Alla älskar nisse ingen älskar mig

Sitter och dricker kaffe och lyssnar på MJ när pappa och Nisse ser på OS, de är ju sista dagen idag.
Inte gjort så mkt idag faktiskt, vart i Bålsta och fikat med nisse och mamma sen hållit på och fifflat med en powerpoint. Jag ska nämligen ha en liten föreläsning för omvårdnandsprogrammet på mammas skola, Arlanda gymnasium. De som det är meningen att jag ska gå igenom är hur en CV ska se ut och vad man ska tänka på när man slungas upp i arbetslivet, oftast utan erfarenheter and shit. Så, jag har satt ihop em powerpoint om vad man bör tänka på hur en CV ska se ut och vad man inte ska ha på sig bla. Kommer bli skit kul! Big problemo dock!!! Jag får inte svära i klassrummet så vette fan, hur ska de går??! Jag som verkligen ville uttrycka mig och se till att de jävlar Klipper sig och skaffar ett jobb!! och inte är så jävla slöa, men men! Får säga det på ett vårdat och civiliserat sätt antar jag, boooring!!!

Märkte idag att Nisse är fasiken kung i Bålsta. Uppenbarlingen känd iallfall, haha, eftersom de var många som stannade till och ba: Tja Nisse!! Wuuuz up?!! 
Man står helt left out och ba viskar lite blygt; eh eh, hej, nisses storasyster.. Ofta! Fick inte möjligheten att bli presenterad.
Hm, är de bra eller icke att vara famous i Bålsta?? Vet icke vet icke. Passar nog Nisse, alla älskar honom för han är så snäll så han blir väl poppis oavsätt antar jag, men tror inte de skulle passa mig. Vill inte att någon hälsar på mig när jag är på ICA och ser för täääskig ut.. `???!?!!?!?!


Tog bilder på hur man bör se ut på en intervju och inte bör se ut.

Bilden nedan, till vänster såklart ,är från Gucci höst kollektion 2010, liknande kläder finns möjligen på H&M eller andra budget ställen.
Sen den till höger euuw!! Big no no på den klädeseln. Godd luck att få jobb i de kläderna.. Tändvätska och tändsticka tack!





För tjejer så tog jag en bild från H&M. Den klädeseln är grymt snygg och man ser fräsh och seriös ut och Vuxen!
Sen den till höger måste jag säga mer än;
BIG NO NO!!





Som man brukar säga:

KLIPP DIG OCH SKAFFA ETT JOBB!!


Det hände faktiskt lite idag.

Men inte mycket.
Jag åkte hem till mami och Falle och ginni för att mysa lite. Ginni hade såklart stuckit iväg någonstans, satt väl och kollade ner i ett pottsårkhåll vi poolen lr nått. Mamma höll på att städa bilen och falle kollade på OS. Mamma och jag bestämde oss sen för att dra till Enköping men insåg att besinen i bilen var slut så vi åkte till Bålsta först. Där på macken träffade jag på en gammal klasskompis från 9:an.. Jockelito kallar han sig, han heter Joakim.. Pratade inte med honom eftersom han inte är känd för sin kompetens direkt. Men när jag så honom kunde jag inte låta bli att tänka: WTF?! Hur mkt har du utvecklas på 5 år?? Nada I guess..
I Enköpig stannade vi vid Satiol macken vid donken och hallå där! så träffade typ världens skönaste och roligaste människa, min kusin Linus! Jag finner inga ord, hehe, han är bara så jävla rolig :D Hhahaha.
SEn drog vi till Ö&B, säger bara Priceless!!! Gud så mkt gojja de har där, rolig och billig gojja, såklart! När klockan var fem i fem (de stänger fem) så stiger nisse och hans fästmö natta ur en bil och nisse ropar; Maaamma! Mirran!!
Hej liten bror!

Har varit hos min älskade morfar och mormor nu på kvällen och ätit ost och pratat samtidigt som Ginni sovit i mitt knä:)

Upptäckte idag också att jag kan få på mig ett par jeans jag inte kunnat använda på 2 år. Gick tydligen inte upp kilon igår! Beach 2010 Im back!

Ska kolla klart på Curling nu , brons-matchen Sverige vs. Shweize. Sen leta rätt på Ginni och bajka bort till papi.

KRAAAAAAM PÅ RÄÄÄ!

Tjalom!



Skitsugen på att dra ut idag men balle, jag är pank. Får helt enkelt vänta tills nästa månad när jag har cash.

lördag tidig morgon och fredag sen natt.

