Jan. 31, 2010

Det var ju meningen att jag skulle dra till east i fredags men de blev aldrig av, tyvärr. Istället åkte jag till Baltastaar på görgatan, söder. Det var jätte mysigt, satt där med Lollo och Linda i några timmar och bara babblade och spanade. Jag blev chockerad över hur många killar de var där, och de flesta var snygga! Omg liksom, snygga söderkillar. Har inte sett några innan så de kom som en chock, en bra chock. Fan jag ångrar att jag inte drog till collage sen. Bummer.. Jag drog hem istället^^ Wtf mirran! Aja, lätt att vara efterklok.
Igår åkte jag skridskor med Linda i kungsan. ASKUL! Shit de var lite svårt faktiskt, så mycker människor och barn så de var komplicerat att hålla balansen.. Sen möte vi upp kattis som kom gående med en micchelinjacka, en mkt snygg micchelinjacka såklart :) Vi satte och sippade kaffe på sturekatten några timmar innan jag drog till J.P och kollade på 8mile. De var jätte länge sen Eminem kom ut med nått nytt. Fan va segt asså han var ändå ganska bra.

Anyway, de bästa under hela helgen var ju att mitt tåg till Bålsta var försenat och jag missade 21.00 bussen och skulle glatt och lydigt få vänta till nästa, som för övrigt gick 23.30. Heell noo! Så jag tog en taxi och fick punga upp 300 spänn! Jag ska ha så trevliga samtal med sl och ul imorn.. Faaan heller att jag ska betala dem pengarna..

--- Jag vet att jag låter som en bitter ragata men rätt ska va rätt!!---

Anyway, har chillat vid datorn hela dagen och jag börjar känna att mina ögon snart kommer bli rektangulära.

Nej nu ska jag fylla på mitt vinglas och titta på Sommar med Göran.

Kött för faan

Nu är de dags för fredagsmys!!

Walla Walla. De är fredag! Har jag planer? Nja.. Ska kanske dra till east med lollo och träffa U. Skulle vara fett kul, han är skön. De kommer i sånna fall inte en supa skallen av dig natt utan en mer östermalmschill. De är ju alltid trevligt. Anyway får se, jag har inget SL-kort.

Apprå på SL!!!!

Jag finner inga ord som lutar åt en positiv bemärkelse.. Fy faaaaaaaaaaaaan! Stod och väntade i Karlberg på tåget i över en timme. Seriöst mina låt var kalla som piggelinglassar. SL... Undebart. Jag hoppade på tåget till Märsta där min kära styvfar plockade upp mig. Gisk från café 60 kvart över 6 och var hemma klockan nio. Underbart!

Nu ska jag sitta och häcka och vänta på att hon från manpower ska ringa!

ciao

It´s time.

Nu är de snart dags, eller okej inte snart, men idag är de dags att gå på anställningsintrevjun. Det är inte för de Norska företaget utan för Manpower som receptionist som sagt. Det ska bli spännande, får se hur det går allting. Så. Wish me luck!!

Ska vänta yttligare några minuter på min kära styvfar. De är så jävla mkt snö på Hassla så de blir problemo för honom att ta fram bilen. Anyway.

Puss och kram vi ses på stan!

FLYT SOM FAAAAAN!

Den senaste två dagarna har verkligen varit en sån jääkla flyt för mig. Fast de var kanske bäst idag. Jag fick mail av Kim från företaget som erbjuder mig jobb i Oslo. Tydligen är de så att jag får 10.000 norska kr i grundlön plus provision sen. De är najs, för 10.000 blir typ 12.000´svenska riksdaler. De som hände också var att jag fått tag i en lght i centrala Oslo där hyran bara är på 3000 spänn. De är tänkt att jag ska dela den med en gammal klasskompis som bor och jobbar i Oslo. Fixade det idag och mailade illa kvickt till Kim om jag hittat lght. FLYT!

