Oh na na !

Precis kommit hem från lite handlande. Köpt nya kostymbyxor då de jag köpte i februari blivit för stora (!) yessss!! :D
Ska iväg på intervju idag, så hoppas de går bra! :)

Ska packa ikväll oxå. MÅSTE! Har inte gjort det än, inte tvättat mina kläder heller. Har varit lite busy.. Host host*
Men som sagt, jag ska ta tag i det! Måste ringa min läkare också för att fixa piller. Går de inte kan jag nog lå¨na några från Jake. De löser sig, som vanligt.
ska käka lunch nu. Vit baugette och två colaburkar. De känns verkligen som de är en del av tallriksmodellen, iallfall min!!


Jag vet inte hur många gånger jag lyssnat på den här låten. MINST 6 gånger om dagen. Lätt!
Men jag tröttar verkligen aldrig. Inte ännu iallafall <3 Love it!! <3 <3

kaos.

Bara lite spontant med tanke på kaos.
Min förbaskade lugg! Den är kaos nu, heeeeeelt galen!

God morgon Sverige!!

Hej Hej!
Har lite bad news... Slutat på ett uppdrag som jag verkligen verkligen tyckte mycket om. Jobbat där i 7 månader och lärt känna underbara människor. Hur tuuusan ska jag klara mig utan dem ? Jag har ingen aning. Känns väldigt trist. Har varit så kul att kunna prata fotboll med Shivan, den enda homie som älskar fotboll lika mkt som jag, om inte mer, och ja hur ska jag klara mig utan Biatch helt enkelt?. Vem ska jag nu tjafsa & plåga med nu när Johan inte finns tillgänlig?? Vem ska jag kunna prata tjejhemlisar med när jag inte har Sandra standing by me 8 timmar om dagen 5 dagar i veckan?? Vem ska nu få mig att njuta och le som ett fån när de blonda bombnedslaget Felix inte passerar mig på väg till kaffemaskinen?? Tack och Lov att jag har allas nummer! Då kan jag tracka johan med skiiit jobbiga sms ( skiiiteriii vad d tkr!) och jag kan ju alltid be Felix skicka mms på sig och Sandra kan jag ringa och viska hemlisar och Shivan kan jag snacka med på msn så han skicka fler av Shivanos braiga låtar, word! De är ju luungt jö! Eller?! S N Y F T ! ! Jag har iallfall haft de jätte kul och haft den bästa bossen evah. Super bra! Tack för du körde mig till akuten när J var kaos :)

Jag veeeet att jag sagt att Shivan är bäst men inte bara du Shivan är de.. Sorry!!
Alla jag jobbat med de senaste månaderna är, och kmr alltid vara BÄST!! Im just saying!

För att pigga upp stämmingen måsta jag bjuda på dennna.
Jag måste tillägga att jag stödjer inte laserturkens åsiker eller handligar. Tkr bara om hans "charmiga" svenska.



Höhö, kul kille! Jaa veeet deeeeeee!!!

Vet Johan att du är liiite trött på laserturken, förhoppningsvis har du inte tröttnat på denna:



När jag kmr hem från NYC ska vi bannemig ut och kalasa! Jag kommer göra kaos av er! <3

Kraaaaaaaaaaam på dä!

Oskar Linnros

Oskar oskar oskar! <3 Det var helt fantastiskt igår! Vi satt på balkongen precis ovanför Oskar, perfekt utsikt!  Och han sög INTE alls live. Han var bäst! Är så himla kär just nu <3 åååhh!!!! :D Så himla skoj! De var världens drag på Berns, de var ju utsålt, ofc (!). Linda var söt och la ut pengar så jag kunde köpa ett linné från shopen.
Oskar Linnros <3 <3



När han hade gått av scenen :( så började resten av festen! Dansade och tog jäger med Siri, sen kom Sandra och Vigo som skrek till när de såg min nya frippa :P Kom hem sen runt tre och somnade på engång. Var grymt sliten, var ganska intensivt på modellgrejen och jag hann inte riktigt käka upp min frukost.. De färgarde håret lite mer mot de röda hållet, slingor, de är fan coolt. Påminner lite om Elles typ av frippa, nästan.

Nu ska jag hem till landet och packa ihop Hassla sen ska jag till Dalarna imorn för att hälsa på lilla farmor :)



..

Så ! Kollat klart på hela Lord of the rings-triliogin. Grym! Ettan är vackras och uschamej vad jag gråter i trean <3 Tvåan är grov, krig..
Anyway, time 4 bed. Glömt att påminna! De är nu bara 7 dagar till NYC. Vid den här tiden nästa vecka är jag i USA. Kmr bli så himla skojsigt!!!

