Dagen före...!

Hej hopp! Nu är de dagen innan nyårsafton! Och jag är fortfarande lite krasslig. Men ska inte klaga!
Var ute med Johan igår. Vi satt på Baltasar och drack öl och käkade både tacos och pommes. Oh yes! De var ju tänkt att Shivan skulle komma, varav jag hookade upp oss. MEN! Shivan fastande med skon på jobbet...! Bastard!.... <3

Är så himla slut asså.. Inte för jag la mig sent igår utan för veckan har varit så packad. Måndags träffade jag Lolla (!) och de andra tjejerna. De var såklart jätte mysigt, men jag kom hem sent för tåget var försenat.. I tisdags var jag på middag hos Nordströms.. De blev ett stort gäng ungdomar och jag kom hem sent då med.. Sömnbrist är de hela beror på. Så ska stanna vid nått ICA tror jag och köpa godis och cola och åka hem till pappa och bara slappna av.. SEN! ska jag ska jag köra lite pilates. Vig och fin ska jag bli!



Italienskmiddag hos Nordströms. De var vi och 5 till^^

Nyår btw. Wft händer? JO! De som är bestämt förfest hos Elisabeth :) Resten är en gåta. Middag förhoppningsvis hos mig på Ringv eller hos Em i vasastan. Sen efter förfesten kanske vi drar ut, eller drar på hemmafest ELLER?! Däckar i vanlig ordning???

PÖSS PÖSS

Instick: Nu konstaterar en grupp forskare vid Massachusetts general hospital i Boston, enligt en artikel i The Guardian,  att ju större amygdala vi har desto större är sannolikheten att vi har många vänner...

Texten är tagen ur en artikel på SVD.

Kan ju säga så här. Att min amygdala måste vara jävlig stor för jag har typ 216 vänner, de flesta på FB ;) POPPIS!!

Juldagen 2010

Heeelskotta vilken Juldag!!! S H I T!
De spårade totalt hemma hos Jake när Mia, Em, Linda & Siri och jag förade. FY tusan! Stackars Jacob, han får stå ut med jääkligt mkt! Ass, de var estnisk vodka, vin, x-cider och goda vänner sällskap som gjorde att de fuckade ur. De gick ju bra annars, 3 strul på en kväll. Jag tackar jah! De var iallafall tok-kul! Vi drog till donken där Siri spillde ut sin cola och gick tillbaka och sa att han gett henne en tom mugg.. Ja nu var den det..
Ja jag finner inga ord. Vi drog tillbaka hem till mig igen där Mia somnade som en stock på en gång och Siri och jag mummlade om någonting. Linda var klok nog att ta sig hem :) Hehe, de var super skoj! Är alltid lika roligt att festa loss! Nästa gång ska vi börja föra tidigare än kl 22.00.. Typ åtta istället? Så vi hinner föra, spela kort och prata OCH gå ut och dansa. Vi får tänka på det nu på fredag.. :D
----
Idag så bjöd jag Mia å Siri på frukost på Gilda, Siri´s sko gick sönder på vägen dit. Klacken lossnade så hon haltade lite, stuttlöjligt! Hehe, kul :) Sen möte jag upp Sarah för lite shopping.. Var inte så sugen på shopping egentligen har ju redan de jag vill ha. Tack 4-ever 21 <3 Så vi käkade lunch och pratade lite.
Nu precis när jag skulle stiga av pendeln påväg till pappa så sitter Elisabeth och C där! Jätte skoj eftersom jag satt och tänkte på henne :) Så åkte med de för att hämta Fredrik och få skjuts hem :) Ska käka hemmagjord sushi på tisdag hos dem<3 Kmr bli MUMS!
Ska lägga upp en bild från Juldagen btw.. Maria har lagt upp ett par KLOCKRENA på facebook. :P
Pöss pöss

Julklappen från lillebror till storesyster

Marielle Strömberg goooo juuuuuul broh ho ho!! Längtar efter min present!
fredag kl. 18:23 · 

Nils Strömberg Din jul klapp är att vi ska skicka dig till en husmors skola;)
Igår kl. 13:25 · 

