Skiiiter i!

 

weee

Nu är snart helgen slut och imorn är de äntligen måndag! Första gången på riktigt riktigt jag verkligen sett fram emot en måndag och önskat att helgen ska ta slut... :D

Men helgen har varit härlig såklart! Träffade Linda och Siri i ferdags. Vi satte oss på Tikii Room där Siri bjöd på en banta-drink som innehöll 26cl alkohol. Stor favorit kan jag säga ;) Brevid oss i bordet satt ett gäng killar som jag fick spel på.. De började snacka booll. Jag brast ut: Haha, va? sa du booll?? Då sa killen, ja de är en trevlig sport. Omfg. SKJUT MIG! Så på den vägen var det... Vi dissade steeenhårt och drog vidare till Mosaik <3 Sen hemgång :) Igår låg jag inne hela dagen och kollade på True Blood. Så bra! Pratade med Lindish som fick mig på fötter. Så jag tog ett bad och åkte ut till Lindingö för att se på film OCH äta upp de 2 chipspåsar vi köpt och chokladen. Ville bara spy efter de. Men gott var de!!

Men Nu! Dags för mer True Blood!

Crazy thursday!, utkast som jag glömde publicera igår...

Torssssdaag! Snart fredag! Weehoo! Imorn blir de EFJ med Siri och Lindish kanske?? :D

Dagen har varit som vanligt. Haft kalas-kul på jobbet ! :) Så härliga gossarna är.
Nu ikväll ska jag äntligen träffa A. Shit asså.. Ses Face2Face.. Hur kommer de gå liksom??? :S Hoppas på det bästa ! Fast han är jävligt skön så tror de kmr gå galant! TGI Friday´s blir det ju. Feeettt gott!! Inte varit där sen i sommras då ja pimplade drinkar med mina tjejor ;) Mm, hamburgare <3 Jo men de här kommer bli najs. Hamburgare Hamburgare och roligt sällskap (?). Jaa fan! De är chill.

Asså seriöst jag lyssnar verkligen sönder The Pusher´s låt -> Blinded by the Dark. Snuskigt bra! La in den på min mob igår... Asså. REWIND! "Fan, nu är låten slut..! Rewind...." Han som sjunger är så söt med sin lilla glugg. Tänk att jag hade en sån! Men då var den inte så cool kan jag säga. Vissa hade komplex för sina lår, jag hade de för min lugg. Men nu är den borta och lika så komplexet. ofc...

Bokade billjetter till Linköping igår oxå. Ska åka ner med David och Siri. David kommer ju där ifrån så.. Han skulle ner på ett dop på söndagen 6:e.. Och då tänkte Siri passa på att åka ner på en dejt.. Dejten kunde ses så Siri frågade ifall jag vilje följa. Självklart! Komma bort från Stockholm en helg slår aldrig fel! :) Så vi ska slå klackarna i taket. Tydligen ordnads de en fest för oss. N I C E ! Så fest fest fest och dop på söndag ! :) Så nästa helg ska Siri, David och jag dra iväg. Vi kmr åka vid typ halv sex så Siri och jag ska passa på att dra till systemet... ;)

darling!

Min darling Linda har precis varit över hos moi för lite kaffe och kakor. Hon kom mestadels över för att fixa min ögonbryn.. Rainforest som hon fint kallade de! Nu är de iallafall lika vackra som ett naturreservat :) Tack Lindish <3
Vi har spelat lite musica oxå.. Jag med min Daniel adams-Ray - Lilla Lady <3 men Linda var värst!
Hon plockade fram värsta låten med ett nytt band, The Pusher. Svensk, stockholmare, looovelyys! så jävla bra!
På nått jäkla vänster kan jag inte lägga upp videon här.. SUCK!! Men kolla in på youtube. The Pusher-Blinded by the dark. Sjuuukt bra låt!!

pöss pöss




Jag & Linda. Midsommar på Öland 2010 <3

Ny vecka, Nya möjligheter!

