Jungfrun ; En ny och ganska ytlig bekantskap tycks ha ­goda möjligheter att ­fördjupas till något ­bestående!

dagen idag har varit som de brukar, working nine to five, okej, från kl sju till kvart i tre.

Igår hade jag det verkligen jätte trevligt med J. Hon är så himla gullig och rolig. De är verkligen roligt att få nya trevliga vänner. De är grymt. Snacka vad fler vännre jag kmr ha nu på ansiktsboken. kompisstatus. Anyway, vi gick och kollade i butiker, jag lämnade tillbaka en kavaj jag köpt på hm i helgen, den satt förjävligt på mig. Hon skulle klippa sig så jag åkte hem till och mötes av synen av att jacob bakat och att köket såg f ö r j ä v l i g t ut. MEN! nu har acob diskat så nu är det fint igen :)
Nu efter jobbet gick jag till chokladfabriken och pratade med yttligare några nya vänner. J och M. Gillar verkligen J, han är fett skön. Han bjöd över mig imorn för att va me när de har bandyturnering där så kmr hänga där hela kvällen sen hem och tvätta smutsiga strumpor och kallingar.

Som ni kanske fatta så stämmer horoskorpen verkligen in här dagen och det gör mig jätte glad!

MUSSI MUSSI

för att få sig en bild om i fredags kväll

 

Helgen, massagestol och lillbabbs

Helgen helgen.
Underbar helg faktiskt! träffade siri i fredags som kom hem till mig och käkade kebbabi och gjorde tequiladrinkar. Salt och tequiladrinkar egentligen, men de var goda! Vi satt hemma och drack vin och blev salongis och plötsligt poppade maria och och vi blev trion igen. Sen, tio min senare, fick jag ett oväntat besök. S och hans kompis! Nchammer" kom och förade med oss till tolvslaget. Jag blev för salonigs vilket resulterade i att jag mådde dåligt och att siri fick hålla en växktkruka framför mig och mia torka golvet. Inte ett av mina "proudest moment" om man säger så.. Så, de blev ingen utgång för mig eftersom jag däckade. PANG BOOM! De sista jag hörde innan jag föll in i drömmarnas värld var: Siri ska vi spela vändtia. Hehe, Maria och siri satt kvar i köket några timmar till de drog hem.

Lördagen var ett nytt kapitel och jag hängde med maria hela dagen och vi shoppade lite smått, jag köpte mina kick äzz vita converse, de är sjuukt fräna! Senare på kvällen kom U över på ett glas och jag höll mig och tog de lungt med drickat, vi drog vidare till strand men vi tröttnade efter ett tag och drog till en krog i city där de spelade skön musik, lite rhianna lite 50cent. Diana kom bort dit sen vid 2 tiden och hängde och spande in Mig å mia och U drickandes av billig öl och jäger. Ole Dolckan ole dolickan var framme ör jag blev salonigs och knas..

Söndagen var najs. Jag var hemma på Hassla och myste med Ginni och mormor och morfar. Mormor fick för övrigt ett ryck och beställde hem en jätte fin röd jacka och skor som jag fick av henne :) Underbara mormor <3 Kramade mamma lit eoxå innan hon drog in för att steka i sigtuna.

Hem igen! Och igår träffade jag linda och siri. Var uttråkad och ville ha nått att göra så hookade upp med dem på N:see bar och drack lite cider. Vi gick till nån opening på döbelsgatan av nån slags hälsogrej där de hade rosé, hm hm hm.. :D Testade en massagestol och snackade om den och karlar med Lillbabbs, vi kom fram till att om man hade den stolen och ett glas rosé skull man klara sig utmärkt utan karlar!

Nu ska jag ner till götgatan för att lämna tillbaka lite impulsköp och träffa J som ska köpa nya converse.

Pösss heeeeeeeeeeeeeeeeeej!

Bästa covern ever?

Balsam för själen

Dagen har varit som den kmr vara de kommande månaderna. Välkommen till.. Du prata med Marielle...

Är väldigt glad över mina nyfunna vänner dock :)

Var ju på de där manpower mötet idag. De var cool! Fick mackor och cider att mumsa på under massmötet. Mkt trevligt faktiskt.  Fick några nya härliga vänner där också! Mm, everybody loves me!!