Dagen har bestått av ganska lite faktiskt. Var inne hos brrorr och såg på Inglourius Bastards med han och hans flickvän Lina. Femtehjulet?? Nä faktiskt inte, hon är jätte trevlig och har samma frippa som elle och de känns bra fast elle passa mkt bättre i den iofs :P Jaja, sen har jag bara degat hemma gått upp några kilon förmodligen^^ Beach 2010, cant wait ! Jag har suttit med min baby i knät iallafall och sett på This is it med Michael Jackson. Jag blir verkligen tårögd och gråter för jag tycker att hans död är sorglig. Nu sitter jag och lyssnar på Spotify - You are not alone med just MJ. snyft!
I want you back!!!

Ska sossa strax ska bara hälla i mig mer cola lyssna på mer sorliga MJ låtar och kanske, möjligvis, dränka mig i mina tårar.

Remember, if you haven't got a smile on your face and laughter in your heart...Then you are just an old sour fart!

PopQuiz!


WHY DO MEN BECOME SMARTER DURING SEX?
(because they are plugged into a genius)

WHY WERE MEN GIVEN LARGER BRAINS THAN DOGS?
(so they won't hump women's legs at cocktails parties)


WHY DID GOD MAKE MEN BEFORE WOMEN?
(you need a rough draft before you make a final copy)


HOW MANY MEN DOES IT TAKE TO PUT A TOILET SEAT DOWN?
( don't know.....it never happened)


WHY DID GOD PUT MEN ON EARTH?
(because a vibrator can't mow the lawn)


Så. De här var väl ett trevligt lite test att göra så här på en fredag förmiddag?















<>

Kom på precis att hell min kusse är fotograf! Han är skit duktig! Tog en bild på mormor och morfars solrum och sålde bilden för, ja, mkt dollar. Han bor i NYC så hade en utställning där. Han har tagit bilder på mig med som finns på hans hemsida.
http://www.davidschoerner.com/


 
Solrum

hello there

HEEEJ!
Mmm underbara torsdag, löne-torsdag den 25e. Fan va kuuuuuuuuuuuuul!!

Om man fick lön dvs... ! Nej jag får vänta en månad till ! CP! Jaja!!!

Är inte riktigt säker på om ja ska dra till nått jobb lite där och här.. VET ICKE! Hope so, måste komma in i allt, de är inte en dans på rosblad i början som människor, utomstående, homosabiens, tror. I hear jah säger många till mig som vet att rosblad är inte ibland så mysiga och sexiga att dansa på.

Asså crazy! har super ont i mina förbaskade axlar!! Måste få dem masserade!!!

Helgen är KAOS. Wtf ska man göra?! Man (jag) kan åka in till stan fast man kan ju inte direkt ta sig nånstans eftersom den "rådande väderleken" inte tillåter det. Sweet! Neggo mirran I know I know. Får väl häcka med mitt sorry äzz hemma och go with the flow helt enkelt. Vad ska man göra?!? KARIM!
 
Anyway!
Kollade precis på Juno, så himla bra! stört skön tjej, (orkar inte berätta vad tusan den handlar om, googla din lata*******)      :) (pöss!)


hm, ska kolla på rush hour 2 tror jag. Måste först sträcka på kroppen. Har hört, och vet att de är sant, musklerna drar ihop sig efter träning lr liknande, de är därför man strechar. det jag tänkte komma till är att jag har örjat inse att jag inte sträcker på min kropp tillräckligt och kanske riskerar att förvandlas till en dvärg (!) Hemska tanke! Om de skulle ske (ta i trä) skulle Legolas och jag vara så oooover.

SÅ!
>>För att bevara hoppet om att Legolas och jag gifter oss så ska jag resa mig upp och sträcka på mig och gå cirkus steg till kylen. . .


KRAAAAAM PÅ RÄÄÄ!!

Hallå där kött och blåbär!

 

Wuz up??!

Detta har varit min första dag på jobbet, de var snarare en utbildning men de är för jobbet så.. De var iallafall jätte trevligt! Var faktiskt otaggad imorse men när jag väl kom hit så märkte jag hur trevligt det är. De som lära mig har jobbat på Chokladfabriken i allafall över 1,5 år. Tänk om jag håller på med de här så länge?? Will see will see!

Åh ska hämta min baby idag! <3 Ska till skokloster direkt efter jobbet . Åh!! saknat den so baad!!

Har precis kommit hem från sko å bålsta. Träffade underbara söta mickis ! Gicl bort till henne efter jag hämtat min baby.
Det är så kul för varje gång vi ses är det alltid spontant, hela tiden och de är grymt kul! Blir liksom intervaller när vi träffas, vi träffas inte på månader och sen när vi ses igen är vi inne på samma spår och ställe som vi var innan. Det är jätte kul! Så var med henne och hennes pojkvänn O och hans storebror D. Trevliga och sköna snubbar kan jag säga!!