ALLÅÅÅ!
Vilken mysimys helg man haft det! :) Verkligen, var ju hos David där Siri och jag gjorde en favorit i repris. Däckade i hans säng. Super mysigt då vi skedade tillsammans. Vi kom på en ny pick-upline. Hej Jag heter Marielle. Ska vi skeda?? Känns lite mer klassy än, hej jag heter olle, ska vi kn*lla..

Har varit ute hos pappa och Nisse idag. Glömde ett par jeans där i helgen så åkte ut och käkade middag med de två. Fort och kvickt åkte jag till ICA med pappa för att köpa godis. MUUUMS! Var så himla sugen. Skulle kunnat gett mitt lillfinger för en godispåse. Tack och Lov slapp jag det :) Tack pappa!

Ser framemot imorn! Ska hem till Fredrik för middag. Han var gullig och ringde idag men då var jag redan på väg ut till landet. Så jag lyckades övertala honom att käka middag imorn :) Kommer bli super mysigt! Förhoppningsvis får vi ost och kex efter maten <3

Nu ska jag sova. Beautysleep i all ära. Inte för jag behöver den såklart.. Men skönt att vila upp huvudet inför en dag med mina favorit gubbar på jobbet <3

P&K


Sarah, Dave & Jag. Sommaren 2010 <3

F R E D A G ! !

Faan va niiice! Yttligare en bra fredag! Förlängning på uppdraget! Får fortsätta hänga med herrarna liiite längre till :D Så glad!!!

Efter jobbet hookade jag upp med Siri och Linda. Siri och jag försökte tjäna extra cash: Braaa priiiis! Brapriiis kååmpiis! Cooc 9kr/hg! Braa Priiiis!!!
Vi drog till donken hänge lite med babbischooss! Linda snurrade mig sen så jag höll på att ramla, samtidigt som siri tryckte fram en karta som jag fick peka ut på var vi skulle. Vi hamna  i sickla udde. Oh yees! Wild and crazy. De blev promis, ridandes på gunghästar (skit kul) och godis köp på coop. Sen kände vi för att vara så badass så vi kan. Så vi gick in på Lidl och klagade över de hutlööösa priserna, och S köpte nötter... ;) Anywaaaays!!! Nu kollar jag på simpsons och ska dra hem till pappa om en timme. Så.. Imorn blir de dejt med Elisabeth sen mysimys hemma! :)

pöööss pöss

F*cked up!

Helt slutkööörd! Kändes som mina ögon skulle ploppa ut den sista timmen på jobbet. Papper papper och papper!  K N A S ! Trevligt det var med handboll igår.. Iiiinnte riiiktigt som fotboll direkt, men men! De blev en snabb visit hos pappa och nisse men ska dit imorn. Trubbel i paradiset.. :( Älskade!

I Vilket fall som helst så blir de landet imorn, kanske träffa Elisabeth?! JA TACK! Måste prata med henne angånde volentärarbete som jag vill göra i sommar. Ta ledigt en månad och dra till Afrika. Skulle vara underbart <3


Åh måste berätta om jobbet, mannen, myten, legenden B! Så himla skön kille!
En av gubbarna berättade att han kallades för farbror Vacker. Så när han gick förbi mig i receptionen kunde jag inte låta bli att säga: Tja Farbror Vacker! Var ska du?? Han vänder sig om och kmr tillbaka, jag trodde han skulle skälla ut mig för noter. B sa då: Vet du var Marielle? Jag har jobbat på de här kontoret i 30 år och har ALLTID vunnit alla skönhetstävlingar om vem som är snyggast. Jag svarade: Haha, jaha och hur många var med i tävligen då?? B: Alla! Har du inte sett hur gubbarna ser ut här? De är ju inte svår konkurens..

LOVE LOVE B! Så jäääkla skön. De här är bara ett av de roliga saker han säger och gör med mig varje dag :)


Nu ska jag dega lite till. Duscha, ringa ett samtal och ta en promis. :)


Fan va jag vill spåra! Saknar nyår!!

