ja kmr!

ördag! Så himla naaaajzz! Ska ut till Lidingö för picknick med Linda idag. De kommer bli jätte mysigt och jag kommer få in jätte många steg till min stegräknar <3 Perfa!! Ska hem till my love se och laga middag, lasange. MUMMMS! Senast jag åt de var fan hos fredrik för ap-längesen.
Åh är fett party sugen, tack och LOv kommer maria hem på onsdag så då blir de ligga av! Feeest! :D ;D De är ju påsk då så jag jobbar bara 3 & en halv dag då :P Looovely! Och yjesh!

Men tillbaka till nu! Är hos my love som åkt till jobbet :( SÅ jag tänkt passa på att damsuga lite och piffa till lite innan jag drar till tåget.

Ops!

Jag har inte bloggat på snuskigt länge.. I know! Men have been busy! Skaffat  BF you know ;) Så har varit med honom 24/7. Han heter Axel och är min kung. Mitt allt. Jag skrev ju ett inlägg tidigare om att jag skull på dejt på TGI Friday och träffa en kille.. Och den killen är numera min pojkvän, Axel. Känns helt stört att jag skaffat pojkvän. Vem trodde att jag skulle få det nu liksom?? Aa inte jag direkt. Men där var han, puddingen! Är störtkär och alla älskar honom, inte konstigt iofs han är ju perfekt <3 Så.. He are the reason that I har inte bloggat, jag är so sorry!

Annars har de inte hänt nått mer. Jag gullar med mina gubbar på jobbet. Bosse har bestämt sig för att Emma och han ska adoptera mig. Han var tveksam tidigare men när jag frågade vad som fick honom att bestämma sig sa han: Nä, vi hittade ett dagis som var nattöppet..Älskar mitt jobb!

Imorn fredag ska jag träffa Shivan! Äntligen!!! Inte setts sen november L Så de ska bli awesome att träffa min lilla habbibi. Vi ska ses hos Sandra runt åtta sen ska vi dra ut och fest. Åh, ska bli så kul!! Ska bli lite tomato med Shivan efter jobbet också tror jag :D
   På lördag ska jag ut till pappa på dagen, vi ska städa hela huset inför flytten. Yes, vi ska flytta till okänd ort. Spännande. På kvällen ska jag och min älskling käka middag, hamburgare (smask! ), och se på David Batra. Vi kommer granska honom kritiskt!. De kmr bli great.

 

Lots of loove!



Min kärlek & Jag <3 <3

RSS 2.0