En annan trevligt grej som hände, precis innan jag skulle till Bålsta för att köpa godis, ringde en kvinna från Manpower och undrade ifall jag ville komma in på intrevju, självklart sa jag! De är ett rekryteringsjobb så kommer jobba som receptionist på olika företag. Om jag får de jobbet blir de dock inte Oslo. Jag har möjligheten att spara mer pengar om jag bor hemma och i Sverige. Jag sparar ju in pengar som jag skulle lagt ut på frimärken och kuvert som jag skulle behöva köpa i Oslo för att ha kontakt med mina brevvänner. SÅ! Nu ska vi hålla tummarna för imorn!

pöss pöss

big news

Mina damer och mina herrar jag vill tillkänna ge er en händelse. Jag har blivit erbjuden jobb i Norge, Oslo, av ett securitas företag. Det låter ganska intressant men jag vet inte vad jag ska ta mig till. Ja menar. De skulle vara skiiit svårt att lämna alla i Sverige, mina nära och kära och mitt modersmål när jag flyger över landsgränsen. Ganska problematiskt är också att jag är ingen vidare brevvänn heller. Försökte med det en gång tidigare i mitt liv, man kunde med hjälp av KP få brevvänner, det gick inte hela vägen för mig.. Hur ska jag klara av ett distansförhållande till mina loved ones när jag tycker de är jobbigt att ha det med Mia och hon bor bara i Umeå.
Det positiva med detta är iofs att jag kommer förhoppningsvis tjäna mycket stålar och de behövs med tanke på att jag behöver en större gaderob för mina skor. Hm. Tåls att tänka på.

Heeelvete! Ett jäkla vägskäl som sträcker sig till norskagränsen. LOVELY.

nej ingen neggo attityd nu!

ska bubbla lite med siri nu!

Lucia

allå

Åh hört att de ska komma en massa jäkla snö nu till helgen. Tack gud du har hört mina böner. Fan jag vill ha sommar och bruna ben! Om sommaren inte kommer snart kommer jag bli buddist istället. Buddha kanske förstår mig bättre än Jesus, sorry mannen.

Träffade S igår i Bålsta. Hon ska till Berlin till helgen, hon ska faktiskt åka ner själv. Jag är så impad för jag skulle aldrig klara av en sån resa alldelles själv skulle förmodligen svimma pga tristess. Mycket imponerande.

Presenterade den senaste höstmixen för min lillebror igår, ganska oväntat så tyckte han om den. Vanligtvis så gillar han inte sånna trevliga stockholmsmixar utan är mer inne på Bålstahood låtar.. Gracias men no gracias tycker jag.

Nej måste flytta på mig och pyssla lite hemma.

Farbror Barbro



Jag hade egentligen lovat mig själv att inte lägga upp mer klipp på bloggen men älskar Farbror Barbro

YALLA YALLA!

Har läst ut "flickan som lekte med elden" nu. Omg, fan va bra den var! Var lite skeptiskt först men shit va bra den var. Vill läsa den tredje och sista bokan, Luftslottet som sprängdes. Jag måste först se filmen dvs, som baserar sig på "flickan som lekte med elden" . Paulo Roberto är ju med i boken och i filmen och jag tkr han verkar så jävla skön så filmen MÅSTE jag se snarast!
Eftersom jag har en lung och såå trevlig hemmakvälln ås ska jag toppa den med att se The Fantastic 4 . Den är faktiskt jätte bra, va fasiken heter snubben som kan gå upp i lågor?? Iallafall han är heeeeet!!
Den börjar snart så ska sätta på te, leta rätt på min favoritkudde och puffa upp den, och på med mina duntofflor och mjukis byxor. 

puss hej!