Helgen är ganska blandad. Jacob kmr vara borta hela helgen så jag kan göra what evah I want!, inom vissa ramar iofs.. Fredag är luddigt, mia kanske kmr hem lr inte. Annars verkar de som jag kanske ska träffa U. Fattade inte exakt vad han babblade om, först hemma feke sen hyra rull. what evah. Lördag är bokad och klar. S kmr hit med booze och vi ska bara softa och dricka smultronsaft antar jag. De var meningen att jag skulle hem¨och mysa lördag tom söndag men de verkar som jag åker ut på söndag och träffar F om han inte kan komma in till stan på lördag dvs. Tänkte att eftersom jag har fasta arbetstider kan jag åka hem på söndag och sova över hemma :)



pööös heeej

.com



Fan va skönt de är lixom onsdag! Halva veckan har gått PANG! BOOM! snabbt. Så härligt! Trivs jätte bra på jobbet (fick skit bra kritik från min chef idag) där jag fått en ny kompis, J, hon är jätte trevlig och hjälpsam.
Skulle ha gått på nån träningsgojja idag med orkade inte. SÅ! Jag gjorde tikka masala kycklig med ris a lá marielle. Smakade helt okej, orginalet är såklart bättre men mitt var inte så pjåkit. Jag kanske inte suger i köket trotts allt.
Håller på och bakar med Jacob, de bådar väl gott också tror jag eftersom vi fick receptet av kära mor.
När jag ändå nämner Mor så kanske jag ska berätta att när jag och J sprang som faan för att hinna med tåget ringer mamma och frågar ifall jag skulle vilja flytta till Sigtuna, till en lght som ligger vid sshl. Såklart blev jag super glad över att hon ville köpa en lght till mig, men tyvärr kära älskade mamma så ligger det lite långt bort :( Fett najs ändå nu på sommaren.. Typiskt!

nej ska sova nu. Jacob får banne mig göra klart brödet själv!

Hejje.


För somliga är helgen de bästa av hela vecka. Jag håller självklart med fast den senaste helgen har jag singlat slant: okej krona då hoppar jag, klave då hoppar jag inte. FAN! Klave.. Jag höll på att dö av trisstess. Vad är meningen med att bo i stan när man inte kan träffa sina söta vänninor och ses och bubbla och mysa. Nej jag satt hemma med min bror som spelade tvspel där man sitter på en Struts som skuttar om kring och försöker spräcka balongen. Skit kul. Kollade iofs på The Spirit som var bra. Annars har jag sett på film och druckit läskigt mycket cola och ätit snuskigt mycket minismarties. Tack och lov för Jacob inte har en våg.
I söndags träffade jag Sarah iofs. De var jätte mysigt faktiskt. Vi träffades på östermalmstorg och gick mot djurgården. Kändistätt kan jag säga! Såg Denise Rydberg, Martin Björk och cafés modechef Daniel Lindström. Fläshigt säger jag fläshigt säger du.

Har jobbat idag. Gått najs och imorn ska jag köra själv och jag vet att de kmr gå skitbra! Träffade också en kvinna angående att bo inneboende på en lght vid gärdet. Hyran låg på 4500 kronor. Sucks! De verkar trevliga och killen jag ska bo hos också men cash is king och jag vill kunna spara. Jacob sa att jag kan bo hos honom så länge jag vill så de känns iallafall safe :) Han kommer vara borta fram till onsdag :( Är själv hemmma och jag klarar inte av det. Jag är fasiken ingen ensamvarg. Jag är en mysig gul labrador <3


Min favorit föda under helgen v 15 Minismarties! :D

I know U love it D

bababa

åh haft en grejt vecka alltså. Onsdagen var mys med STORT M! Träffade söta kattis på morgonen som kom över för en kopp te, sen jobbade jag faktiskt på eftermiddagen, på chokladfabriken. Älskar att jobba där, R och J är så sköna :)
Senare på lillördag kvällen träffade jag bruna Fredrik. Han kom över på middag som jag gjort ( stod och slet i köket tills han komm) jag följde med honom hem sen och pratade lite med hans mormor och pussade på stora gossehunden Bussie <3
Träffade Diana igår, vi drog till be-on-retro och Jerusalem för en Kebbab!!! Sen blev de lite shopping, "ögon shopping" för mig och "köpa nya skor" shopping för Diana. Faan alla klagar nu på att jag måste skaffa nya converse, Diana å Linda osv till dö dagar.

Idag har jag en hel fredag kväll 2kill. Mia är ju i Ume och kattis haar tydligen dumpat mig innan vår msndejt. Härligt! ... Ska förhoppningsvis träffa fredrik i natt, han ska ut och jag vill ta en promis så.