Juletid-----> Nyårstid

Julafton var Great! Kvalitetstid med Jeppe, papi och Jacob. Alla gossar utom Nisse som är i Norrköping och firar jul med sin fästmö. Fick en pilatesboll av Jeppe. Nu ska jag bli vig! Fett nice. Fick en rakhyvel av Jacob (killrakhyvel) för han är jääävligt trött på att jag använder hans när jag rakar benen. Tack :) Jacob och jag gick bort till mormor och morfar sen för att pussa på mamma och hänga med kusinerna och moster och ja den andra släkten. Mysimys!!! Förhoppningsvis kan Sarah och jag ta en tur på mellandagsREAN tlsm. De gör vi varje år, så hopaps de blir av!
Idag blir det F E S T. Tyvääärr kan jag inte ha högklackat för foten är fortfarande knas. Men oj oj oj va kul de ska bli! Ska uppdatera Maria med allt som hänt sen senast och Lollo som inte hört ett skiiit om vad som hänt :P MOHAHAHHAAHHHA!!! Kmr bli awesome! Vill ut och dansa lite så ska försöka skriva upp oss nånstans. Kanske borde dra till Berns?? Spelar ju grym musik där.
--Ska ladda upp bilder från NYC idag också.
Anyways!
Såg ju, som resten av Sverigesbefolkning, på Kalle Anka igår. Björnen Baloo är cool. Ska börja använda, som han, ordet "Störtlöjligt". Så himla roligt uttryck!! :D :D
Nej Hej hej ! Nu ska jag ta en macka. Med Julskinka på och dricka Julmust!
<3 Pööösss heej!!

Bästa låten ever! <3Går NON-STOP hos mig. I mitt hjärta och hjärna. Ofc.

Nyårsblåsa

Var ju i New York nyligen.. ;) Köpte kläder som faaan!! Köpte min fina nyårsblåsa där. Från Forever 21 <3





Den med uppsatt hår och min skyhöga klackar, som jag också köpte på Forever 21, och blått nagellack kommer jag vara en killer!!!

Dan före doppare dan!

Oj oj vad tiden går snabbt! Nu är de snart julafton :) Imorgon slår de till! Ska köpa de sista klapparna idag. En stekpanna och en Vodka Vanilla. Pratade med Jeppe igår. jag ska få 2 paket och de är dessutom de största av alla klappar! :D Weehooo!
Skönt för mig att jag köpte alla i NYC, slipper ju hysterin nu i Sthlm. Ska bara in på systemet och typ ÖB? Fort och kvickt! Sen ska jag köpa lite pynt till granen och klä den när jag går i väntans tider inför jul och att Jeppe, Pappa och Jacob kmr hem.
 
Måste prata med mormor om de blir julmiddag hos dem också, helt glömt bort. De har ju inte heller frågat om vi vill komma heller iofs. De löser sig! INga sura miner nu när de är jul! Icke sa nicke!!

Så nu efter jobbet ska jag bege mig till fridhemsplan och träffa Johan så jag får sällskap när jag besöker systemet och köper en stekpanna :D


Good times



And bad times.. Hade en skit morgon. Försov mig, springer till bussen, utan frukost i magen och smink (kände mig som en rugguggla) och stukar foten i trappan (så jag kunde inte gå) och sen när jag ska stiga på 4:an halkar jag igen.. Busschaffören säger: Akta de är halt ute. No shit Sherlock?!!! Och jag glömde mobilen! MEN! Värre saker kan hända, anyways så tog Jake och jag en tur till SöS. De konstaterade tack och lov att den bara var stukad :)

Har nu bara degat framför tv, fan tänkte diskutera nyår med Fredrik, men är han inloggad nu? Eh nej! Bara för han är i Paris måste man INTE dissa!! Biatch! <3Funtade nämligen ¨på att hänga lite med honom, var längesen vi spenderade kvalitetstid på nyår :)




Gud har lyssnat på en massa låtar som jag avgudade i sommras. Den här låten, Johan och jag var tokiga i den. Åh, minnen från sommaren 2010 ploppar fram som blåsippor under våren. Ljuvliga minnen :)

Sjukling!

