Den här låten får mig alltid att må bättre även om livet suger

slut.

Efter ha gått igenom räkningar har jag nu bestämt mig med att bryta kontakten med en kompis. Vill inte bli utnyttjad så de gör att jag kommer vara pank resten av månaden. Att köpa mat kommer bli uteslutet och de är ett bra tag till nästa lönehelg. Så här i efterhand så kan jag inte sluta tänka på att varför i hela världen Marielle var du så jävla korkad??
Nu är det slut med det. De funkar inte nu när jag inte bor hemma och har hyra och mat att betala. Nej så de är slut.

Yalla!

Tissdag! Inget jobb idag och det är helt okej faktiskt. Jag är så trött efter förra veckan då jag för första gången sen november jobbat 8-17.00 fem dagar i veckan.
Jag har varit vaken sen åtta och har bara kollat på film och nu scrubs, funderar också på om jag ska kila ner och köpa kebab. Fast, nä. Kanske inte. Får fixa biffar och bulgur. Laga egen mat. Hihi, känner mig så vuxen! Haha, de är spännande. Jag var ute och gick med jacob igår kväll och vi gick längsvattnet vi tantolunden och upp på en stor kulle där de finns en massa fina kollonilotter. Högst upp på toppen fanns de bänkar och en fantastik utsikt. Ska ta med mina kära vänner dit, kanske F? Tror det :)

Nej nu är jag jätte hungrig!!
See yah!!

KARIM!

tjo!
Sitter och skriver på jacobs lilla dator så om bokstäverna hamnar huller om buller beror de på att mina korvfingrar inte kan kontrolleras på den här saken, just so u know..

Var i kyrkan igår. Eftersom jag lever ett liv fyllt med synder kände jag att de är banne mig på tiden! att jag går i kyrkan. Kyrkan var dock en liten morden byggnad i hammarby sjöstad där de fick plats 47 personer. jätte mysigt. Mordernt, för mordernt för min stil. Gillar "riktiga" kyrkor. Gammla som gatan med valv i taket och en massa vackra målningar och ett vackert altare. Men men ! man tager vad man haver!

Har jobbat idag och de har varit jätte mysigt. Ska på afterwork på onsdag och förhoppningsvis träffa diana :)
Är inte säker på om jag jobbar imorn, om inte kanske jag kan ta en dejt med siri :D

NU börjar jag fan få ont i fingrarna, ska kolla på lilla sjöjungfrun med min bror nu!

kraaam på dää!



btw.

Försöker planera in så jag kan se Salem al Fakir på Berns nu i maj. Nån som är på??

härligt.

Vilken underbar söndag det är denna lönehelg, verkligen underbar.
För att summera veckan som gått så kan jag säga att den har varit jätte bra! Jag har haft de så bra på jobbet så de är galet. Har bara jobbat med andra back-up:er och allihopa har varit jätte gulliga och roliga. Och J är helskön.

Helgen! Den har varit blandad. När jag var på jobbet i fredags kände jag mig verkligen jävligt trött rent ut sagt. Jag var verkligen hundra på att jag skulle hem och dega eftersom ingen av tjejorna kunde ses och jag var trött som fan. När jag var på väg för at handla godis i Bålsta stöter jag på om ingen annan än N! Tjockt kul! Vi bestämmer oss för att dra ut och festa så jag handlar lite på systemet och vi förar lite och sen till stan. Det slutade med att vi hamnade på Metro vid skanstull. Det var faktiskt ett bra ställe, jag gillade musiken och själva dansgolvet var inne i en glasbur kan man säga. Det som var roligaste var nog att jag träffade U där. Vi har inte setts sen i vintras, i februari lr nått tror jag :S Så vi satt och drack öl och bara pratade och hade de trevligt. När han bjöd upp mig på dans såg jag N som var stuppackad så tyvärr kunde jag inte dansa mer med U utan betala en svindyr taxi till Vallentuna.
Lördagen var lugn. Träffade A på tunnelbanan vilket var oväntat och riktigt kul, vi har inte setts sen i januari och bara snackat via msn lr sms de senaste månaderna. Senare på kvällen köpte jag godis, cola och KEBBABBI vi den lilla butiken vägg i vägg med mitt home. MUMMS!!!!!!!



Idag ska jag till kyrkan nånstans på söder med mamma. Tydligen är den nån kille som ska sjunga lr nått som mamma och hennes kompis vill att jag ska hoocka  med... Han "ser ut som en Wollentz". Jaha, m bra anledning.   
    Skulle iofs va kul att ha en "dejt" på påskafton när vi ska käka lunch med Mamma och falle, Nisse och hans fästmö och Jacob och han flickvän och jag och... Jag. Kommer bli skit kul. 3 stycken kärlekspar och sen jag. Cant wait. Var faan är Fredrik när man behöver honom som mest?? Får väl ha Elle som dejt eller nått..

Nej antar att jag ska tvätta mig och kamma håret och borsta tänderna för mamma kmr om en timme..

Ciao bellos!

de är ju så jäkla typiskt..