Nu ska jag laga mat, sen ska brorr å jag se på The Spirit.

Knas mkt prat om V <3 D i sommar. Är de dit mina f*cking pengar åker till??.. uppenbarligen. Tog en bild som jag såg på en skylt påväg från jobbet i går,
 
Tkr mina cashiz borde sponsra deras bröllop istället!

arrividerci!

i have ångest beacuse this winter has been the longest

Hej hej! Nu är de redan tisdag och jag har inte uppdaterat på länge. Har inte haft tid faktiskt.
Jag tänkte skriva två inlägg, ett (det här) om hur det var i helgen och sen de andra om hur dagen var igår.

Okej, here we go.
Helgen var verkligen riktigt bra! jag var ju hemma på landet i fredags då jag gick och la mig vid nio tiden.Men träffade fredrik på dagen. Gud va brun han var, han har jämt förmågan att bli röd men icke sa nicke, nu var han brun!
 Lördagen oxå händelserik. Under dagen var jag på landet och skrotade innan jag åkte in till sthlm på sena eftermiddagen för att fixa lite hemma eftersom mina rumpnissor skulle komma på middag. Det gick skitbra! Kattis hade med sig kycklingklubbor "som skulle kunna föda en hel afrikansby". Jag fixade klyftpotatis, linda gjorde en god sallad, mia kanelbullar och Siri tsatsiki :) Vi drack som vanligt och blev salongsberusade och de lede till att Kattis , jag och Maria drog till Strad där vi oxå träffade på U. Så himla komiskt för Maria o jag stod å pratade om att ringa honom för att kolla om en efterfest och vips två sekunder senare kmr han fram och säger hej! Vi var typ på strand i en timme sen bar de av till whiteroom. SHIIIT va bra musik det spelade där, jag ska lätt dra dit igen!
Jag kom hem vid cirkus 4 på morgonen å får ett sms av elle angående födelselfika med henne... Hade helt glömt bort så jag åkte ut till landet med en rejäl baksmälla men log hela tiden för att jag inte skulle bli avslöjad..

SÅ! de var helgen i korthet! kraam på dej!

de är fredag!!!

God morgon! Gud va trött jag är!! Ska laga frukost nu, stek ägg o te med nått bröd.. Asså vädret ute är så himla uppiggande. Mm, grått och dimmit och mysigt.

Träffade Maria igår som sagt. Det blev en heldag. Vi gick i tantolunden och bakom eriksdalsbadet och i city för att hitta en snygg jacka till hennes pojkvän. När klockan närmade sig halv fyra åka Maria o jag till Odenplan för att träffa Emilie som vart i Asien och blivit jätte jätte brun och hade en massa roligt och berätta när vi satt på wayne´s. DAgen började halv tolv och slutade halv sju. Och de var jätte trevligt!

Idag ska jag träffa fredrik klockan 3. Har lite problemo dock. Hur f****n ska jag kunna ta mig ut?? Måste få tag på mamma så hon kan hämta mig för jag vill inte bli tagen igen. Hoppas jag får tag på henne annars är jag köörd.
De kommer sen bli en kväll hemma ser det ut som så jag åker in till stan imorn eftermiddag. Kattis ville ses för en drink ikväll men jag är faktiskt upptagen med henna grejor på en fredag, och de var riktigt längesen jag var det.

Shit de känns som klockan är 05.00 på morgon lr nått pga det här förbaskade vädret. Men ska pigga upp mig nu med äggmacka, te och Capten Jack Sparrow.


Längesen jag la upp nått från Farbro Barbro so here she is!!!
kraaaam på dej!

siri: ska vi ta en öl? innan eller efter? jag: eh, aa visst siri: vi tar en innan! vi: åh nivå 22!

Träffade Siri igår, igen. De är skönt med lite spontana träffar lite då och då. Blir inte så här: ja, eh jag kan komma på 3 timmar..! Men nu tog de bara 15 min. Vi var på kungsholmen för Siri skulle på nån te-provning. Man får enkelt sätt pengar för att testa produkter. Smakade av teet, de smakade champinjoner dvs. svamp! URK URK URK! Nästy äss hell. Vi satte oss sen på en bänk och spanade. Såg en kille, som måste vara nån ekologiaktivist lr nått för han såg ut som de, iallafall så hade han en näsduk av tyg. Fy faan! De är en av de äckligaste grejerna jag vet, snyter sig och stoppar ner tygskiten i fickan lr väskan.. Mysigt.
Efter en massat prat så drog Siri och jag till Ö&B och köpte chokladfingrar (lr Siri köpte..) pepsi max och soltorkadetomatos. FÖR! Vi skulle laga middag hos mig och se på halv åtta hos mig med Adam Tensta! Så jävla söt han är!! Gå in på TV4-play och kolla på de avsnittet, han är världens perfektionist. Super cool! Trevlig middag blev det iallafall, lr inte trevlig. Rolig :)

Idag kommer Fredrik hem!! :D :D :D !!
Jag hoppas jag kan träffa honom imorn eftersom jag inte har möjligheten att åka hem från sthlm, pga, ja olika omständigheter. Men men! på fredag ska jag ta mig ut!!!

