hade massa vin mm kvar ;) Hehe.

Sen har det bara vart jobb och jobb. Hängt med S och festat med göteborgare som har de mest soppigaste skämten och raggningsreplik, "asså jag är inte den som pratar om pengar men jag tjänar 25000 kr/månaden utan att jobba". Okej lixom, intresseklubben antecknar. Jag har umgåts med min moster som är här från Usa, jag skulle berätta om vad jag hade gjort tlsm med S och sa. we took a bear.. Måste poientera att jag hade druckit lite vin hemma..


Taggad som fan på göteborgarnas segelbåt på Djurgårn.


En vanlig lördag på Öland, midsommar.

RSS 2.0