Till jobbet idag tog jag med mig min weekend väska och tror ni inte att den förbaskade handtaget som man använde rför att dra den pajade.. !! Argh! Jag som hade en massa tunga saker att dra med mig hem till ringvägen. LOVELY LOVELY!!! Nu kommer jag fick bära skiten ända hem. Fy bövelen!
nu går vi vidare!
Glömde min mobil hemma idag, typiskt. Pappa var gullig och åkte in med den efter jag slutat jobbet. Gracias padré! <3
Det är spännande det här med att flytta hemifrån. Måste försöka hitta på nått hur jag skulle kunna dona så de blir mer jag och kolla ifall man kan få plats med en säng eller nått. Bäddsoffan är ändå ganska stor men ändå. Bra med en egen plats när jacob sitter och spelar tvspel lr nått annat killnördaktigt..

Ska träffa Lollo nu ikväll också. Hon åker ju imorn så de ska bli så kul att se henne :) Hoppas hon ringer snart!

Har det jätte kul på jobbet för övrigt. Jacob och jag klickar verkligen och har det roligt tillsammans :)

Nej NU! ska jag läsa klart min bok När Lucy Sullivan skulle gifta sig av Marian Keyes. Hennes böcker är verkligen otroligt bra! Jag vet inte hur många gånger jag tänker, shit de här har hänt mig lr de här är bara sååå sant!! IIIHH!
Måsta dra!"

kraaaaaam på dääääää!!

grizzli

Sitter och pratar med lollo som åker på onsdag till Amsterdam. Borta i 2 år. SNYFT! :( Nu är det bestämt! Vi ska ses imorn efter jobbet. Hon ska ringa så vi kan ses nånstans och snacka om de jävliga vi vart med om i helgen och bara få oss nostalgi kickar. Lollo kommer lämna mig med tårar i mina ögon och jag kommer lämna henne med de blåmärken hon kmr från från mina grizzlibjörnkramar <3
Gammal retard bild på mig. De ser ut som nån testar photoshop för
första gången. Bara klistrat mitt huvud på en random kropp.

hallå där kött och blåbär!





























Jag har faktiskt suttit och kollat på några program och kurser jag skulle vilja läsa när jag är inne på plugghumör. Jag vill ju jobba inom FN eller Amnesty och har hittat de där programet som diana läser på söderthörn. Hittat ett program på stockholms universitet också som verkar kul. Det är ett master program som är på engelska dock men verkar jätte roligt och intressant. Man ska ge alla en chans så varför inte? Ska titta på universitet runt om i landet också. Vill inte sätta några som helst gränser!!! only the sky is the limit!!














hejsanhoppsanfallerallera!

Jag har ju flyttat till söder nu. Bor tlsm med min kära bröder på ringvägen. De är grymt skönt för de blir smidigare med jobbet och ja nu kan jag träffa mina gummor utan att behöva åka i en timme. MEN! Pratade precis med mor min som tipsade om en 3a i Bergsahamra Verkar najs så jag ska försöka locka med mig en inneboende så hran blir billigare. Den ska tydligen ligga på runt 3500 delat på de så blir de väl 1750, de är tusen spänn billigare för mig än att bo på söder. De är perfa för de som pluggar på stockholms universitet också! De tar bara 3 minuter att ta sig dit! :) Nära och bra till stureplan också när man kmr hem efter en kaotisk utgång. De är super!

Will see will see.
Är det någon som är intresserad. Let me know!!


kraaaaaaaaaaaaam på däääää!

sluut!

Helgen var minsann full med överraskningar :) Bra överraskningar såklart! Träffade Diana en snabbis i fredags och satt på bravuer på söder och drack en öl och hade skit kul! Hon är så jävla bra på blattesvenska så de är crazy. Vill också va det! Habibi!!!
Sen bar de av ut i vimmlet! Dansandet var skojigt men jag tror inte jag kmr få användning av det på andra ställen om man säger så.. Kvällen för mig slutade vid gullmarsplan, ett helt oväntat och spontant infall av mig vilket resulterade i att jag har varit helt borta sen i fredags, så jävla sliten! Fattar inte varför?? Wtf, börjar man bli gammal??
Igår var de tänkt att vi skulle tillm Tentapuben på KTH och söga pöss hej till lollo, men efter Maria och jag stått i kön i en timme och skulle lätt få stå där en timme till tappade vi lusten och drog till ego. Asså ego har verkligen gjort ett ansiktslyft! Inga 90 någonstans! :D De har 21 års gräns nu så de var så jävla skönt. Vi kom ganska tidigt, runt 10, så de var inte så mkt folk vilken var skönt eftersom man var lite dryg från i fredags.

Nu idag ska jag in och träffa Kattis och ta en fika och hämta lite kläder hos Jacob som jag ska ha på jobbet imorn. Btw. Har jag sagt att jag ska flytta till söder?? Ska flytta ihop med min bror. Jag tror faktiskt att det kommer gå riktigt bra. De är soft för de blir närmare till jobb och jag behöver inte tvinga mig på att sova hos kompisar när jag varit ute och härjat på stan.