Nej nu ska jag kolla på Sleppy Hollow och duscha och äta!
:D

kraaaaam påå rääää!

^^

http://theworldsbestever.com/blog/wp-content/uploads/2008/05/kate-moss2.jpg

Tisdag tisdag, underbara tisdag

Helgen var underbar. Var nämligen hos Linda i fredags där vi sa puss hej lindish och grattis på en och samma gång. Siri och jag hade satt ihop ett litet tal till henne och Kattis och Maria för att berätta vad vi tkr och hur jävla bra de är!

 

På lördagen var jag hos min bror och såg på Sagan om Ringen. Inne i nån filmperiod just nu, eller de är snarare Sagan om Ringen period. Tänkte se på dem idag igen men kom på att faaaan jag har bara de två sista filmerna inte den första, balle!!! Älskar Legolas, mm! Han var min tonårskärlek, och är fortfarande det tror jag. Men de är ju det där problemet att han är en Alv och jag är en människa. De uppstår samma problem som de är för Arwen och Aragon. Arwen är ju också en Alv och Aragon är mänsklig de kämpar för att kunna leva tillsammans och i slutet av filmen låter Arwens far henne att "köra" så i slutet försonas Arwen och Aragon, jag gråter alltid. Jag är säker på att min far och Legolas far skulle låta oss "köra". Gud vilka vackra barn med spetsiga öron vi skulle få.. Åh! Legolas!! <3

 

Känns lite nu att jag flyger från ämnet.. Eller vad har jag för ämne?? Blaj!

 

Resten av dagen spenderade jag på Tcentralen, så härligt! N O T ! Är inte så förtjust i SL right now.

 

Söndagen var ganska underhållande. Träffade Maria och Siri. Vi hängde och strosade i gamla stan och fuckade ur på Vapiano i gamla stan. Vuxna som vanligt. Säger bara GÖÖTEBORRRRRG!! (internt skämt).

Efter pasta, nybakad bröd, wienerbröd, latte och en cappuccino sa vi arrividerci till Siri ich jag och Maria begav oss till söder. Till jacob. Vi åkte dit för att hämta de två sista sagan om ringen filmerna där, och gissa vem vi fick träffa? Maria och jag två vanliga dödliga brunnetter fick träffa Jacobs flickvän!! Jo minssann!! Hon såg precis ut som Elle de var srämmande, tom med Maria tyckte det. CRAZY!!!!!

 

De var min helg, vart home idag och igår va jag i Kista hos Ericsson ska förhoppningsvis jobba som receptionist där inom en kort framtid.

 

 

Kraaam på räää!!

 

Tack diana!

kommentar från mitt inlägg Eeh så keff. :D

Postat av: malky

brroor blir så glad när du skriver så om mig, jag suger åt mig allt ;) btw du har den mest hypade och snällaste person jag känner och träffat :D

2010-02-19 @ 23:54:38
URL: http://malkysoltani.blogg.se/

huund j*vel!!

Pain in the äzz tax! Gick iväg för att hämta posten. Ginni drar iväg. Jag går efter och märker att den j*veln drar in i skogen. Jag går efter, svär för snön är så j*****vla djup. Får snö upp till mina knän. Svär igen. Drar. Tax jävel!


Vem hade trott att den här söta Tax valpen skulle vara en jobbig jävel. Envisa tax..!

Eyyh så Keff!!

Träffa Diana from Ösmo igår. Eyy mannen!! De är den skönaste unga guzz jag träffat och känner, haha. Vi satt som sagt på café 60 och sippade latté och te. Fy faaaaaaaan kan inte släppa de för hon är så COOL! Ballaste frippan och vilken smart jäkel oxå! Hon pluggar på nått program där man lär sig om stadskunskap i olika länder och massa annat spännande som jag ge henne möjligheter att jobba på FN, där hon vill jobba i framtiden. Vill också jobba där!! Får börja på Amnesty först och sen dra vidare till FN. Skulle vara underbart!

Idag ska jag as I said before, till lindish och säga "Puss Hej!". Urkish säger jag bara, tur som fasiken att de bjuds på alkoholhaltiga drycker annars kmr jag bli galen.

Sitter uppe med tuppen och kollar på Animal Planet , Animal Cops. Så jävla bra! Hur fan kan man ha en häst i The Bronx?!? Och låta den ligga på en gata död? F*ckFace!
De här är yttligare ett alternativt jobb, polis som räddar oskyldiga djur. Måste skriva upp det på min "alternativa framtida jobb lista" . Lätt!!