Uscha mig. Jag är förkyld! Hur fan blev jag det???! Jag som ALDRIG är förkyld, aldrig sjukskriven! Nu är jag inne på min andra dag som sjukskriven.. LOVELY! Känner hur cashen bara sirprar genom mina fingrar. Inte en härlig känsla. Men jag tänker så här, nu är de banne mig jul snart. Vill inte ligga och snora & hosta i sängen när de är julklappsöppning och släktingar som är över och hälsar på, samt, om jag inte vilar ut skiten kan de slå tillbaka och bli värre och då kanske jag måste vara borta från jobbet ännu längre, de skulle inte vara så bra. Får ju ut fett lite lön då :S
Anyways, Nils har köpt sån där jangdricka. Tog en som shot imorse när jag hostade som en tok, smakar inte så värst gott. Typ lakris blandat med Jäger, urk urk, men de ska tydligen bota min förkylning. Ska sova också, ska göra det nu, varit uppe och gjort inget sen klockan halv 6.... Tortyr. NEJ! Måste rycka upp mig! Jag kmr från landet och vi klarar allt!! Så tekur och dusch och sova är vad jag ska göra idag! De är ju sista dagen på jobbet innan jul imorn och jag måste säga God Jul till alla och sortera alla papper så de är klart innan jul!!
Puss och kram!

Söndagsinlägget som jag glömde publicera^^

Nu är helgen snart slut, tyvärr. Den som varit så mysig. Fredagen var ju liite kaos men lördagen var perfa :) Tyvärr kunde jag inte träffa Linda och Siri för pepparkaksmys. Var på de årliga släkt-julbordet men allihoppa :) Linaus vär där, alex och Gittan som jag inte träffat på så länge <3 Vi käkade en massa julmat och skvallrade och skojade. Linus är fett SKÖN! Skönaste kusinen evah! Annars har jga legat och hostat och snorat resten av helgen. Förkyld??... Nja, föredrar att säga att jag hostar, vaknar av att jag blöder i näsblod, och har ont i halsen. Inte förkyld.

Nu är de helg!

Halllåååå kaaaaaaaaaj!!!

Hola at yure boy!
Japp! Fredag, blivit jäkligt fail kan jag säga. Har inga cash på mobilen, köpte fel abonnemang så kan inte ens sms grattis till alla längre. Looovely! Var ju tänkt att jag skulle fira nisses födelsedag men, tydligen inte! Så jag har då jecktat hem från jobbet och tackat nej till Linda och siris barmys.. MEN! När jag väl fick höra att nisse inte skulle ha någon mottagning skyndade jag mig in till sthlm för att träffa siri och linda.. Nu ska de inte ses och jag sitter fixa och klar, men de blev inte av! Nice. Men de kan inte dem råför, jag hann ju inte höra av mig och säga att jag var på G in innan de bestämde sig att skita i det. Nu väntar jag på att höra från Siri, som är på dejt, om vi ska ses lr inte. Samtidigt som jag snackat med Johan om att dra till HBJ och pussa på Felix. SNABLAR! Misär så de skriiiiker om de!

Men men!! Går säkert bra, antigen Siri, Johan, lr Gossip girl och cola. :D

Grand Hotell

Oj oj oj! Vilken julfest! Var på julbord med jobbet igår, på Grand Hotell! Gud va kul det va :) var ett mörker dock att hitta alla gosaker eftersom de fanns en hel ocean av smaskiga maträtter. Tog i princip allt som erbjöds på efterrätts-sidan och fick världens socker kick. Sen var de ju alkoholen, omg. Herren som satt mittemot mig kunde inte låta bli att sluta hälla upp snaps i mitt glas... MEN! Jag tog det lungt, var relativt nykter så jag inte skulle göra eller säga något dumt PLUS att de bara var tisdag! :) Så efter Martin Stenmark uppträtt hoppade jag och E in i en taxi för att ta oss hem :) Så nu sitter jag och äter frukost och ser på nyhetsmorgon, intressant intressant. Tror jag börjar bli sjuk.. Vaknade inatt av att jag blödde näsblod inte så jävla trevligt :s Får dricka mkt te på jobbet idag för jag måste vara pigg om jag ska träffa Elisabeth och hennes nya pojkvän :)


Pöösss heeej!