Måste fräscha till mig nu!

kraaam på däää!

I will follow you until you love me

om jag inte jobbar imorn ska jag nu hålla föredrag för en gymnasieklass på arlandagymnasiet. Tror de kommer på finnemang! jag har gjort en fin powerpoint och ska ruska om de små glinen och äta i en skolmatsal igen :D Hohoho!
Håller på å laddar ner Skype så jag kan prata med söta Linda som är i the US. Gud nu saknar jag 3 personer som finns utanför nordens gränser. Fredrik Linda och Elisabeth. rumpnissar! Kom hem till MIG!!!!!!

om jag inte hade en ny morgonrock och nytvättat hår hade jag trott att jag var en TrailerTrash brud

Skriver ganska många inlägg under dagarna den här veckan. Jag jobbar ju inte så, vad jag ska göra!?!!!

Tänkte berätta några riktigt tråkiga grejer jag ska göra nu. Jag ska bädda sängen, jupp, och plocka ut alla mina kläder och skor ur gaderoberna och krular ut hur jag kmr se ut i helgen. Kommer jag vara söderchill på lördag eftersom jag ska till Baltazar? Ska jag vara piffig och rota rätt på en puffig kläning till fredag? Hm hm hm hm. Svårt val. Detta beror ju såklart på att jag måste ha nya kläder men då måste jag också skaffa en till gaderob den jag har är för liten, måste fixa en ny till alla skor också. HUM. misär. Men de här löser jag !


kraaaaaaam påå däääääääääääääää!!!!!!!!!!!!!!

Kick it old school




de nada. Ligger och läser och har precis käkat upp en chokladkaka. Helt slut efter gårdagen. Måste duscha, fixa håret..
Jag tror jag ska testa lite gamla kläder idag. De kan bara leda till två saker. Antingen kommer jag i dem igen eller så gör jag det inte. De i sig kmr bara leda till en sak. Jag kommer i lycka leta rätt på sprit att fira med och om jag inte kommer i dem kommer jag leta efter sprit för att dränka mina sorger. Oh happy day! känns bra känns bra.
Jag funderar på om jag ska börja prata med vår katt, Gösta, för att få lite sällskap nu när jag är själv hemma. Jag är för ung för att prata med mig själv, ja menar hallå! jag är ingen psyko brud och jag är inte släkt med Gollum. Jag har ju redan problem iofs när de kommer till den sociala biten hemma. Nisse eller pappa brukar komma in till mitt rum och fråga: vad är det mirran?? Nä jag pratar bara med mig själv. Gör det helt omedvetet, om de visar sig att jag ändå är släkt med Gollum så måste jag sno härskarringen av Frodo och hoppa ner i lavan. Jag kanske borde börja skriva en dagbok. Det är tydligen bra man kan lätta på sitt hjärta och sväva ut. Vad va de S sa igår? Ingen kan förstå dig själv bättre än du. Aa tack för de rådet. WTF. Hur ska jag kunna förstå mig själv när mina mamma och ja F tkr jag är lite konstig. härligt.
Nej veet du vad. Jag ska gå och tvätta mina händer (hatar att ha smutsiga händer) och leta rätt på en frukt lr nått och sätta mig ner och läsa igen. Måla naglarna funderade jag på men efter som jag tappat mtt favvo nagellack i fredags finns inte alternativet.

kraaaam på dääääääääääääääää!!!



haaaaaalllllllllååååå MIA!!!


Härliga Maria kommer hem idag som sagt. Ska bli hur kul som helst att träffa henne. Vi har inte setts på minuter timmar och dagar! :( Men nu ska vi det! <3
Ska bli trevlans!


Jag avslutar inlägget med att säga det som Farbror Barbor säger bäst.
KRAAAAAAM PÅ DÄÄÄÄÄÄÄÄ!!

dagar

Onsdagen var ganska mysig faktiskt. Jag åkte in till Gittan och hälsade på och kramade om henne. Hon är så gullig och bjöd mig på lunch<3 Siri kom senare bort dit och åt och vi satt och babblade till stängningsdags. Typ runt 3, det är ett lunch hak. Ett väldigt mysigt och trevligt lunch hak. Efter det gick vi en stund på Gärdet och tänkte på nuet inte på dåtiden eller framtiden. De bästa med hela dagen var nog när jag och Siri blev trakasserade av ett par jävla 8åringar med typ 3 tänder i sig. Ungj*vlar. Efter jag blivit stickt i huvudet med pinnar fått snöbollar på mig så tröttnade vi och gick och bytte bänk. Ogillar barn.