Kraam på rää!!

Döött!

inge job idag heller, de är ju sä jävla typiskt! Fast imorn blir de iallafall.

Ikväll ska jag ta en fika på Café 60 med Diana, tror jag fick ett sms av henne men kan ju inte svara då jag inte har cash på min förbaskade mobil. Aja de löser jag på nå vänster. Måste nog dra till papi snart. No ska fixa tvätten, argh!


Kollade på Rush Hour hos N, helt beroende så N fick tuppjuck!

Men visst är den bääst?!

Jag dööööör!!

http://www.denimblog.com/wp-content/uploads/2010/01/christiano-ronaldo-armani-jeans.jpg

lyssna lyssna!!

Är som sagt hos mamma, på Arlanda Gymnasiet i Märsta super trevligt må jag säga. Stället behöver piffas upp lite kan man säga dock^^ Men de var inte de jag skulle berätta! Jag vill berätta att efter 6 års vila har jag nu igen stigit in och ätit i en skolmatsal, hahahaha. Det var kanon kul! Maten var ju som vanligt otroligt god (not..) och stämningen på topp!
Åt senast i en skolmatsal när jag gick i nian på Gransäter, högstadiet. Haha, en av de viktigaste upplevelser jag vart med om den här månaden.
Kraaaam på räää!

Tjaba!

Sitter fortfarande på mammas kontor, fast nu i Märsta, och är klistrad framför datorn.
På grund av tristess så kollade jag upp gamla uppsatser från gymnasiet som jag har på min hotmail och hittade bl.a min superbraiga uppsats från Kultur och idéhistoria som jag skrev i slutet av gymnasiet exakta datum 2008-05-15. Uppsatsen var (är) så bra att den gav mig MVG i kursen :)
skryt ! :D

Själva uppsatsen handlar om "Uttryck i konsten, expressionism" den är på cirkus 13 sidor ! Hoho
Fy faaan va boring tkr många de tyckte jag med i början av kursen men fy faan vad kul det blev :D

 

Edward Much - The Dance of Life (1899-1900)
" The Dance of Life framhäver också hur endast en dans kan avgöra hur ens känslor kan förstöra dig."

Jag analyserade den här målningen. Tycker den är så vacker.

Onsdag morgon

Sitter på mammas kontor i Rosersberg och väntar på att Manpower ska ringa, vill jobba!! Gud är så exalterad så jag hoppas jag kan få jobba idag Om de inte ringer innan tolv så är jag ledig resetn av dagen, det är ju trevligt men vill jobba! Jag har redan slösat bort månader av mitt liv genom att bara sitta hemma och dega.
Får hålla tummarna helt enkelt.

På fredag ska jag på avskedsmiddag hos L. Fy faan jag tror jag kommer nog att gråta, jag som hatar att gråta. Heelskotta!! Men för Linda gör jag allt, inklusive gråta antar jag.

Ska faktiskt träffa Diana imorn, har inte träffat henne på.. Vad blir det?? Sex månader?? aja, de var gryyymt längesen. Ska bli så kul för hon är så jäkla skööön!! :D :D Bruden med den coolaste stilen och håret, omg säger jag bara!

Resten av helgen är helt oplanerad, är öppen för förslag ifall de händer nått trevligt.

Träffad?!

"j*vla f*ckhole, men han hade inte ett snyggt nylle bara en snygg pille, såå.."



kraaam påå räää


I´m youre biggest fan

Helt tom i huvudet right now, Vad ska jag berätta?? JO! Min söta gulliga roliga Lidingö Biatch fyller 21!! :D Så himla kul!! Passar perfekt nu när hon flyttar till L.A :)
Sötis!
När jag var i Oslo köpte jag något litet till henne som hon kan ta med till L.A. Hoppas hon gillar dem!



STORT GRATTIS ÄLSKADE LINDA!

Hejsan Sverige!