Shivano!

Lovelys!


Kungar!

Lördagmorgon <3

Fan vilken vecka! Den började med att jag fick sitta på pendeln på G hem till mamma i Sigtuna i 1,5 timme. Den var 50 min försenad... LOVELY! Vilken måndag! Sen tisdag, dega dega mera. Onsdag, fika med Linda och Diana och sen ostbricka med Fredrik och kvällen avslutades hos N. Torsdag, Firade lilla Sarah som fyllde år :) Myste med familjen ink Elisabeth <3 Igår fredag fick jag löneförhöjning (!), yess, sen middag hos Siri :) Hennes pappa hade lagat super god mat! Vi träffade linda på ica köpandes choklad och kådisar.. Stort misstag! Sen let´s dance.. Idag ska jag kanske träffa Siri, sen middags-dejt. Mysimyyys!!

Ska se på en till film bara sen in i duschen!

Lilla Ladys

Åh idag ¨åkte Maria tillbaka till Umeå :( Hemskt! Men kom överrens om att vi ska upp dit i Mars och hälsa på, hon åker ju jämt ner hit lixom..
Så igår bjöd Linda på middag, vi var på ICA nere vid oss. Linda brister ut när vi går in, "åh va mysig liten ICA, sån här hade vi på Lidingö för längesen"... De blev tortollini med ostsås. Mumsimumsi! Så Mia, Linda och jag satt och kollade på Let´s dance (!) och fixade Marias lösögonfransar, de blev super fint! :) Vi satt och surfade runt lite och MP-ludrade oss med mera! ... Nasty shit var de!
Ska ligga lågt resten av helgen, a förutom idag.. Dejt. Fan va kul! Min första sen floppen med Martin, humorlösa j**eln.. Sorry!



Så dags att klä på sig och dra ut till landet <3

Saknar Shivan och Sandra!!!

Pöss pöss

2011!

Bad update jag vet...

Nyårsafton har jag inte berättat om. Maria och jag käkade i vilket fall middag hos mig, hon hade varit gullig och köpt mat. Jag var sjuk hela dagen så låg bara i sängen och tyckte synd om mig själv. Tack och lov så piggade Maria upp mig senare under dagen, hon gav migg ett tips om att jag borde ta ett glas rött "de hjälper mot förkylningen" ...
Tog inte ett glas rött dock, är ingen alko :O Men jag tog en dusch och pallrade mig in till stan. NYÅR!
Som sagt, middag sen åkte vi till Fredrik och satt och mysfestade med Simon, Rasmus, Herman å Elisabeth Med Mera! De var anyways skitkul! Tjugo i tolv tog vi tuben till slussen. Fort som fan gick vi i snön för att gå bort till området för att se alla fyverkerier. Vid tolv sprutades de skumpa och pussar utdelades till var och en. Jag fick lära upp gossarna hur man röker ciggar så de kunde se retrosteek ut under tolvslaget :P
Tjejorna och jag gick till Ambassaduer sen, från Slussen...! Jag hade högklackat och de var kaos. Men Siri inlädde 2011 men en halkning som var ut över de vanliga ;)



Jag i snöovädret. Firar 2011. I högklackat, i snöovädret. Välkommen 2011!!!! :D :D


Annars har veckan varit chilli.. Träffat kompisar och aa allt de andra man gör i min ålder...

Nu ska jag träffa Linda å Maria för lite kaffemys hemma :)

seee yah dont wanna be yah!

konstig.

Pratar precis med Siri då jag berättade att J tyckte jag var konstig...
Marielle säger: (22.00.17)
johan tkr ja är konstig^^
Marielle säger: (22.00.19)
fittnylle
Siri säger: (22.00.42)
ja men det är du ju:D
Siri säger: (22.00.44)
på ett bra sätt
Då säger hon:
"Ja men de är du ju, fast på ett bra sätt :D"
Kan man hitta bättre vänner? Nä, vet att fan de går inte <3
RSS 2.0