Idag verkar det dött. Ingen har ringt angående jobb, men men. Får väl kolla på film hela dagen och bara dega. Gå upp lite i vikt och fundera över vad jag ska ha på mig på fredag och lördag. Kommer bli en skit rolig helg, fredag salsa grej och på lördag bye bye lollo på baltazar.
Fan går nog hem till mamma ett tag later. Kollar på Juno nu, gryymt bra film. Hon är så jävla skön!
Just de! idag kmr maria hem till sthlm :D Wiiee äntligen!


kraaam påå däää!

shalom!



har precis kollat på rush hour 2. De är som en drog för mig jag älskar ju chris tucker, säger bara skön kille skön kille! :D

Anyway, tror inte det blir jobb idag heller. Fast ska ju vara tillgänlig fram till klockan 12.00 så om 4,5 timme vet jag om jag ska jobba eller icke. Får se. Hade annars då åka bort till Gittan & company och krama om Gittan. Det var längesen de var ute på landet, eller de. Alex har ju i Schweize och kmr väl inte hem förns i sommar och kmr ju aldrig ut längre. Hoppas dock på att han ska lära mig att segla, blev ju kaos när jag försökte segla vår båt =D
   Senare under dagen ska jag träffa Siri och göra nått. Ut och gå lite?? Shiiiiiiit, wtf. Måste hitta på nått mer under dagarna då jag inte jobbar. Cphe. På sommaren är de cool lungt eftersom jag kan jobba på brännan. Kmr ihåg att jag var så jävla avundsjuk på Mia för hon jobbade inte alla dagar i veckan ibland och kunde då ligga och sola under tiden då en annan satt inomhus och kollade ut genom fönstret och hade samma tankegångar som Askungen. Vad är soltimmar utomhus?? Det kan vara alldelles tråkigt. Jag kan bli alldelles röd i solen. Eller alldelles alldelles underbart!
ack och ve! Men nu på vintern, hade gärna sagt VÅREN men den finns i ingemansland just nu, kan man inte sola utomhus. Eller gå ner till bryggan och bada eller plocka blommor och lägga under kudden.
Jag måste säga att wtf. Det jag skrivit ovan känns liite neggo. Jag blir paff! Positivt är förklaringen av mig. Härligt.

jaja. Ska klä på mig?? Lyssna på Salem al Fakir lr morgonpasset på P3.

kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam pååå rääääääääääääää!!

Hoppsan hoppsan klockan är fasiken efter fem!

Har varit på Hassla hela dagen med Nisse. Han ska ta jägarexamen så han har suttit i finrummet och läst. Vi har kollat på animal cops också för övrigt. vad mer har jag gjort? Sovit. Pratat med Siri. Ätit en massa mackor. Jag har då inte jobbat. Undrar om det blir nått resten av veckan?? Hope so faktiskt.
Helgen är lite som en gott och blandat påse just nu. Finns mycket och välja mellan men vad ska man stoppa in i munnen och stilla socker begäret?? På fredag blir det nog en liten "utgång" om man vill kalla det de. Blir förmodligen bara lite cool avslappnat barhäng på söder. Lollo flyttar ju till Amsterdam snart och kmr vara borta i 2 år. Hur i hel världen kmr jag kunna klara mig utan min FM? Och Elisabeth kommer inte hem förns i juni, får försöka klara mig själv till dess antar jag och ha ständig kontakt med lollo för råd och ja, råd. Så de blir förmodligen nått kul med henne och andra kompisar. Söder börjar värma i mitt hjärta som solen skiner och ger mig en röd och gnistrande bränna på våren! Underbart helt enkelt! Så antar att de blir söder då också?? Skulle vara trevligt. Det är så avslappnat på söder, så roligt, så trevligt, så udda och fram för allt! Det är inte en jävel som kollar snett för man är lite tokig eller inte har en väska som matchar. TopNotch säger jag bara.
Helgen helgen älgen älgen. Just det! Maria kmr hem på torsdag så de ska bli skoj! Så länge sen vi sågs :( De är ju så jävla typiskt att man inte har råd att pallra sig upp till Umeå för att kolla in deras nymålade kök eller titta på de människor som lever där. Ta lite foton och fästa. Men de kmr bli av de kmr bli av så fort som möjligt!!
Ska ta en till macka av mammas hembakta bröd och sen ringa nisse och dra bort till pappa!
kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam påå räääääääää!!!

Hey Sweden!

AAAALLLLLLLLLLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!

Tisssdag morgon lr för mig, förmiddag. Varit uppe sen 06.15.
Har ingen blekaste vad jag ska göra idag, funderar att dra in till stan och göra nada och gå i butiker och plåga mig själv. Låter som en bra idé. Nisse är hemma idag för övrigt, trevligt. Vi har suttit och kollat på Ballar av stål. Jätte roligt, faktiskt, då de är olika männikor som gör knäppis grejer. Exempelvis Stripparen. En kille som heter Oscar i de verkliga livet som leker bög och har Christina Aguliera som föreblid. DIRTY! Han vann tävligen och där ifrån med en bukla som såg ut som just Ballar av stål. Väldigt stilrent, skulle passa perfa i mitt rum. ....



lalalala.. Snart är det fredag. Snart.