 Time Squre, New York

Åh, lördag

Vaknade tidigt som fan och stressade för jag trodde de var fredag och dags att gå till jobbet. But NO NO NO! Lördag <3 !
Var och kollade på Idofinalen igår i Globen. fan vilket drag! De var faktiskt fett kul, förutom alla fjortisar och svenssonfamiljer.. Jacob och jag fick nämligen de biljetterna av vår stekar bror i födelsedagspresent, super snällt :)  <3
Efter Idolfinalen 2010, där Jay vann, drog jag vidare till HBJ och träffade Johan och Felix. Äntligen!!! Inte setts på så länge :( Men de var skoj! Blev gryyyyymt alkoholpåverkad och var lite stel mot S, inte så bra för jag såg nämligen fram emot att träffa honom igen.

Nej nu ska jag ner till ICA köpa lite cola och dega framför datan och Solsidan! <3

ej.

Va på efter jobbet igår, fett nice. Trodde mottagningen började sex, tydligen inte! Så när vi kom kl sex var alll glögg slut :( Fett fail!
Siri och jag drog sen ut till Gaundi för att ta ett glasvin, och de spårade ! Vi satte oss brevid ett gäng dudes och började skratta och prata och dricka öl. Sen vid stängning kl halv elva drog vi till den isländska baren på kungsgatan och drack ännu mer tlsm med killarna, eller herrarna..Vid tolv kände vi att de var dags att röra på sig, vi gittade till donken och jämförde svennehamburgarna från de i USA. De är så himla mkt bättre i nyc och colan är dessutom MKT MKT större!!!

Vi virrade ner oss till stureplan och de hela slutade med en taxi hem!

hemma bra men borta BÄST!

Jahapp nu är jag hemma från New York! Herreguud va kul de varit, tokigt, underbart AMAZING! Jag vet inte var jag ska börja. Måste lägga upp bilder sen, de säger ju mer än tusen ord <3 Vi har iallfall bott på hotel Edison precis vid time squre, LOVE! De var super bra och mys! Vi käkade frukost på stardust på fredagmorgon och njöt av omgivningen. Tog en promis till central park och lite shopping hann vi med på torsdagen när vi kom. Forever 21 är nu min absoluta favorit butik, grym! på torsdagen spenderade vi 2 timmar där, butiken är nämligen i tre våningar.. :) Vi var i china town och spanade in Ground zero och frihets gudinnan på lördagen och var inne i Trump tower och empire state building på söndagen. Siri och jag tog en promis efter ett besök på Tiffany´s och gick via centralpak och in på 8Av för sen in på 47street, där hotellet låg. Vi tog några öl med David på Lucy´s i midtown och spelade lite biljard och avslutade kvällen med en pizza slice :P MUUMS!!  De var iallfall underbart och jag vågar absolut INTE kolla mitt konto, har säker gjort av med tiotusen, minst, på mat och shopping. Men verkligen värt det!!! Ångrar inte de jag gjort utan de jag inte gjort!

Här är lite bilder:


Linda & Jag på time squre


Linda och jag utanför Carries hus :P


Time squre med Linda och en massa nya kläder från Forever 21 <3

06 någonting..

Nu är jag uppe tidigt igen! Sitter och lyssnar på Ryan Leslie- Gibberish. Mys :) Ska iväg till jobbet snart, usch ut i kylan :S De är liiite pain nu eftersom jag inte kan använda min dunjacka.. Olyckligtvis så kissade Jossans nya, ursöta, valp på den igår. KAOS. Så tack och lov så skulle Jossan försöka göra den ren tills ikväll. Måste ha den när jag ska till New York. Tror de går bra iofs :)
Gud jag åker imorn!!! Pratat med Diana som önskade att jag kunde köpa ett par converse till henne, men hon hade inga cashiss. Lyckligtvis! Kmr tomtemor tidigt till Ösmo i år! Of course fixar jag de till henne, hon är min homie! <3

Nej! Nu ska jag borsta tänderna och springa ner till bussen.


Kraaam på deeeej!!
RSS 2.0