Nej, natti natti. Ska banne mig vara vid östermalmstorg kvart i åtta imorn.. Tortyr..?


There´s a new bitch in town



Hey girls and boys!

Nu har jag skaffat min nya frisyr. Den är dock inte klar ännu! ska slingas imorn på scenen. Så imorn blir jag stylad. Smink, kläder och mer fippla fippla med håret, perfa avslut med Oskar Linnros! <3
Jag trodde att luggen skulle se förtäskig ut men ICKE SA NICKE! Den är nice! Looken heter "sophisticated", fanns andra looker också, nature mm. Den är verkligen sophisticated, super snygg!

SÅ!
Jag tänkte avsluta med att säga.
Killar... Ta en nummerlapp och ställ er i kö!!

<3

Kollade på Champions League igår. Jag finner inga ord.. Jag blir så himla lycklig varje gång jag ser badäz lag spela, igår var de Ajax vs. Real Madrid. Omfg, sån fin och ruggit bra fotboll. Ronaldo och Özil <3 Så jäkla bra! Självklart slog ju Real Madrid Ajax med 4-0. Jag menar hallå! På måndag är de Il classico, Barca och Real Madrid. Kmr bli så jäkla bra! Så fin teknik och bra spel när superlagen möts <3 Can`t wait!

de var jag.

U say I'm a bitch like Its a bad thing..?!..

Aloha!
Nu är snart dags, japp japp! L U G G ! Weehooo! Mia ska också skaffa de fick jag höra, vi kmr se underbara ut! brunett så hett, men lugg! Oh yes! Vette tusan vad jag ska göra idag. Linda jobbar Siri jobbar och alla andra med. Misär.
Shit är ju ledig imorn och fredag, hur ska jag klara mig fram till fredag utan S.S.F?? Inte så bra, abstinensbesvär någon?? eh, ja! Tack och lov så ses vi på fredag kväll, efter jag sett och njutit av Oskar Linnros såklart <3 Shivan ska försöka kirra bord någonstans så vi kan sitta ner och andas efter allt shäkande på dansgolvet och alla drinkar.. Of course! Lön..! Sablar, de är långt till fredag. S N Y F T ! aja, jag är själständig, klarar av att umgås med mig själv..not. Så trist, när jag umgås med själv upptäcker jag alltid, eller okej ibland, hur trist jag egentligen är.. inte så kul kan jag säga. Aja.. De blir de man gör de till! Får tagga till så jag kan köra på fredag. KÖÖR BAH! KÖÖR!!!


Drinkar med busan och musan på Debaser <3 kmr bli några på fredag,lovar

Skrev en liten analys om en kille..

 



‎3 things that is hot about YOU!
1. Skiiitsnygga brillor.
2.Hetasmeta kallingar.
3.Hårbandet is a killer.
Hot? Not?
...Not.

Oj, vad roligt! HAHA!

Är hemma nu, var inte alls mkt att göra på jobbet så fick gå hem.
Men väl PÅ jobbet så lovade jag att skriva lite om S.S.F dvs Shivan, Sandra och Felix. Har skrivit ner til topics, *host host.
Numero uno!
Jag vill först och främst berätta något som många inte visst var sant, t.o.m jag.. De är helt enkelt, rätt och slätt, att Shivan är BÄST. Jo ni läste rätt! Hör och häppna, men så sant som de är skrivet så är min Biatch B Ä S T. De är alltid kul när de går bra för andra! Eller hur??... Han är till och med bäst nu när han brutit lite ben i kroppen pga av en bilolycka, usch och ve tkr jag och usch och vä tkr ni. Så för att han inte ska skrika av smärtor när han skrattar skrevs en lapp till honom som uttrycker de han känner : Oj, vad roligt! HAHA!.
Jag måste tyvärr framföra en dålig nyhet om Shivan.. Det är nämligen så att, nej, tyvärr finns det inga nakenbilder på honom, än...!!! Förhoppningsvis är han med i Playboy när han är världskänd så jag väntar ivrigt tills dess!!
Numero två! Felix, felix, felix! Jag finner inga ord! De blonda bombnedslaget. Han är en skön kille i sina allra bästa år. Han har precis startat upp ett nytt band : S.T.D´s. Är lite tveksam om vad de betyder, Sandra sa nått om en könssjukdom.. Kanske stämmer, om de är så.. Hur fick feos och company inspiration till det?? I DONT WANNA KNOW!! Ska bli kul iallfall och höra lite låtar från dem :)
Numero trä!
Lilla Sandra. Så söt och så liten. Har inte så mkt att berätta om henne.. Förutom att hon är en "blond-tjej- biatch-Shivan". De var ju TÄNKT att vi skulle se på Harry Potter på torsdag, men nej.. De gick inte, men vi ska se den senare, kanske nästa vecka? Skönt att jag hittat någon som också är av en liten Harry Potter-fan :) Hon har också en blogg btw, sök på sandrasolander. Den är trevlig, inte lika verdo som min :)

Shit, ska bli svårt att klippa navelsträgen till dessa super människor :´(

Nej fy tusan! Nu ska jag köpa cola och bröd med snabba kolhydrater och lyssna på mysimys och tårfyllda låtar som den braiga med Ryan Leslie <3



pöss på räää!