Pratat med söta linda som ska kolla efter ett par nya Rayban åt mig, de var de som blev snodda, som hon kan ta med hem till Sverige. Tänkte be min moster köpa sånna till mig men de kmr inte förns i juni, vill ha mina nu när de är vår och steka i, och kom på att söta Linda är ju faktiskt i Santa Barbra och kmr hem tidigare än juni. Perfekt! <3 Gracias gumman!


kraaaaaaaaaaaaaaaaam på räääääää!!!

Nu är de dags att söka till Universitetet

Nu sätter det igång. Inte i morgon. Inte igår. NU. Mellan den 16 mars och 16 april ska man söka till universitetet, om man vill.
Jag vet inte riktigt vad jag vill plugga så ska kolla runt och söka och kommer jag in så gör jag det. Tror dock att jag vill fortsätta jobba men som sagt om man kommer in så kan bara säga nej. Det blir en bra bekräftelse också. Gud. Det är fan den stora frågan. Glöm " när ska du gifta dig " hur gammal är du?" För mig är vad vill du bli? Den riktiga stora frågan. Det som ligger mig varmt om hjärtat nu är följade: gymnasielärare (svenska & religon), jurist, jobba inom FN samt Amnesty. Det lutar åt Amnesty, mänskliga rättigheter hållet nu för stunden. Det är de som är den stora jävla knuten i den hrä linjen hur man ska söka, vad man ska söka. Jag ändrar mig hela tiden för det finns så mycket jag vill uppnå. Jag vill vill vill vill, vaddå?? Fan att jag inte tror på horoskop då hade de kanske varit aningen lättare. Jag får sätta mig och göra en tanke karta helt enkelt så jag har allt framför mig. Då ska jag inte använda mig av bläck utan blyerts så jag kan sudda när jag ändrat mig, igen.

Wake me up

Idag har jag inte gjort så mkt. Inget jobb idag tyvärr :( Cphe.


Jag var med litenbror och falle till märsta gymnasium där mammas fordonspojkar ska fixa hennes bil. Vi bogserade dit den nämligen.

De har typ varit the main avent idag, hittills.. Eller okej kanske inte. Nisse håller på och ska ta jägarexamen som alla andra stekaungar och jag kunde verkligen inte låta bli att fota honom. Ta inte illa upp bror,men jag måste faktiskt ha bildbevis på att du läser böcker.


Bra litenbror, bra. Love yah!

Uppe med tuppen.

ALLLÅÅ!! God morgon! klockan är cirkus 08.00 i soliga vackra häggeby.
Jag sitter och lyssnar på Wyclef Jean och plockar undan lite kläder. Asså de är alla mina kläder som gör att mitt rum ser ut som ett förbaskat bombnedslag. Och appråpå bombnedslag! Tror ni inte att jag har tappat, gud vågar inte säga det högt, äh. Jag har tappat en jäävligt värdefull värdesak som jag fick när jag fyllde 20 år. Tror jag glömt de hos Siri. Hoppas de iallafall annars måste jag gå igenom isen.

Nu till nått trevligare?! Hm sa jag att solen skiner?............................................

ska väl klä på mig nu antar jag. Är nog en dra ide och sen gå ut och gå, rensa mina tankar lite.


Snö utflykten med Sarah igår.

salut!


skön brud som vi hängde med som sen blev utslängd och gav underbara Maurice feeeta örfilen...

Fredagen var sick!
jag vet inte var jag ska börja egentligen. Ska köra kort kanske?? De som känner mig liiite närmare får höra de från när vi ses på tu man hand.
okej here we go.
Först träffade jag min storebror och hängde med hans GF på ica ringen sen drog ja till systemet för att köpa boozz. Blev cider, träffade Lollo och Siri. Vi gick till nån jävla park där vi satt som jäkla bålsta fjårtisar och drack cider. STEK! sen bar de av till il crocodilo. Åt tapas och träffade ett gäng( de bestod av 3 pers) som var över 40 snåret som vi snackade med. Fan snubben hade JÄTTE händer, typ grizzlli björn tassar. Vi pratade. Drack öl och drack sangria. Hängde med en 91 å company och blev bjuden på studentfest. TACK men NEJ tack. Peddo alert lixom.  Träffade världens skönaste spanjor och halva hans vuxna slökt som var mellan 20? och 30- goa gubbar is the word! Vi drack typ 4 liter sangria som vi blev bjudna på av Maurice kusse, sen öl.. träffade kompisar till min kära kusin--> grogg. Bästa kommentaren kom från en herre som vi alla kallar för "S" : Marielle, vill du älska i neon?? HEHEHEHE!
kanske lite internt för de var roligare när man satt mitt emot honom, han var gaaanska salongsberusad.
Ska läätt träffa Maurice igen, han ska fan lära mig att dansa salsa. Finns tydligen ett ställe i gamla stan som har nått sista torsdagen varje månad. COOLERS säger jag!