Flash lights

Onsdag, och jag jobbar inte idag heller. SUGER. Vill jobba ochtjäna pengar istället för att gå om kring med mammelucker och oversizads tröjor hemma och se på film. Kommer fasiken bli en tjockis så de där tröjorna kommer inte vara oversize längre utan de kommer vara ; de sitter jätte bra nu!.. Och jag måste skaffa nya mammelucker. De kommer bli samma visa där, de kommer nog förvandlas till heta hipsters istället. Och de vill vi INTE!!!!
Nu är klockan över tolv och min jourtid är slut. Så, jag ska se på sökan på lycka och diska och sen ska jag ta en långpromis i tantolunden och upp vid alla fina kolonilotter där och sitta och filisofiera och se ut ur sthlm. Funderar på att fråna ifall Maria vill ses ikväll så kan vi sen gå upp dit. Hon kommer hem ikväll så vet inte, hon kanske inte orkar, får se om jag vågar störa henne eller inte :)
Jag kommer ju träffa henne på lördag annars för tjejorna ska nämligen komma över på middag hos mig. Skönt att jag bor i stan för de blir inte lika stor grej som de blir när de skulle på middag hos mig på Hassla. Men iallafall! Mia och jag kmr ju ses på lördag men de är fan långt dit :S

 

Kollade på en massa kurser och program igår som jag i framtiden vill läsa. Sökte några för att se om möjligheten finns för mig att komma in på någon av dem så jag håller tummarna. Jag vet ju iofs att europaprogrammet på söderthörn är det ända rätta för mig nu men de fanns andra kurser om mänkligarättigheter som verkar jätte bra. Jag borde lära mig franska också men när jag läser europaprogrammet för jag börja med min franska.

Måste kolla på filmen nu och sen, ja som jag skrivit ovan. Ut och knalla!

tisdagen den 6e April april!

Haft en roliga dag idag. Träffade Siri på stadsbilioteket och höll henne i handen när hon lämnade tillbaka en bok. Sen drog vi vidare till SU för bus skulle köpa en bok där, efter det inköpet satte vi oss utan för Allhuset och pratade om nonsens och om vilken ångest vi har runt pengar, jobb, plugg och pengar.. HATA PENGAR, när man inte har några dvs.. När jag tänker efter så bussresan från odenplan, efter vi hälsat på siris klasskompis som råkar vara kiss-peter från Big Brother, handlade om ångest över ditten och datten. Under perioden var vi ändå så som vi brukar bli, helt kokko och flummade och var helt underbart onormala. Det var kul ändå att sitta på SU och kolla på alla stackars studenter. Oj oj oj, de var inte många där som inte visste att senapsfärgade tights är skitfult! Ser ut som man doppat båda fötterna i en senapsburk. och att de är inte coolt med bruna, lite för stora, manschester byxor. Men men! Alla har sin stil..

Vi träffade i vilket fall Linda sen ¨på ett solarium på vallhallavägen. Usch hon var som vanligt oförskämt brun, fast såklart väldigt söt och gullig <3 Vi tre satte oss  och pratade som vi gjort så mkt förut vi tre. Det var mysigt. Vi pratade om att ha en knytis hos mig i helgen eftersom Maria kommer hem får vi passa på.
Åh, avslutade dagen med att åka till Bro och tillbaka till södra. Jag blev tvungen att ha papper, lr kartor snarare, till jobbet.

dagen är inte slut än iofs. Ska skicka in ansökningar till universitet nu. Men först lite bilder från i lördags!













Alla bilder är sjuka förutom den precis ovan den här textraden. För ovan ser ni söta Linda <3

kraam

You: "I'd like a Coke." Waiter:"Is Pepsi ok?" You: "Is Monopoly money ok?"

