I blame coco

Fan vilken helg. Ovantad och spontan utgång med Felix på Harry B. James. Riktigt udda och nice. Lördagen var fylld av teuqila med jobbet och HBJ igen, där en viss herre, host host Shiva** fick gå ut... MEN DE ÄR LUNGT! Var fett kul!!
Åkte två timma till Simpa i slöddertälje. Vi kollade på speglar och käkade på MAX.Mums! De var skoj, inte humant med en så lång resa dock.




Min absoluta favorit låt nu!

Löningsfredag!

Anfådd?!!

Gud vilken dag! Slappt på jobbet = skönt! Eftersom Jacob fyller år idag så efter jobbet skulle de bära av till city men så blev de icke.
Följde med J till fridhemsplan. Ja, fridhemsplan. De tog typ 1,5 timme att pallra dit. Heelskotta vad anfådd jag blev. Skit jobbigt men roligt såklart efter som jag gick med J. På bussen hem sen var jag helt slut. Lyssnade på Cirkus kiev och vaknade till lite.  Så nu sitter jag hemma i soffan och dricker cola och äter, eller ätit, vita baugetter och känner mig duktig :D Måste göra om de igen. Kul och känna sig duktig och kanske bli lite fitt också? :)


Fredrik och jag på mina B-dayfest 2009 <3

Naw, Styvfar

"INGEN ska utnyttja min lilla flicka ( stora styvdotter! som är lite ömklig just nu)

Jag tycker om ! kanske älskar dig ( Utan baktankar, fast du är som du är mot mig ibland )
min söta rara gulliga eller ? balla - sköra,   tuffa - känsliga,  hårda - mjuka, dotter - styvdotter
Ja vad är det nu som är rätt ??
I will always be here for you
P&K"

spontant.

Shit vilken helg asså, den var helt SPONTAN. Var ju meningen att jag skulle vara hemma i fredags, mysa lite chilla. Men nej! Jag ville verkligen inte så fick med mig Siri på en after work. J bjöd in sig själv så han fick mer än gärna följa såklart. Så de hela spårade ur, al lá Siri å Marielle. Hemmafester i älvsjö. Fy faan! Fett kul men ack så oväntat! de resulterade iofs i att jag och Siri mådde apdåligt dagen efter. Så tyvärr blev det ingen hemmafest i Bromma på lördagkvällen. Jag låg hemma och moffade i mig godis och kollade på Notthing Hill istället, klassiker<3
De vi missade i lördags tog vi dock igen igår kväll. En helkväll ute med Sebbe å company. Först Mosaik på st:eriksplan sen nått hak på Kungsholmen. Allt det resulterade i att jag vaknade upp i Bromma och hade sönder mitt nya läppstift, heeeelvete, och har varit helt utom räckhåll hela dagen.. AKA, bakis. Not good! Tack och lov gick de bra på jobbet ändå. Kände mig nåågot ofräsch eftersom jag inte tvättat bort sminket från igår. SNUSK.

Nu är jag äntligen hemma efter lite bakisshopping, ny jacka, nya panties och blus. Feeett nice (måste sluta säga så).
Så dags att ta ett bad, käka och kolla på O.C säsong 4a!




Mina Chanel glasögon <3

Tyvärr, jag vill ha lite mer kvalité i livet

Träffade Siri igår. Vi var ute i regnet och kollade på brillor till S, så fina <3
Kollade mitt konto oxå, nice! Var skakig i knäna och darrade på läppen men de gick bra till slut! Så vi gittade till NK och kollade in väskor. MÅSTE ha en ny! Men bangar på DKNY väskan. Kör på mina brillor och en suuuper fin jacka från French Connection. Ska andas och punga upp så jag kan köpa den.. Sen brillor och stövlar, eller ska kirra mina som jag redan har tror jag.. Lr?? Skönt med nya ;)

ANYWAY!!
Kommer bli en hemmafredag, fredagsmys. Planen är att träffa A, men nej. I DONT THINK SO, fucker! Så, du jag vill ha mer kavlité i livet. LIVSKVALITÈ FÖR FAN!
Imorn blir de korvståndsfekke. NICE nice, så jag ska ladda upp ikväll med candy å chrirre och cola i flera liter . Kanske gå + - 0 ? Låter bra, låter bra!!!

pussel och kräm!

I know we Cool

Lillördag! Sen när dåååå?? Längesen man var ute på en onsdag. Typ i sommras med Siri och Maria?? I like to think sooooooooo.
Weeehooo! Snart är de annars helg, har ett hum om vad som ska hända på fredag men vette fan om de blir av asså. Kom in? Kom ut?
Men LÖRDAG är spikat dejt med Siri ;) Och hemmafest :D Perfalördag! <3 Tror också jag ska köpa mina brillor på lördag också. Saanell som optikerna sa, medans de surrade i mitt huvud. CHANEL. Bara jag inte bangar, men de är ändå jävligt nise, Retro till 100%.



styvpapi.