Natten slutade med en nattbuss med siri till lidingö och en video som siri tydligen spelat in när vi gick från bussen. S I C K (mitt nya ord) Olyckligtvis lyckades vi inte få med när siri halkade på rumpan och jag halkade i samband med att jag fick världens skrattanfall.

lööördagen. var hos siri hela dagen och myste. Käkade godis drack cola och vitt bröd och såg på sex and the city. Avsnitt som var äldre än nått??.. gamla var de iallafall.

söndagen, IDAG. Har jag varit i sthlm och fikat och promenixat med sarah :)

faaaaaaaaaaaaan va jobbigt inlägg skit långt jö, palla. Jaja får väl säga GRATTIS och WELL DONE de som pallade läsa det!

pöss

the pac man!


Fick den här mysiga länken av Lollo . säger bara ! ROFL!

whats cooler to being cool? ICE COLD!

The love below




Den här låten spelade non-stop i min hjärn när jag gick i åttan.

Hallå eten!

NU är de fredag!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiiieee! Fäätt najs! Ska träffa siri och lollo ikväll, vi ska till il crocodilo vid skanstull. Blev inge baltazar btw förra fredagen blev siri sjuk av nån kävel som satt brevid oss, men skanstull blir bra! Ska ses vid ringen 19.00, lite tidigt kanske men jag ska in till brorr idag så orkar inte vänta till klockan åtta för att ses.


Pratade med Fredrik igår :) Han ringde till mig från malaysia. Han kunde bara ringa till hem telefoner så satt hos mamma och väntade på hans samtal i cirka,,, 5 timmar. Ville verkligen inte missa honom. Gud de låter så häftigt allting han gör, äter ormhjärtan som fortfarande slår, är enligt fredrik viagra från djurriket.. Very nice som Borat skulle sagt. Saknar honom. Längtar till den 8e April som fasiken! De blir säkert bra

Just NU ska jag ut i solen och ta¨på mig mina mysiga RayBan och gå hem till mamma för att göra..Hm vet inte riktigt. Kanske ta ett bad eller en äggmacka. ÅHHH! MUMS! Ägg macka! <3

nej måste dra nu innan solen försvinner!



catch up with u later!

ro ro ro a boat jently down the streme marly marly marly marly mo life is but a dream

sitter hos mami nu och kollar på the return of the king och äter fil och flingor. Kollade på filmen på min dator först, men widescreenTV ät fan bättre. Bättre och större bild och köött bra ljud!

Jag tror seriöst att min mamma är en gudagåva. De är små saker som gör henne det. Exempelvis i tisdags köpte hon godis till mig och när jag kom hem idag hade hon tvättat ett vitt linne till mig son innan var missfärgat i en grå nyans och nu var denh alldelles vit :D hihi, det är de små sakerna som gör oss lyckliga <3

Inte jobbar jag idag heller. Vår se vad som händer imorn. Träffade morfar på väg till mor när han kom stekandes i sin mercedes, go morfar! Den är super fin :) Ska nog gå ner till dem sen .

Ska mejla fredrik och kolla ifall han kan ringa mig i helgen, lördag? Blir inget med tjejerna veckar det som. Kattis är som alltid busy och Siri är sjuk. WFT! Jag ska fixa en kalender till kattis och skriva in "träffa gulliga underbara roliga mirran" varje måndags tisdag onsdag och fredag varannan vecka, den andra veckan ska de vara torsdag fredag och söndag. Det är bra med planering tycker jag. Eller hur ??!

ja annars..


björnf***a som morfa säger


"I can not give you what you seek"



lera

fan lyssnar bara på skit musik just nu, min fantasi sucks big time!

så ska fan kolla sista filmen av Sagan om ringen.


Hare!

Family Guy <3 stewie


Och människor undrar varför jag dricker så mkr coca-cola.


Den här var med i avsnittet jag såg precis :D

jag vill hälsa till alla tjejer där ute som kör sin grej. utan att tveka.

nu är det onsdag igen och jag är trött som faaan. working nine to five is hard. not! Men blir bara lite utpumpad eftersom jag går och lägger mig kanske lite för sent och går upp, enligt min mening, för tidigt. Men sånt är livet! Skönt med rutiner dock har fan saknat det.

Är det bara jag eller är våren på väg eller på väg??! Bra fråga! Grejen är den att de är udnerbart nu men till helgen kan vi se fram emot kyla och mer snö..mm, underbart! Astrid Lindgren vinter i all ära men Hey! det är mars nu! vad tog växthuseffekten vägen??? Fast, har seriöst inte gjort en snögubbe på länge så ska lätt göra en! Skojsigt!

Vad händer lillördag, fredag, lördag och söndag?? Hm, trodde jag kunnat träffa bus lr kattis, ska kolla med dem och se om vi kan dra uhop nått. Siri är dock sjuk men hoppas hon blivit bättre, som jag nämt miljoner gånger tidigare så pallar jag ICKE att sitta hemma alone i helgen.

Nej måste dra! family guy nu!


pöss

Arwen är tidlös

      
Och är en stor förebild nu på internationella kvinnodagen

Lord of the Rings




Nu har jag kollat på Sagan om ringen. Så himla bra, finner inga ord. Naturen, musiken, kläderna och skådespelarna.
Jag får gåshud när The Fellowship möter Galadriel för första gången. Hon är så vacker och stämningen är förtrollade.