Efter 7 dagar i Oslo, Norge, är jag tillbaka! Resan gick bra faktiskt, lite jobbigt ock att sitta på en buss i 8 timar mitt i natten jag blev nämligen ganska partysugen. Skulle vart najs med lite sällskap kan jag säga. Jag drg från N vi halv tio och skyndade mig till bussen som gick 21.54 och självklart kom jag så himla mycket tidgare än jag bhövt och insåg att jag glömt min dator, min underbara baby!! :( Om jag inte haft min förbaskade stora väsk hade jag nog hunnit springa tillbaka och hämta den. Fantastikt! Förhoppningsvis kan Ns mamma ta med den hem på söndag.
När jag steg av bussen i sthlm kvart över 6 imorse kände jag verkligen en saknad till Oslo. De är alla småsaker som gör det tror jag. Att de är jätte nära till ica att de faktiskt säljer karamellKungen godis, de lustiga och roliga språket, alla span man får när man sitter på fiket i OsloC och N såklart, saknar henne hon är så himla skön :D

Imorn ska jag till Manpower för att skriva på anställningskontraktet och sen på onsdag ska jag börja utbildningen på jobbet. Ska vara på utildning sen resten av veckan och på måndag kmr jag jobba som receptionist på ica´shuudkontor. Tror de kmr bli jätte bra!
Linda fyller år snart, 21 år..Tick tack tick tack, den 16/2 så om några timmar :P Hon har bjudit hem vi tjejer på middag och kanske lite vin???
Jag köpte present till henne i Oslo så jag hoppas hon tkr om dem :)

Ska nog dra ner till mormor och morfar nu!

"i see jag varför jäkta för att flytta ifrån skandinaviens bästa land med världens bästa vänner"

puzzizz

Alla hjärtansdag. Homecoming.

Mm, min favvo dag är kommen. Alla hjärtansdag då alla puttinullar myser och ger varandra rosor och choklad, mys... Aja, ska inte låta som en bitter kärring^^

Nu har N kommit tillbaka, sällskap weehoo!! :D Åker om minndre än 12 timmar, ska bli skönt att åka hem faktiskt för jag saknar Ginni jätte mkt. Drömde tom om henne inatt, snyft!! Ska hem och pussa på henne imorgon! :)
Vad sk jag göra nu sita dagen i Oslo? tror inte jag ska göra nått alls faktisk, N är bakis och jag är pank, de blir nog att vi hänger i lght. Jag måste iofs ut och ta lite frisk luft iallafall. De är vackert väder ute, vår väder :) De är mkt varmare här än när jag kom i måndags, åh VÅR!!!
Shit veckan har fan gått fortare än vad jag trodde, vupps så är den över. det har känts så skönt att vi har gjort mkt på dagarna för de senaste typ 3 månaderna har jag inte gjort ett skit. Dagarna har bara gått ut på att baka lussebullar äta mumsig skinka och sen dega och söka jobb. Nu har jag jobb (:D) så nu kmr jag få lite mer struktur och rutiner om dagarna och känna av när det är helg, trodde de var fredag igår^^ Så!

Kraaam påå räää!!


sista måltiden

Nu är de sista natten i Oslo, spenderar den själv, och de ska bli sjukt trist att dra hem. Vill stanna här! De himla soft att de är nära till ICA, tar 2 min att gå, där jag kan köpa godis och cola. Sen är de så mysigt här! Trevliga grannar najs lght, och ja de underbart! Inga päron som ber en plocka upp strumporna. N är gullig och rolig, hon vaknade i sömnen här om morgonen, kl 07.10, och bad mig ta mina piller, har var medvetande men ändå inte. Så omtänksam, jag har till och med fått sova i hennes säng medans hon sover i soffan <3
Jag har tagit en massa bilder på lght som jag ska visa sen, kanske lägga upp på FB. Den är cute.
De ända bittra med Norge är såklart kostanden på saker och ting, självklart tjänar man mer men de kompenseras då med de höga kostander saker och ting har. Men de är värt det eftersom det är fantastikt här!
Just nu håller jag faktiskt på och städar lite, det är det minsta jag kan göra efter det hon gjort för mig den här veckan.

Norge har alltid känt så långt bort för mig, något man pratat om men de har lixom aldrig blivit av. Nu har det blivit de och kan ju säga att de var inte så himla krångligt eller svårt som jag trodde. Hoppa på en buss hit, lätt som en plätt. Nu känns det inte så långt borta, det känns inte som jag famlar i mörkret för att få tag i nått som får mig att dra hit. Nu har jag gjort det och bestämt mig för att jag vill flytta hit och bli Ns rumie. Shit va kul vi kmr ha det. " partypinglor i en och samma lght, kmr bli tokigt. Nämde jag förresten att man köper öl mm på ICA? Som jag nämde ovan så tar de 2 min för mig att dra dit och de är inte som systemet som inte har öppet på söndagar eller stänger klockan 15.00 på lördagar. ICA hos oss i Oslo har öppet till 22.00 och 20.00 på helger. L O V E L Y!

Nu ska jag städa klart! Skriver igen när jag sitter på bussen på G till Sthlm.
Btw! Glad alla hjärtansdag, snart här, 7 min kvar!

