helg

Hola Senoritas!
Nu är det söndag vilket förmodligen många vet.. :) Vilken helg!
Jag och Axel hade inflyttingsfest i fredags. Och vilken fest!! Några kompisar till Axel kom och så självklart mina. Linda, Siri, David och Elle och Amanda. Omg vad kul det var! Några av Axels kompisar drog tidigt, typ nvid halv tio tiden, de gjorde Axels syrra med :( Men vi andra fortsatte att köra. Bara botten upp och dans på röda rosor i lght. Spelade en massa bra musik, så som Lady Gaga och Veronica Maggio. Axel tyckte såklart att de inte var så bra... Han gillar ju västkust-rock musik..  Vad det nu är :S Haha, alla drog vid halv två. Så Axel och jag följde dem till tåget och släpade våra fötter hem sen. Vi sov typ till klockan ett sen. Så himla skönt! Bara sova ut :) Vi åt en brakar frulle med melon and stuff för att få energi till IKEA. Jag veeeet! IKEA på en fucking lördag?!!! Men jag var tvungen, hållit på att nojja sönder mig med att jag inte får plats med mina grejer, men nu var det nog! Så nu har jag och my love en nice nice gaderob. Ska bara fylla den med mer kläder sen :P
Idag hade vi inflyttings tillställning för släkten, blev en begränsad gästlisat dock efter som det är liiiite ont om plats :P Mormor & morfar kom, vilket var underbart. Kära mojjmojj och mojjfar <3

Här är en bild från i fredags btw..


Lidna och Jag tlsm med en massa alkohol & Bus som fotar <3 <3

Wiiiee!

Äntligen fredag!! Så härligt! Längtat som fan efter helgen. Ska bli så mysigt att ta hand om min tjocka tax Ginni <3
De ska bli så himla härligt! Så vi åker ut till Sigtuna direkt efter jobbet och hämtar henne hos mamma. Tänkte ta med mig henne ut till Lidingö imorn också, vidga hennes vyer som sagt. Tänkte passa på att träffa Siri & Linda också. Siri på dagen och sen ska jag till Linda och se hennes lght på kvällen. Mys i mys!! Åh, kmr bli great att ha med lilla Ginni som sällskap också. Axel kommer vara hemma och dona, säkert spela tv-spel min lilla tv-spels NÖRD....! Åh vill träffa Ginni NU!




Siri, Jag & Ginni <3 <3

Pöss

My lööve

Var ju i Vaxholm i lördags då Siri tog en massa bilder. Hon tog bland annat den här fina.. My löööve och jag satt och jävlades på bussen. Jävla Axel... !
 
De gäller att vara hård mot de hårda. Jävla Axel..

puss!

piffa

Som ni ser har jag piffat till min blogg lite :P Hehe, tog skit lång tid att fixa och problemet var ju att jag skulle fixa en header men istället blev det en bakgrund.. haha, den är ju fin iallafall. :) Ska kolla med Mia om hon kan ge tips på hur jag fixar en header :P

Jag ska ju börja gymma, start imorn! Axel är ju inte så glad på mig för jag vill gå ner 3-5 kilo.. Jävla Axel.. Men vill undvika att se ut såhär:


Så jag planerar att gymma minst 2 gånger i veckan !
Wish me luck!

Uppdatering at last!

Jag har verklingen varit riktigt kass på att uppdatera.. Har så mycket nu, sambo, jobb, vänner...Okej, de är iofs bara tre saker men de tar upp mesta av min tid <3
Tänkte uppdatera ite nu iallafall :)

Det har hänr mkt sen sist.. Mamma träffade Axels mamma.. Svärmor möter svärmor.. Herregud vad nervös jag var, asså då menare jag GALET nervös. Men de gick bra! Ginna följde med, vilket var en asbra Ice-breaker. Så de pratade om henne, mig och Axel och en massa annat. Det var jätte kul:) Mamma och Axel mammas sambo började sjunga Klas Klättermus sånger.. Hehe, de var great!
Axel och jag håller på att planerar gaderoben nu.. Jag får seriöst panik. Tack och lov har Siri och Linda kommit med en massa förslag och kna hjälpa mig. Jag har ju sjukt mkt kläder och skit och har just nu bara 3 lådor för dem.. De går bara inte.. K A O S. Men, När jag får min lön så åker jag illa kvickt till IKEA och fixar en bra lösning för mina kläder <3 Får lite panik men ska väl inte överdriva så himla mkt antar jag..
Åh vad jag längtar till helgen btw! Ska ta hand om min tjocka lilla tax Ginni över helgen. Jag tänkte ta en tripp till Lindingö då och hälsa på tjejerna och vidga Ginnis vyer lite grann <3 Kmr bli jätte härligt!


Min kärlek och jag på Lisas studentskiva

söndag igen



Usch nu är det söndag igen... BLÄ! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag heller... My love har åkt till jobbet och jag sitter hemma.. Kanske ta en tripp till sthlm ? Vi har ju kommit ut ur gaderoben nu.. Axel och jag har flyttat iihop. Jag har adressändrat och allt.. Crazy men underbart!
Nej ska ta tag i disken och klä på mig :)


Love
RSS 2.0