Budskapet går till..

LoveGame

Det här med internationella kvinnodagen.. Give me a break! WFT. Jag tkr de hela är ganska överdrivet. Hey women! Grattis på internationella kvinnodagen. - Åh tack.. Kom igen! Men vadå iofs en hel dag till oss med som tvingas punga upp cash till bindor varje månad. De är underbart. Har man inte tänkt på att istället för att spara ihop allt skit till en ända dag av de 360 vi har så kan man väl dra ut de till 360 istället?? Kvinnotrycket ska fasiken uppmärksammas inte bara en dag den 8 MARS. Hm, ska kolla efter en present att skicka till Elle som grattis ¨på internationella kvinnodagen Happy IW day!


Nytt kapitel och ämne.

Jobbat på chokladfabriken. Hade min nya outfit och kände mig så vuxen och duktig då jag klarade av att sitta själv i några timmar när A var och gjorde annat.

Nytt kapitel och ämne.

Asså cphe! Det är ganska mkt pain in my brain just nu. Saknar Fredrik och Elisabeth jätte mkt. Långdistans är inte min grej. Fredrik ska försöka ringa i veckan, slår vad om att jag kmr gråta av lycka och sorg. Elisabeth kmr hem i början av sommaren och Fredrik kommer snart (?!).  Tur för Elisabeth att han kmr annars hade jag postat ett uggla som skulle flyga och åka båt och sen flyga och bajsa på hennes blonda huvud i protest. HA! Tur för dig! <3

Nej ska nog trycka i mig mat, har fan gått ner 4 kilo så jag förtjänar att svulla. Ska nog se på film oxå, m y s.

!

Känn ingen sorg för mig..



långis

lördagen igår var annat den jag väntat mig. Efter att degat hemma så bestämde jag mig för att pallra mig upp ur soffan för att åka och köpa godis :) När jag väl var och plockade lite av de godaste, chokladpraliner, suranappar och winegumm, så smsar Sarah och undrar ifall jag vill komma hem till henne och mysa. Jag plockar åt mig godis och cola och drar in till henne och deeegar. Hade huvudverk sen innan så de var perfa. Det hela var väldigt spontant vilket märktes på min klädesel. Jeans (snygga dock) och sen mitt gymlinne (som jag har på alla ställen utom gymet eller under träning) och en stor stickad tröja som säkert var fläckig och osminkad. sexy bitch I know.
Så vi åt god fruktsallad och godis och drack cola samtidigt som vi tittade på Melodifestivalen och Ed-TV. Filmen är apgammal och det är Matthew McConaughey som spelar huvudrollen. Han ser verkligen barnslig ut, snacka om fula ankungen som sen blev en vacker svan.
Sarah och jag var idag ute och gick feeeeett länge. I typ 2-3 timmar, mina öron värker fortfarande. Vi gick från kristineberg till tantolunden, hornstull, eriksdal, ringvägen, slussen, gamla stan och sen centralen. De var skönt faktiskt solen sken och man kunde ha sina brillor. Sarah bjöd mig på brunch på ett jätte skojigt ställe i fredhäll, de hade jätte god mackor (tack Sarah <3).
Nu när jag kom hem har jag duschat och ska kolla klart på Charlie´s Angels.



kraaaaam på räää!


Toyota lanserade tidigare en bil i Sverige med namnet Toyota Jaz, vad var de ursprunliga namnet? Fitta. Bilen hette innan Toyota Fitta och hade solgan "liten utan på, stor innuti"

Faaaan va kul jag hade det igår. !! Jag trättade nämligen Siri på söder för att dra bort till Baltazar och bara prata och ha trevligt. Och trevligt hade vi! efter vi pratat om de som hänt sen sist började vi prata med några random killar som satt vid bordet brevid. De var sköna. Sen efter ett tag kom de mer killar och vi började komma in på samtal som berör sex, såklart. Det hela började väl ändå med Siris spel "Hur FAAN visste du det?" Anyway,vi hade jätte kul. Vi satt där och pratade om 1 night stands fram till halv ett då vi drog vidare till Ljunggrens. Ställe för 25+ som var ganska trevligt faktiskt. Alla killarna där kör tydligen med brasiliansk taiykaundo ( wft, hur stavs det??!) och en av den var Skandivavisk mästare, ganska vältränad dvs.. Fredagen var iallafall grymt rolig och jag är 110% på att siri tyckte det med :D



Mitt lilla snömonster! <3

negativt

Mm så vackert väder det är ute. Solen skiner och snön glittrar som diamanter. <3 Sexigt.

Varit uppe med tuppen som vanligt och väntat på ett samtal. Varför ringer det inte?!