"you better act right our you be smackt right"

Har precis kollat klart på Bad Company, Chris Rock kick äzz! Älskar honom så skön bröscha asså!!

Säger bra Chris Brown, your punk as kind, du är såå 2008 nu är Chris Rock the Shit!



yalla!

Dåliga nyheter gott folk. Blev ingen fest idag. Snubben som skulle ha den är såklart magsjuk, de var ju typiskt. Men har precis kommit in från grannen och druckit moijito idag med och snackat om förhållanden och kärlek, de var jätte trevligt!
Har suttit inne hela dagen så de var iallafall trevligt att de hände nått på kvällen. Antar att jag ska chilla och kolla på film och tv, jag ska kolla på Chris Rock nu, han är fett skön!! :D

kraam på rää babes!

^^

time to party like a rockstar


Har precis kommir in från min granne efter suttit och druckit moijita. Han är verkligen jätte trevlig snubbe med de coolaste håret :D Hehe, synd att N inte var här!! Miss yah!! Vi satt iallafll coh snackade och de blir hemma fest imorn!! Weehoo!! Han är också pank så då är jag inte ensam, så de kommer bli skiit kul!! Hehe, de är tydligen gång avstånd så naajs! Killen vi ska till kmr tydligen från enköping så då kmr jag fatta vad han säger, vilket kan vara ett plus. Enligt vår granne är norska trevliga, vilket ät underbart!
Gud så glad att det gick vägen! Att de blev av!

vecka 7

Åh ser ser fram emot nästa vecka ! Jag kommer spendera första dagarna på jobbet, jag har jobb nu :P Ska bli jätte kul! Saknar rutinerna och lönen. Jag måste tydligen skaffa en kavaj till jobbet, men får köpa den när jag får min lön, iiiih! LÖN :D Lovely!!!

Jag kmr ju hem till Sverige också! Ska bli kul att träffa min familj igen och Ginni <3 ska bli jätte härligt!
Sen ska jag ju träffa en kompis jag inte sett på gryymt länge så de blir också kul!

Nästa vecka kommer bli kul!!!


kraam påå rää!

De är ju typiskt.

Var nere i stan idag jö för att dra till Svenska föreningen och ta en kaffe.. Först visar de sig att de inte hade öppet, på Svenska föreningen, sen visar de sig att jag är P A N K. Typiskt. Ska vara alone hela helgen och vara pank, skit bra! Tur att jag åker på söndag och är själv iofs då gör jag inte av med några pengar, eller behöver. Skippar nog norska festen också, vill inte vara en pank parasit, tack men nej tack! Är säker på att de dyker upp fler tillfällen :D

i

Habibi ajolii!!

Tror ni inte att de har hört av sig från securitas?? Fick mail igår om att han som är rekryteringsansvarig försökt ringa mig. Jag kna ju inte nås på mobilen eller någon mobil egentligen^^ Kan bara nås via mail tyvärr så de är lite B,. Det jag skulle kunna göra är att stanna en dag till, åka hem på måndag kväll  med typ flyg?? shit shit, fast grejen är den att jag tror inte jag vill ha de här jobbet eftersom jag är trött på telefonförsäljning.

Ska till svenska föreningen idag och se om de kan hjälpa mig att hitta jobb eller nått. Hoppas jag hittar bara så himla svårt asså, allt är så intimt och intimt. Ska nille och köpa tandkräm ( värdefull info) sen ska jag nog dra till oslo city och ta en fika. Får inte glömma att ta med en bok, urk sitta där all alone.. Blev jätte rastlös igår när N var borta, va tusan ska jag göra nu en helg utan henne? Hon ska ju på kryssning. Får hänga med grannen eller nått.
Nej ska hoppa in i duschen nu och ner till city!


kraam på räää!

Att tänka på


By:

Hörde jag rätt??! : Yes!

hahahaha varje gång jag hör namnet ali tänker jag på 

"prins ali, vilken magi, alibaba"

stor stan

Nu har jag vart ute på stan. Shit asså de är mkt mer stress här än i sthlm!! Det är så litet och hur mkt folk som helst och spårvagnar bussar och bilar och människor åker och går om kring som faan. Jag var inne på den gigantiska galleria som de har, omg ruggit stor, större än den i Kista.
Jag försökte boka om min hembiljett, men de gick ju bra! MAn kan tydligen inte göra det, de man KAN GÖRA är att avboka biljetten jag har nu, få tillbaka pengarna, och sen boka en ny. Lite problem runt de är att min kära mor betalade resan så.. Aja får gå omkring i Oslo och spana i helgen :D


Den här vill vi se!

