Puss på dej!

Sitter på Maria å packar ner krukan. Snart åker vi!

packa

Håller på och packar inför öland, lr okej de är inte riktigt sant. Jag sitter och funderar om jag ska börja packa till Öland snart.. Fastnar ju framför datorn är som en jävla HI-tech 2010 drog, som är sviin dyr.
Men jag ska snart, snart, resa mig upp och packa. Så jäkla svårt bara. Vad ska man ha med sig? Vi ska vara borta i fyra dagar, de kanske blir varmt lr kallt, vi ska festa mysa, sova.. Oj oj oj. Snablar, jag kmr definitivt packa mer än vad jag behöver utifall nått skulle hända med ens kläder..
Mia vill att jag ska hjälpa henne, omg vi sitter i samma "men tänk om" båt känns det som. Beslutsångest !

Okej, dags å packa!

konversation på FB^^

Marielle Strömberg

Marielle Strömberg 7 dagar kvar tills trippen till Borgholm drar igång! :)

Maria Westerlund gillar detta.

Hannes Sjölund
Hannes Sjölund
hoppas det inte kommer spåra ur som förra gången? ;) eller hur Marielle *HÖHÖ:)
den 16 juni kl. 22:41 · ·
Linda Sundevall
Linda Sundevall
HA HA HA HA!!!! HI-FIVE Hannes! :D Ha ha ha ha! Sorry mirran! Sant dock!
den 17 juni kl. 09:48 · ·
Maria Westerlund
Maria Westerlund
Hahaha!! Jag tar med krukan Mirri... utifall ;)
den 17 juni kl. 11:53 · ·
Linda Sundevall
Linda Sundevall
JA den mååååste ner! har tyvärr en kännsla av att hon kommer behöva den! (mirran är int elak... bara ärlig... du har orsakat detta själv) Forever and ever ♥
den 17 juni kl. 12:44 · ·
Marielle Strömberg
Marielle Strömberg
FYYYYYYYYYYYYYYY FAAAAN! Snacka om att hänga ut mig! Jag var inte ensam i båten vad jag minns!! jag ska minsann föregå med MYCKET gott exempel nästa helg!
den 18 juni kl. 23:31 · ·
Marielle Strömberg
Marielle Strömberg
btw, känner stödet från mina nära och kära!!!!! rumpnissar!
den 18 juni kl. 23:33 · ·

godislördag

Hela veckan har jag bara kollat på fotboll, fotboll, fotboll. KOllade in matchen igår när england spelade mot algeriet OMFG, england kunde inte spela dåligare. Publiken tyckte väl som jag, att wtf! I englandslandslag spelar de jäävligt välbetalda spelare som ska vara "proffs" och så sög de. Så de buades ut när matchen slutade 0-0, in youre face! Sopor..

Men! Nu är det lördag och guess what som händer idag?? Jominsann, Victoria och Daniel gifter sig idag. Jag tkr de är roligt och kul, funderar på att kila ner till mormor & morfar och kolla in bröllpet . Hoppas det inte regnar för dem idag bara :) 
Ska ut nu och gå barfota på gräsmattan, behöver en break från bröllopet^^

http://royalromance.royalroundup.com/wp-content/uploads/2009/07/victoriadaniel3.jpg

wiiiiiiiiiiii!!!! fotbolls VM!!! :D :D

Åh jag svävar på moln! Äntligen efter 2 gråa år så är de här igen! Fotbolls VM !! Gud de känns som jag har fjäriljar i magen igen, jag är så lycklig! Kollade i matchen mellan Frankrike-Uruguay  
igår hos Nsee:bar. Fet tråkig match, när Henry Äntligen släpptes in på plan, 12 min innan matchens slut, så hände det mkt mermen tyvärr blev det inge mål. Idag är de en spännande match mellan argentina-nigeria idag klockan 16.00. Ska på B-middag så jag hoppas jag hinner se så mkt som möjligt av matchen. Imorn är de en massa matcher jag ska se oxå så har ett späckat schema hela månaden som kmr, pga VM såklart.

Oh happy happy day!


lördagsgodis 59/kg

Vecka har gått så fort! OMG! Den är lixom inte slut ännu heller, apskönt. Var leding i fredags då Nisse tog studenten. Guuud va avis jag var!!! SJUNG OM STUDENTENS LYCKLIGA DAR! Alla var där, Mamma, Jacob, Pappa, Jeppe, Mormor, Morfar och Falle. Gud vad rörd jag blev när jag såg Jeppe, jag har inte träffat honom på så länge :´( ! Men nu har jag gjort det och jag blev jätte glad :) När Nisse sprang ut skrek alla och hoppade och ja ojojoj oj. De kan förklaras med ett ända viktigt ord: STUDENTEN. Måste man säga mer iofs? De är en berkräftelse att man kan nu FRIVILLIGT välja om man vill äta lunch på platstallrikar som är så gamla att de är gråa eller om man vill läsa en lameäzz kurs eller vill ha en lärare som luktar svett. F R I H E T.
Mottagningen var iallafall super mysig. De var jätte fint väder och goda smörgårstårtor, mormors var allra bäst såklart, och alkohol och trevliga människor. Jag satt och chillade vid barnbordet som bestod av jag, fredrik, Elisabet, Andeu å Sarah men fångade lite vuxen då och då när jag satte mig vid vuxenbordet.
Människor började droppa och jag hoppade in i en taxi till stan för att träffa Maria för att sen träffa Fredrik & company. Vi häckade på Vikning och mumsade geisha som en kille vunnit på Grönan. Vi begav oss senare till strand där Mia å jag verkligen verkligen försökte överleva en omgång pinigs, de gick ju sådäär.. Jag blev värsta paff då jag var QUEEN på pingis i högstadiet. Men jaja! Cant beat them all, iallafall på engång. Fredrik var duktig dock, han vann :P




Idag. Jag sov hos Mia så vi gick upp i ottan, typ tio och pallrade in våra trötta kroppar till eriksdalsbadet för lite solning med Linda. Säger bara, ingen kan förutspå vädret, klar himmel och sol, värme, efter lunch. Bra SMHI. Vi hade degat i solen en timme innan de blev lite smått grått. Boring men vi drog och käkade kina och spanade in Lotta på bråkmakargatan och mumitroll.
Efter vi skiljts åt och jag åkt till Bålsta, där de var fint väder, så fick jsg vänta i 1,40 min innan buss jäveln gick. Så köpte cola och gick bort till Vivo för att tjacka godis, de är närmligen BRA PRIS BRA PRIS EXTRA PRIS!!! på lördagar u see.
Nu sitter jag här all alone och de är lööördag. Kan vara bra dock eftersom jag var ute i torsdags å fredags. Imorn ska jag hjälpa till på Häggeby gästabud så är nog bra att jag sparar krafter.

Nej nu ska jag se på nån film lr käka godis, eller nä.. Ska hämta mer Baileys.

puss å kram ses på stan!

RSS 2.0