Åkte med Elle imorse till Bålsta och checkade läget och jag har aldrig mått bättre. Tack kära Elle för du gick upp så tidigt (jag skulle ljuga som fasiken om jag sa att hon är en morgonmänniska). Så de är lungt och negativt. Weehoo!!! Sen är de jö FREDAG! Händer det något idag? Händer det något idag? Jag antar det. Ska förmodligen träffa Siri och Kattis och sen Jacob. Ska försöka få med den att dra till baltasaar på götgatan, orkar inte med Stureplan idag^^
Tror jag ska gå bort till mor och ginni och mormor och morfar idag. Kanske åker jag med mamma till Uppsala. Hon frågade mig igår men jag var ju hos Tina och åt chokladkakor och drack kaffe <3

Hm hm hm, tror jag ska se på film nu!
kraaaaaam på räää!


Lekte med broorr igår. Han tryckte fast
den extra antennen till vårt MB i min panna.
Sex on a stick!
Hos moi har man aldrig tråkigt.

Wash my world

Har nu suttit och kollat på Sex and The City, älskar den filmen kan se den flera gånger om utan att tröttna :P
Sitter också och väntar på att klockan ska bli 14.15 så jag kan hoppa på bussen till Tina. Ska bli så kul att träffa henne, vi har inte setts på år och kvällar!! Kmr vara där ett tag och äta middag och dricka en massa kaffe, som vi brukar :D

När jag kmr hem sen ska jag visa upp mina nya ögonbryn för mormor och morfar. Haha, de är stort de här.
Jag frågade pappa och nisse imorse om deras åsikter. Pappa ba: du ser sofistikerad ut. Nisse: dina ögonbryn ser inte ut som mina längre.
Jaha, motchos gracias antar jag !

Nej nu kom ´bröschan nisse hem från skolan, har har fått sin student mössa btw fan va snygg den var! Vill ta studenten igen!!!!!!!!!

Självklart!

Marielle Strömberg

Men jaaaaaa!!!!! Uppdaterar!!!!

Okej, förberredde ett inlägg till min kära mor i tisdags, så jag lägger in det nu.

"Säger bara omg va mkt snö det är! Gick genom trädgården idag och POFF! så hade jag snö upp över låren. Helt stört. Är helt säker på att de kommer vara snö fram till April. No way att de kmr försvinna i Mars, men man vet ju aldrig iofs..!

Va i Jakobsberg idag med min älskade mamma. Hade en jobbig dag på j och hon ville pigga upp mig så fick en jätte fin kavaj som jag kan ha på jobbet och sen några vita enkla toppar.
Efter en skitig dag så gyllde hon den! Så TACK älskade mamma! <3 älskar dig.

Kom hem vid sju och har sen dess sett på movie, Rush Hour 2 och The Ugly Truth. LOVELY feellgood movies!"
(inlägg från tisdags 2/3)


inlägg från idag!
Wuz up?! Tidig morgon, jag gör inget än att väntar på att manpower ska ringa.. Btw varför heter de "manpower" och inte girlpower?? Det är ju ändå en kvinna som är VD för företaget och större delen av de anställda är kvinnor, lustigt lustigt..

Anyway!
Mamma och jag var på Nordiska muséet igår. Vi var och kollade på den där modeutställningen, mode från dåtid till nutid. Det var jätte intressant och roligt, efter vi kollat in den gick vi omkring på Nordiska och kollade in andra, ex. Strindberg och en utställning om svenska traditioner. Det var jätte kul iallalfall rekommenderar det starkt, men gå efter 17.00! Då är de gratis :D
Sen drog vi till Friday´s och åt deras specBurgare, I died and came to hamburgerheaven! Super gott! Kunde inte låta bli att märka att större delen av gästerna betod av unga tjejer, i min ålder. Såg ett helt tjej gäng som satt och drack vin och åt och tänkte, där är vi, mitt söta tjejgäng.
Kmr sitta där när jag skjutit den där jävla björnen och sålt skinnet!!

Tagit lite fina bilder från igår och från i tisdags på den mest fulaste morot..


Sen trevliga bilder från Nordiska museet.
   
Mormor såg tydligen ut så här enligt mor.      Tänker på Forrest Gump här:P

 


Typ bästa ever?? Eller hur Maria??! <3

Sista instick innan sängen!

Idag var de en kanon dag!
Vaknade imorse halv sju och får reda på att jag ska till sumpan igen och jobba, 08.15-16.00. Upp och hoppa! Som en vitspringare kommer jag dit och jobbar för första gången som receptionist. Innen upplärning, utan JOBBA! De var många som var sjuka så de ordinare receptionisterna där hade fått ta åt sig andra jobb så mitt jobb var att ta över tlsm en annan tjej i receptionen. Is was sooooo muutch fun!!!


På vägen hem svor jag som faaan inombords efter som jag satt instängd i en jäkla pendel i 75 min, lovely. Men de hör till dåtiden!

Nu på kvällen har jag varit hos mamma och käkat vaniljglas med steckta bananer och en espresso :)
Sen chillade vi bara, jag gjorde en ansiktmask, med tomat i. Den var köpt luktade tok men den funkade, mm så len hy man har nu :D
Såg lite konstigt ut bara, såg ut som jag hade en massa brun utan sol i fejjan..




Passade på att bubbla med Siri :P



KRAAAAAM PÅÅ RÄÄÄÄ!
RSS 2.0