Oslo by night

N och jag var ute igår för att se hur Oslos nattliv ser ut. De var ju lillördag, trodde vi.. När vi väl var ute sa vår granne ( som vi lurade med) att lillördagarna är torsdagar, dvs idag men idag är de cool lungt så de kmr vara chill. Har tänkt lite och jag ska dra till centralen och försöka boka om min tåg biljett så jag kan åka hem tidigare.
Jag är iofs bjuden på hemmafest med vår granne på lördag men om jag kan boka om min biljett så drar jag .

Nej ska dra snart!


kraaaam pååå räää!!

Heejsan svejsan !

Hejsan!
Nu ær det onsdag och det ær underbart væder i Oslo! Solen skiner och det blåser inte alls :) Underbart!
Vi ska dra bort till en telenor butik idag læmna in min cv, har skickat via mail men drar dit ændå så de får se mitt hærliga ansikte :D
Kan ju sæga att de sætter inga høga krav på kvalikationer man ska ha så de kmr nog gå bra, hoppas jag. Vi har suttit hær nu på førmiddagen och checkat hur vi vill ha det osv, Kmr bli greit! :) Men ska som sagt inte ropa hej æn!
Jag tror vi håller på och bli snuvida så jag køpte apelsiner imorse som vi hade till frukost, C-Vitamin!! :D :D Tror jag bokar om min biljett iallafall, nadine kmr ju ændå vara borta under hela helgen vill inte hænga hær sjælv lixom.

Anyway! ska kolla på Oprah nu, de handlar om nya jeans från CJ som ær till før dem som har en junk in the trunk!

 
Vi driver som fan med den hær nu :P

haloj Kaj!!

Oslo i great! hit ska jag flytta. Har reda köpt en lite hylla till duschen till lght så nu ska jag fan använda den oxå! Asså då menar jag att mina hår produkter ska vara där.. inget annat!!
N och jag har de jätte roligt trodde de skulle vara stelt eftersom vi inte sett på miljoner år men de är fantastikskt! Har redan bubblat lite om vad vi skulle vilja fixa med lghten och lite hur vi ska bjudan in de söta grannarna. Svenska snubbar som nadine lurade mig att låna salt av igår, fast hon hade det!! OMFG, HALVA INNE nu iallafall! :D Höhö, de bor dörren bervid så de är najs! imorn blir de söke söke jobbe, :D

Nu är klocka 1 och jag är inte det minsta trött, tokigt men imorn kan vi sova ut så de är chill!

Måste sluta goja! ska koka lite te nu, de är grönt te an alla sorter, de trodde man inte att jag skulle dricka minsann minsann!

kraaaaaam på rääää!!!!!

hallå??

Asså de här problemet mellan göteborgare och stockholmare börjar bli 2 mutch.
De har en diskution på p3 om de är så att de är mer istappar i sthlm än gtb.Han tog upp att aa man kan inte gå på trottoaren i sthlm, är de nå fel på taken i sthlm??

OMG!!

Hej ungar!

Sitter på bussen till oslo, thank gud for free internet! :D Nu är jag i västerås. trevlig stad trevlig stad.
Så jäbla trångt bara,
Seriöst vad är de här?? Trodde jag skulle hitta en trevlig prince charming men nej! WTF! (what the fuck!) Här finns bara paddor. Hur fan kan så många killar vara fula? Måste blivit en jävla konstig blandning av de olika kromosomerna från deras mor och far. Men ändå, de är insida som räknas vilket jag kan gå i god för. :)

Anyway.
Ska läsa lite nu och bara njuta av solen. Varför tog jag inte med mig solbrillor?!

KRAAM PÅ RÄÄ!

Bye bye baby!

Imorgon vid den här tiden kmr jag sitta på en buss till Oslo. Säger bara woopidoo!! ( hatar de uttrycket^^) Fan kan inte fatta att det här händer!! Spontanitet spontanitet om något. Förs okej blö blö jag åker, nej blö blö har inte råd, okej blö blö får låna pengar av mami. Så PUSS HEJ Stockholm! Måste få tag på bus och Lindish de vet inte om de än, bara Kattis och Mia vet. Men kanske "the word is out" ..
Nu ska jag iallafall piffa upp mig och packa lite grann och sen ta en drink med mormor och morfar.

Pöss hej!!

How Will I Know

Flickor och pojkar. Damer och herrar.
Lyssnat på Whitney Houston nu när jag lagat/lagar mat och kopplar NU att i höstmixen har man tagit soundtracks från hennes låt " How will i know"


Sen lyssna på höstmixen 2006


Hör ni??!


okej, åter till potatisen!