Vilken mysig helg

Nu är helgen snart slut och en Ny Härlig vecka står på tröskeln och kikar :)
Helgen har varit lovely annars. Hade väldigt skoj i fredag, drack JägerRedbull för första gången, ganska gott faktiskt. N presenterade mig för den nya drinken, mumma! Vi drog bort till Norra Bantorget senare och han tog med sig upp till sitt jobb för att visa ett nytt klipp med Evelyn. Sjukt bra :)
Igår hängde jag med Siri och David. Busan och jag träffades innan för att handla mat, vi skramlade ihop vår sista kosing för en liten middag. Väl hos David var de Sex and the city som väntade :) Det blev of course mkt snack och flumm :D Efter som de blev a little 2 late så däckade Siri och jag i David säng, så vi sov över.. Idag spenderade vi söndagen i soffan. Vi åt en brak brunch med bacon, ägg, championer, te, kaffe, cola, smågodis, och baugette :D Blev en underbar mysimys söndag och lördag kväll :)
SÅ!
Jag lämnar helgen bakom mig med mer fett i kroppen och en massa goda skratt och med blåmärken som mystiskt framträtt på min kropp och startar upp en spännande vecka!

Marielle Rheborg? Klingar jäääkligt bra!

Which How I Met Your Mother character are you?

Robin Schubasky

You are like Robin Schubasky. You like are very driven, especially when it comes to work. You don't let anything or anyone get in your way of success which is ultimately what you strive for in life. On the outside, you seem like a career craze person but really deep down you are looking for love. There are times though when you have to make a decision between love and work, but it doesn't matter what you decide because ultimately it will be the right decision.

On me


Fett bra låt som Shivan länkade. Jag frågade och han lovade.
He´s gonna give me a million bucks!

man down

Äntligen fredag! Feeett skönt! Har haft en mysig jobb vecka. Träffade Linda och kattis i måndags, catchade upp med Kattias, var så längesen :(
Träffat Siri såklart också, en fika på cremé och sett kändisar som snubben från HipHip Hora. Så söt <3

Suttit på arki med shiviz den här veckan ju, fett nice. Har så himl skoj tlsm :P Såklart länkade han en masså låtar. Som den här från Rihanna. Helt nu btw, spelas INTE på radio än :)


 

Ikväll ska jag träffa N. Spännande spännande! Känns konstigt att inte vara med Siri och Linda :( Men får försöka träffa dem de kommande dagarna :)
NU ska jag ta en dusch och piffa till mig !

Lööve

Dumt Mirran

Fan helt glömt bort den här låten. Hade inget hum om att de var Daniel Adams-Ray sjöng den :/
Väldigt bra såklart!

geek? Ja skiterii!

Woohoooo!! Nu har jag Äntligen pungat upp för mina brillor, tack sparkontot! Så jävla snygga. Väldigt retro, väldigt snygga och såååå Chanel :P haha, väldigt trevliga är dem iallafall!

Har precis kommit hem till Jacob som att vänta in pendeln som går om cirkus en halvtimme, intressant fakta. JAG VET!...
Anyway, jag har kommit hem från en trevlig dag på jobbet då the bitch was back, sen var de off to hooden för att hämta mina brillor. Asså hur i heeelskotta har jag lyckats se utan dem? Kass syn. Drog på engång vidare till Östermalmstorg för att möta upp gulliga David :) och träffa Siri å Linda för en mysig middag på Sushihuset. Måste säga att de var fan nice med sushi. De har tagit mig fem års träning av Siri och Linda och nu kan jag äntligen äta det, eller bara de med lax på..

Lite tråkigt iofs att ingen ville dra vidare, S hade ont i rumpan, Linda var hundvakt och David ville bara dricka 1 öl. De är ju inte så kul att bli full själv lixom, då känner man sig så dräggig.. SÅ! Off we go! Hem hem hem. Ska visa mamma, pappa, mormor och morfar min balla glasögon imorn. De kmr smälla av :D

Ska klippa mig btw, lugg och slinga. Ska vara med på en av Wella Studios visningar. Kmr bli jätte kul! Lugg lixom.. Men anyway! Klippning den 25e och styling och smink den 26e. Perfekt då vi ska se underbara Oskar Linnros senare på kvällen <3



Puss och kram ses på stan!