halv 5

Fredagen var riktigt najs alltså. De började med förkrök på söder. Alla tjejor utom Becca var där. Det var tokigt för imorse när jag plockade undan så såg jag att Teuquila flaskan var helt tom :o drack vi upp allt eller tog någon med sig de som var kvar??! Fyllehundar.
Vi drog ju till Grodan Sergel, och var där typ halv elva, bra att vara där i tid. Vakterna ba; nej ni får komma tillbaka om en halvtimme vi öppnar elva. OFTA!
anyway. Vi stod på listan så vi kom in och de spelade faktiskt jätte bra musik. DJ ALEX SAYZ spelade. Han var gryyymt bra!! :D Vi dansade och hade jätte kul :P
Ulrik kom dit sen, till Grodan, för att säga hej. Han är så himla skön asså, haha. Mia och jag hängde  med honom resetn av kvällen och så gick vi tlsm och fyllekäkade på "vår" McDonald´s, dvs den vid hötorget :P
Efter de drog vi faktiskt hem till honom och satt och drack nån öl med typ 8% alkohol i.. Blää! Tror Ulrik började reta mig för att jag säger träck hela tiden. De är ju ett jätte bra ord för att förklara ex, alla möjliga. Jaja, vi var där ett bra tag eftersom jag kom hem halv fem på morgonen.


_ _______________________________________________________________________________________________

Nu IDAG har jag inte gjort så himla mkt, träffat min storebror Jeppe och mysat med Elle i några timmar, funderar på att dra in till Bålsta och köpa godis. Får se får se. Är så jäkla trött så.. Aja, de blir en cool lung kväll och natt idag tyvärr.

^^

Jag satt framför datorn med min trevliga lillebror Nisse idag. Han visade en massa skojiga klipp och låtar. Den här låten nedan är kanske inte så lämplig på en tjej blogg med en design som är rosa, jag vet. Fast den är sjuk kul och ja.. Jag vet inte vad jag ska säga för utom: Ditt jävla luder
 

KÖR BAH!



Nu står man på listan på Collage och Grodan. Collage känns inte så aktuellt men de är ett säkert kort. Nu ska jag se vad jag ska ha på mig. Funderar på att ha platta skor men de kmr vara livsfarligt det men. Kommer halka med dem också så.. Sorry Lindish jag kör ¨på högklackat. Då får man sexigare ben! :D
Nej ska rota i gaderoben nu och äta!

ciao!!

God morgon!

Åh, äntligen uppe innan 10.00 för en gångs skull.Bravo Mirran! Vill inte slösa bort mina dagar så måste dra nytta av varenda dag.

Nu idag ska jag bort till mamma och skriva ut lite CVn, nu får jag sluta dega liksom. Ska söka jobb online också såklart!
Jeppe kmr imorn också så jag måste piffa till lite här hemma. De ska bli kul att ses, stekarn, han har ju haft en riktigt naaajs julledighet. Thailand & alperna, stek?! Anyway, ska bli roligt.

Jag kanske borde gå ut och gå sen kanske? Eller nä, kommer ju gå en bit till mamma de är väl 900 m till henne från pappa?? Tror de. I vilket som så måste jag gå upp ur sängen. Ska äta frukost for once, typ ägg te och macka. trevligt..

Asså jag måste medge att ibland, bara ibland är mina inlägg så JÄVLA TRÅKIGA. Men de är okej!... NOT!
Jag hoppas att de händer roliga grejer ikväll som jag kan dra upp i bloggen.



NEXT!!

0000

Nu är de fredag och senare idag ska jag ut och festa som faan!! Vi ska till Grodan sergel. Har aldrig varit där så jag hoppas de är bra annars blir jag sne.

Maria är ju hemma i Stockholm nu så vi ska dricka lite tequila och bara bli packade och triggade inför nattens tokfnatt. Nej måste sova nu, eller nej. Ska nog läsa mer ur min bok först.

natti natti


Stockholms finest

 

  Min fredag ovan! :P


Scared of me

Bad Romance

omfg

http://i.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/01558/ronaldo-comp_1558930c.jpg

 

Long time no see.

 

 

 

 

Allloo!!

De var inte igår jag skrev här, nej nej nej.

Vad har hänt sen den 14:e??

Jag ju som sagt i Kista i fredags och såg Snabba Cash med Kattis och Siri. Fy fään va bra den var! Gillar inte han som spelar JW, Joel. Fugly!