Hello Moto!

I detta nu har jag skrivit ut biljetter tur & retur till oslo. Åker nu på måndag och kmr hem på söndag, eller åker på söndag och kommer hem måndag morgon. Jag pratade med den där killen i Norge och han kan ordna intervju till veckan. Då är de skulle vara bäst att vara Oslo när de hör av sig. Hoppas bara de är okej för N att jag bor hos henne i veckan, hoppas!!! Annars har jag avbokningsgaranti. Asså helvete om de går åt skogen och jag inte får jobbet då är jag helvetes jätte pank, på riktigt, inga godis pengar eller nått. Men som mormor sa "Man måste sattsa något för att vinna något". 

Ett problem återstår nu, de är att få ihop pengar till övriga utgifter när jag väl ÄR i Oslo. Jag måste ha mat betala bussresa lr nått för att komma till deras kontor. Spännande spännande,

Om de inte går vägen så kanske jag kan hitta nått när jag är DÄR.

Nu ska jag ha en jätte underhållande lördag kväll. N O T. Men sympati är inte min grej så what evah!



KRAAAM PÅ RÄÄÄÄ

Härligt värre.

Tjaba!!
De är en underbar fredag i Häggeby, solen skiner (inte) och fåglarna lyser med sin frånvaro. Ah, underbara fredag!

Igår åkte jag snöscooter med nisse, fy faaaan va kul det var!!!! Vi åkte i trädgården och på vägen och åkern :D De är jävligt najs att bo på landet, ofta en stadsbo kan dra ut nio på kvällen en stund för att åka snöscooter i trädgården, nisse och jag babblade och vi kom som sagt fram till att landet rockar!
Efter Nisse och jag välte med scootern i en södriva och jag fick snö inuti mina röda stövlar och min röda jacka och tröja så bestämde jag mig för att gå in och kolla på Prinsen i New York. Så bra ! :D Satt och rotade i en chokladask för att få tag på den med marsipan i, efter ätit ett flertal, som de inte var marsipan i tar mamma en och SJÄLVKLART denmed marsipan i, misär.

Vi disskuterade också Norge. Jag läste upp mailen för mamma och hon tyckte det lät spännande och att jag borde åka dit på intrevju. Det blir allt eller inget eftersom mina SISTA pengar kommer gå till biljett dit och tillbaka.
Jag får fan hålla huvudet högt för om de går vägen så vill jag testa, jag kan inte mer än misslyckas. Eller hur? Och jag tror att jag kommer i sånna fall lära mig en del. Så.

Nej ska äta frukost nu, ska till arbetsförmedlingen. Senare ska jag träffa och ta en fika med Sofie.

Pöss hej!

Så sugen på shopping just nu!!

Vill bara köpa köpa!!

Klänningen ser ut som min spyklänning, fast svart.

Tröjan skulle passå såå mkt på en brunett! :D

hellllo!

Läget???
Alla tiders,.. NOT!

Var ute på lidingö igår och hängde med Siri, Linda och "bästa" Kattis. Vi satt och drack nescafe och såg på en massa roliga bilder från midsommar och södehamn. En massa psyko bilder helt enkelt :D Ap kul! De var mysigt sen när vi gick hem det snöade, de var som i en Julsaga.

Innan jag var på Lidingö träffade jag en bekant till mig på bussen vi satt och babblade om jobb och hade det trevligt. :)

Gud imorn är det fucking fredag och helg. Shit vet inte vad jag ska hitta på, orkar inte vara hemma, jag dööör av tristess. Tyvärr. Det hela går väl att lösa på nått sätt får se.

Nej ska äta en till äggmacka nu och umgås med litenbror :)

Kraaaaam på räää!!

fucked up
Helt cp död efter en dag, kväll och natt med spyklänning på Borgholm

tjobre

Har varit riktigt nördig idag. Lite farligt. Har suttit vid datorn större delen av dagen och streamat serier i sällskap med Kattis. Hon va inne på msn. Jag var inte på msn. Men de kändes bra för att få bekräftelse om att jag var inte den ända nörden online på msn, :D

Har iofs kollat på Avatar idag. Den var bra, de var coolt de där med 3D eller va de nu var, men jag trodde den skulle vara bättre. Jag menar, de ska ha dragit in mer pengar än Titanic, så uppenbarligen är den skiit bra, för vissa :)

Ska kolla lite mer på film, på 3an faktiskt. 13 going 30 med Jennifer Garner, mkt bra.

pöss hej!


Den här bilden är tillängnar jag mig och Kattis.

RSS 2.0