Nu har knegarveckan nästan tagit slut.

Fan va skönt med torsdagkväll! Ska iväg till Sollentuna och köpa mina sviiin drya brillor från Chanel, men säger bara EN sak: Jag skiteriiiiiiiiiiiiiii !!! Så off to Sollentuna centrum, WOHOOO! Kanon! Lääätt värt det dock!
Gud har varit så tråkigt på jobbet nu när Shivizz inte varit här, vår bitch, min biatch. Men han kmr imorn och sprider solsken!
veckan har varit som vilken annan som helst kanske. Jo de har den. Imorn blir det dejt också med Siri och David, mysimys! Sen filmkväll på lördag. Mojsigt!

Ska till Big Ben på söndag och skratta med Siri å Linda och träffa N. Spännande Spännande!!!.............

Nehepp! Sollentuna hooden väntar på min ankomst som got 2 go!


Njut av kärlekslåten nedan!


Awesome song by Shivan <3

Dirty b*tch

Äntligen söndag! Wohoooo!
Har haft en jäääkligt nice helg! Fredagen blev verkligen lyckad. Förfest hos Sandra med öl+diamkaka och en söt hamster som sprang sprang i en gulboll så hon for över golvet, cute. Utgången blev super lyckad också. VodkaRebull och dans dans. Ulrik kom dit så drog med honom sen för att käka, han är verkligen skön att hänga med :) S och jag försökte så gått de gick att få ut Shivizz, han måste fått 10 sms från oss, men han var i studion in till småtimmarna och kunde inte komma :(
Lördagen var fylld av fart och fläkt! När jag kom hem var kära Jeppe hemma så fick åka med honom tillbaka in till stan igen. Skön bror man har asså, kallar några babes för, gammalt skräp. Diggart! Sen var de inflyttningsfest hos K. Stekig lght, riktigt fin :) Min jääävla klack gick sönder på vägen hem. Mitt fel såklart, hela klackjäkeln sprack för jag ramlade... Linda är lika gullig som alltid, "förlåt gumman jag ska inte skratta", men så skrattar hon så de skriker om det! tack tack, måste köpa nya skor iallafall..
Träffade kära Fredrik idag. Vi var ut och tog en långpromis. Fan va skönt de är att promenera, måste börja göra det.

knarki

Nu är de äntligen fredag!
Veckan har varit lång och seg som vanligt. Hade skoj på jobbet idag dock, Shivan är stört rolig. Lekte allt från hänga gubbe lr ja&nej leken. Fick nya namn och bara muckade med varandra. SNÄPP! Bäst är ju att shiviazz och jag sutti på arki så han har skickat en massa hardcore hiphop-låtar.

Man favvo är ju den här låten med Ryan Leslie







men låten med Wiz är fan tyngre.

Nu ska jag fixa mig och slänga på mig jackan för att dra ut till Handen för att festa med Sandra. Förhppningsvis hamnar vi på Berns sen :P

Ses i dimman!!!

Ny dag. Ny vecka.

FAN VA NAJZ MED MÅNDAG!!...
Var på stand-up igår. Väntar ivrigt på att Siri ska lägga upp bilderna på mig på FB. Vi satte oss nämligen längst fram med våra Corona´s med sugrör i och tittade. De första som händer är att konfranciern börjar prata med oss och drar upp min på scenen. Han, Niklas, skulle trolla för mig. Han ger mig en papperslapp med hans nr, nice, och ber mig hålla i det och säga hokospokus. Sen frågar han: Känner du nått mellan oss nu?? Eh nej.. Han var fett skönt, det konstaterades sen att yes! Säkert ligg! På väg hem smsa busan och jag honom: Lär dig trolla till nästa gång. Han svarade senare under natten att jag får höra av mig så ska han visa mig riktig magi. Naaaaajz. Haha.
Siri och jag gick där ifrån med magont och smärta i kinderna efter vårt galna skrattande :D
Kom hem sent och han bara sova i 4 tim och 40 min. Påsar under ögonen?? Nej faktiskt inte. Var förvånads värt vaken. Så jobba jobba och hem för att dra sig i håret när jag tidrapporterar och skicka desperat sms till Sandra för hjälp. Nu ska jag ta en riktigt lång dusch så jag ser ut som ett russin och bara gosa er mig i soffan och plinga till söta E <3
Pööss




RSS 2.0