Kul scen där de pratar om människor med hål i strumporna och en kommenterar, sånna ska få: NACKSKOTT!

okej.

De var skoj i Kista, att dra in sig ghetto svenska. Hade velat stå där en stund för att lära mig. Coolers.

Siri och jag drog iväg till söder och satte oss och tog en öl. Filmen slutade klockan sex och de var fredag, hell no att jag ska åka hem tidigt på en fredag. Eftersom bussarna från Bålsta går jätte sällan så åkte jag med Siri och Linda till Lidingö för att ha nått att göra. Vi satt och spexade och skojade de blev lite spec eftersom jag drabbats av världens hicka och att siri ar salongsberusad.

Lördagen bestod av sms. Jag var ute och gick och poff så ramlade jag ner i ett hål, såg de inte pga all snö, halva min kropp försvann. Kan ju säga att de var skit jobbigt att ta sig upp.. Hehe, bara glad att de bara var mamma som vek sig av skratt.

TREVLIGT

Läser Flickan som lekte med elden och hittade en asbra beskrivning om varför kvinnor attraheras av Mikael Blomqvist.

" Han utstrålar självsäkerhet och trygghet, och hade en förmåga att få kvinnor att känna sig avslappnade och prestigelösa.

Att gå till sängs med honom var varken jobbigt, hotfullt eller komplicerat - däremot kravlöst och erotiskt njutbart"

Jag tkr att de som jag skrivit med tjockstil att skit viktigt när de kmr till förhållanden, jag vill inte vara en sån som sitter som på nålar.

Citatet i helhet är perfekt när de kommer till kk.

 

 

 

Gjorde precis ett test om vem jag är i Sex And The City. Guess who?






Carrie Bradshaw

Du är fröken skotokig och relationsexperten som aldrig verkar hitta rätt själv.

Sexy Bitch

Okej två min senare.. Minnenas televison, inte så himla bra. Sitter och dreglar efter Turk i Scrubs..






Från och med idag 2010-01-07
kommer jag definitivt vara otroligt beroende av Turk och ha med en massa bilder med honom.
Suck on that!

minnenas

Torsdag, två veckor efter jul. SNYFT! Jag saknar jul som tusan!!!! :( Go jul no more!
CP.

Måste släppa det och byta ämne!

Imorn ska jag ut och släppa loss lite på söder verkar de som. De är Maria som bossar imorn var vi ska, mosebacke är ett bra alternativ. De blir söder, puss hej öster.

Köpte en gryymt snygg klänning igår, svart med paljetter, från Kapphal av alla ställen de är ju bara gammeltakor som handlar där. Men röda lappar är ganska lockande :D


Nej måste koncentrera mig på "Minnenas televison". Mycket spännande, om man är 50+ dvs^^

Arrividerci
(kmr inte ihåg hur de stavas..)

Första inlägget 2010

Hello 2010 puss hej 2009!

de har ju hänt en massa under 2009, men orkar fan inte ta upp det. Så himla mkt att skriva och vill undvika skrivkramp.
Kan bara säga att nyårsafton var super rolig. :D Haha, middag hos mia först. God va god mat vi ått!!!
Sen åkte vi till Helendelund på en hemma fest, 13 killar och 5 tjejor och en av flickorna har pojkvän. De såg lovande ut!
Haha!!!
Såg på Guy Ritches nya film igår med Sarah, Sherlock Holmes. Den var super bra! Jude Law vad med så de gjorde de hela ännu bättre. En av tjejerna som var med i filmen har vart med i tonårsfilmen Mean Girls ett en annan tjej som var med har spelat den taskiga systern i Stolthet & Fördom.

Caroline.jpg image by d2c2005
Här är hon i stolthet och fördom

Här är hon i Sherlock Holmes

Så här ser hon ut på "riktigt"



Lätt snyggast i Stolthet & Fördom


Här är är Rachel McAdams i Hot Chick


Här är hon i Mean Girls



Här är hon i Sherlock Holmes



Och här är "riktiga" Rachel McAdams

RSS 2.0