keep it cool

De har minsann hänt mkt sen sist.
Var ju i Söderhamn, vilket var grymt kul! Epa-traktorer gamla volvo´s och kräftskiva med snaps och västerbottenpaj :D MUUMMS! Siri och jag badade halvnäck medans Linda och Maria stod på bryggan och skrattade :P
Var ute i helgen med Siri, eller snarare spenderat hela helgen med henne <3 Vi var och shoppade i lördags då Siri köpte en skiiiiiiitSNYGG väska. VILL HA! De hade bara beställt in en väska så de var kört.. Jag köpte dock ett par apsnygga jeans :P NICE BOOTY. Vi skiljdes åt efter 5 timmarsshoppande för att hooka upp i jakes lght för förkrök. Vi skulle ner till oxidbar men fyllo L kom inte in så jag å Siri stannde kvar på söder och körde en fet barrunda. När vi var på scandic malm tittade vi plötsligt på varandra, och sa i kör" fan va full jag är" Gunga........ Så vi dansade bort de och drog hem vid stängning. Siri köpte en glass men blev mer hungrig så vi gick in till närmaste 7 så siri kunde köpa chips, dipp å gräddfil. Så när vi kom hem satt vi och doppade chips och skrattade åt blondinskämt Siri kunde. :D Dagen efter blev de lunch med Sarah å Siri på tahibåten.
Ganska intensiv helg och jag kan inte vänta tills nästa!!!



Siri och jag badar i de svinkalla vattnet i Söderhamn

Nästan bättre än ICAreklamen

Skön bild på Mia som gör ringar med vattenpipa röken

Söderhamn soon!

Åh! Imorn bär det av till Söderhamn! Kmr bli så himla mysimys :) Ska äta kräftor ta lite snaps, plocka svamp och kolla in hur människorna i Söderhamn, Verkligen ser ut :o haha, fördomar?????... Kanske. Så planen är iallafall att Linda plockar upp mig och Maria i ropsten imorn efter jobbet så ska vi hoppa in i bilen och hälsa på kära Siri på hennes jobb och så off we go!! Roadtrip :D



nice... ...= NOT



Det har hänt en del sen sist.
Tjejerna var ute hos mig i lördags, känd att de borde passa på eftersom vi flyttar om 1,5 månad. De visade sig också att de kom i rättantid. Samma dag som en person pakade och försvann ur mitt vardagsliv.
På kvällen drog Maria och jag på kräftskiva. De var off the hook! Hade jätte kul :)
Det har hänt en massa annat roligt, jag har träffat Diana och haft det bra. Och dåligt. Just nu går vi igenom den 3e tragedin i familjen  under en 2månaders period. Inte kul alls. Satt på akuten själv och grät som jag aldrig tidigare gjort och sjöng och pussade på J. Väntar på mamma å Nisse så ska vi åka och träffa honom.

Just nu är jag inne i en dal. Och jag tycker att de första meningarna i Erik Hassles låt Hurtful klaffar med mig.





Men för at liva upp stämingen tänkte jag bjuda på den här bilden, jag och Dave på sushi house.

buhu!

Nu har Dave åkt hem :( SNYFT! Fett b, vi har haft så himla kul! Igår till exempel hade vi släktskiva a la familga och sen drog Sarah, Dave och jag upp till henne och drack drinkar och satt uppe till 2 tiden. Han är så rolig, ska definitivt åka och hälsa på honom i nyc. Han har tydligen en bättre lght nu än vad han hade när jag senast var där, de var problem med värmen under nyår tydligen..

Fredagen var förövrigt mkr rolig, väldigt bad.. Var ute och träffade några random killar som drog med oss till mitt och Siris smultronställe.

nyc

Var hemma igår från jobbet, de ringde aldrig. Så Jacob å jag drog ner till city för att hitta batteri till min lgmob, självklart hittade vi ingen.. Man måste beställa från nätet, såklart.. Så vi gick hem med förstörda skor, de regnade som faaaaaaaan. Skojigt!
Tack och lov blev de fint till kvällen så jag åkte bort till kristineberg och möte två salongsberusade kusiner sittandes på en brygga. Dave är ju här från nyc så jag och Sarah hängde med honom, Fett Kul. Asskön. Vi diskuterade sexpack och Dave kom fram till att man inte kan lita på dem, därför har inte han det... Vi drog bort till Sarah later on och kollade på 16 and pregnet och D har nu börjat säg, Mirran??-- Sixteen and Pregnent!!! Whatch out.. Really funny D.. Verkligen. Anyway! Vid drog bort till sushi house där elisabeth jobbar och käkade. tror jag börjar gillar sushi nu, eller snarare hatar det en aning mindre. Vi satt längst in i ett hörn och lyssnade på Journey så örorna började blöda. DONT STOP BELIVING!!! Sen blev de afterparty hos E med billigt vin och campari med tonic. Snusk. Jag drog relativt tidigt, jävla tunnelbanan var seg så gick till tcentralen och blev såklart uppraggad av nån tölp som frågade efter mitt nummer. Efter som han tydligen fyllde 20 igår, grattis, så gav jag honom mitt nummer, lr nästan. Han tror iallfall det..
Kom hem, åt donken och däckade. Helt fucked up i huvudet så måste lägga mig tidigt ikväll.
 


Bästa.
Dave fick ett litet påstående igår av en släkting. " Så du ska ut i stockholm ikväll och göra lite rajtantajtan??"
 
Pussel & Kräm

Sjölund skämt

S: Vet du varför vissa kvinnor är tjocka?

Jag: Nej??

S: För det är halva priset på smågodis under lingonveckan

3 veckor kvar..

Bläääääääääääääääääääääääää har suttit och betalat räkningar och är nu som ALLTID pank! Att jag aldrig lär mig!! Jag har iofs shoppat lite men för i heeeelvete!! Hatar pengar... Får väl tänka postitivt att jag har klarat av 2 fest helger nu är de bara 3 kvar. Super. Nästa helg ska jag iväg någonstans med Siri, verkar det som. Helgen den 20 ska jag till söderhamn.. Balle.

Men men!! Funderar på att ha fest den 28e. De är 3 dagar efter löning alla är hemma från landet, hope so Kattis???! Är typ 4 veckor dit men jag måste vara ute i godtid eftersom den kmr förhoppningsvis vara ute på landet. Får nog ha den i ladugården lr hos pappa. Pappa blir det nog, vågar inte ha den hos mamma igen. Fast de skulle vara skoj ifall vi kunde ha den in Ladan. De var så kul förra gången :) Måste kolla, shit bara tänka på det ger mig magknip av nervösitet och aa, rädsla av att mamma slår ihjäl mig för jag ens frågar..


RSS 2.0