Morrn morrn!

sitter och lyssnar på P3 morgonpasset och njuter av solen som lyser in i köket. Hm, måste ta bort mitt nagellack nu kom jag på. Har färgglada och fräcka rosa naglar, kände att jag ville piffa till dem nu under påsken, i vilket fall! Kan jag inte ha den färgen på jobbet, less is more när man är receptionist.
Om jag inte jobbar idag ska jag träffa Siri och Linda och köpa ett nytt sl-kort. O-reducerat.. Jag ska såklart njuta av solen också!



Här är lite av den godis jag och min familj moffat i oss under Påsken :)




Nu sjunger påsken på den sista versen!

Påsken har som alltid vanligt fylld med ägg ägg och stora påskägg! Jag har som vanligt ätit sjukt mkt godis så de har ploppat chokladägg och geléhallon ut öronen på mig. Men det gör inget för de kittlas så roligt :)
De som var största händelsen under påsken har jah nämt lite tidigare. Påsklunchen i lördags. Det var jätte trevligt även fast de bara var 3 par och sen jag.. Elle som skulle vara min dejt kunde inte sen så, jahapp. Tack och lov severades det nubbe till lunchen vilket lättade upp min stämning. Nisses fästmö kom inte förns halv fem så jag kunde ju hänge med honom under tiden då jacob utbytte saliv med vissa..

På lördagen sen var det ju inflyttningsfest hos Jacob och mi casa. Det var väldigt trevligt faktiskt. Träffade en kille som jag inte träffat på flera år. Erik som också är uppvuxen i Häggeby, fätt skön kille asså. Vilket skratt?! Han hade samma skratt som nisse som låter ungefär : Höhöhöhöhöhöhö, ganska högt oxå så man får ont i öronen. Rolig var han iallafall. Det var inte tänkt egentligen att jag skulle vara hemma så länge, jag skulle egentligen träffa Siri och Linda ute och sen dra och dansa lite. Men de överraskade med att komma bort till Jake och om vi drack och drack och jag kramade linda som aldrig förr när jag sprang ner och ut i strumplästen för att möta upp dem. Vi blev utelåsta då iofs för jag glömde nyckeln. Anyway!
runt småtimmarna drog vi till strand och festade med några buddies till Siri och jag kom vinglade in hem väldigt sent på söndag morgon. Längesen jag hade en så rolig utgång kan jag säga!!!

Ska till mamma och baka klart mitt bröd sen ska mamma köra hem mig till stan för jag har inget slkort för jag blev haffad och fick en räkning på 1200 kr och är pankare ÄN en kyrkråtta så SL får fan vänta till nästa månad.

puss på dää!

OH! glömde säga att var på After Dark i uppsala  med mamma igår. Var bara pensionärer i publiken och showen rockade BIG TIME!

d.s

Gugges nya puppis, Bertil <3

skärtorsdag!

påsk påsk påsk!
Idag är det dags att gå Påskkärring!! Få godis! :D Ack! Jag minns när jag var liten då jag målade fin påskkort som vi gav till de människor vars dörrar man knackade på och tiggde godis som en och annan luffare, fast med coolare outfit, såklart. De ät fett bra att man bor i en lght på ringvägen för här är chansen väldigt stor att man får MINST 1 kilo godis. Max rekord för mig är 4 kilo godis, då gick jag påskkärring i Häggeby och Skokloster :) Några gånger fick man tandkräm oxå, vilket var FETT BORING! Och ibland nån slant :) De är en mysig dag i allafall!


Igår blev jag inlåst i tvättstugan med blev utsläppt av Tango Paula. Jag är inte säker om jag vågar mig ner igen.. Måste boka en tvätt tid nu till klockan 13.00-16.00. De skulle vara perfekt! Man kan tvätta hla eftermiddagen och sen åka hem på kvällen. Måste våga mig ner! får lägga något i dörren antar jag. Jacob slutar klockan ett och är väl hemma tjugo över så när han kmr hem får vi tvätta. Men jag måste, helt själv! boka tid, balle.

Träffade Diana efter jag varit på Afterwork på Manpower högkvater. Vi satte oss på vårt nya hak, Bauer. Skit frän inredning, väldigt mkr Kanye West feeling. Jag var nojig över min mob som hade dåligt med batteri så vi var bara där till tio tyvärr. Nästa gång vi drar dit ska vi köra utan tidspress utan bara sitta där och dega.. Diana kom på att hon ska stajla om mig.. Hon vill fixa så jag får med street stil. De ska bli intressant :)

Måste kila ner till tvättstugan nu!


RSS 2.0