Träffade min styvpappa ii måndags efter jobbet, eller snarare efetrjag varit på apoteket och hämtat antibiotika.. ANYWAY! han ringde och jag lubbade ner från jakes lght och när jag kom ut. OMFG!!!! WOW!!! Han har en ny jäävligt fet och skitnice bil. Stadsjeep, svart, frän, fet bas och alldelles alldelles underbar! Så jag förslog att vi skulle skippa middagen och bara köra runt i den nya bilen <3 Men nää... :´( Gissa om jag föll tårar^^ Men han lagade Älgfärsbiffar, ÄLSKAR älgkött, de bästa kött som finns. WORD! Anyway, när han lagade mat satt jag och drack den ena glaset vin efter den andra. De var ju ändå mitt 21års firande...!! Falle hade varit snäll och köpt ett kort på Kicks för make-up rådgivning, thanks lixom.. Pik???! <3 TACK! :) Jag har nu spenderat det, nytt smink. JA TACK! :)


PÖSS!!!

vilken helg

Heelskotta vilken helg, blandade känslor och händelser.
Fredagen till exempel. Dejt.. Gick ju såå där, sorry M men de klickade inte riktigt. Läs en humorbok.
Efter dejten träffade jag kära Linda eller numera, linda 1,5 liter öl. Hon hade varit ute med jobbet och fått i sig liiite väl mkt i sin lilla kropp. :D Så medans jag drack öl under vår barrunda drack hon cola och fanta, bra men booring. Men! När vi väl kom till scandic malm tog vi en drink. Jag var ju helt jävla dum i huvudet. Tog en
heavy daiquiri. Trodde det var extra smak lr nått.. De var iofs sant fast de var en extra smak av vodka.. Pallade inte dricka upp den för de var verkligen DONG! Gick RÄTT upp i huvudet. Så på lördagen var det ganska givet att jag drack 6 colaburkar och degade i sängen hos jacob hela dagen..
Idag spenderade jag tiden på akuten i Enköping. Blev biten av en hund när jag gick från bussen, mina nya fina jeans gick sönder :(
Ska aldrig mer dricka den djävulska gula drinken.


Kisses

21 år. 21 höstar

Nu händer det!
Fyller 21 (så hett!) idag :D Weeehoooo! Not so bad ändå :P
Jag fick ett riktigt nice drinkspel av broh ho ho ! Ska definitivt användas flitigt! :D

Har kommit hem från jobbet, där alla var jätte gulliga, och ska plocka äpplen i trädgården och baka. Det ska bli spännande. Tack och lov ringde Elle idag med tips <3
Siri och Linda kommer också snart. De ska hjälpa mig lite innan alla gäster kommer klockan 19.00

IIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHHH!!!! Jag fyller år!!! 21!

Här är den bästa födelsedagslåten som jag hört. Efter Falles vackra stämma, såklart..




Puss och kram! :)

21.

Nu är det snart dags. 21 år. Vad i heeeeelskotta betyder de kan man fråga sig? Jo bland annat betyder det att jag måste: Ställa mig i bostadskö för ålderdomshemmet, Spara cash till en rolator. Penisonspara, på riktigt!!! Skaffa krulltottar, såna där plast rullar som man värmer och sätter i håret. En fin morgonrock. Barnbarn??
Jo, biologiskaklockan tickar. Klimakteriet står och plingar på dörren, märktes igår. Jag var bitsk som ett bi. Ahhh, humörsväningar!
MEN!
De POSITIVA är att jag Fortfarande är snärtt och kan festa med min snärtta kropp i USA och jag har redan en fin morgonrock, den är rosa i fleece (mysimys)

Nu ska jag somna in

Kom in Kom ut!

Haft en rolig helg igen !
Träffade ´Siri å Linda i fredags för att köpa mat inför kvällen hos David. Blev lite knas på prisextra pga beslutångest.. Vi drog till David och sippade alko..DE va NICE! Linda mitt hjärta (!) fipplade på min fb så plötsligt var jag i ett förhållande, jahapp lixom. Sweet! Fett kul med allas frågetecken iofs :P
Skulle lunchat med S på lördagen men hade lite ont i skallen.. Varför? De är ett mysterium..! För att pigga upp mig shoppade jag lite, sen pimpade jag mig för möte med Siri på kontoret och hemmafekke på Djursholm. Stek. Sen scandicmalm, behövde inte visa leg.. :D Beror de på att jag var SKITsnygg eller för mina rynkor, I dont know and I dont wanna know..
På söndagen blev de brunch på Cafe string och sen bus på Nytorget, satt och skojade som bara Siri och jag kan.. Fick nytt smeknamn, sparrisen. Tack potatisen!
Nej fy fan! Nu är de tisdag och jag har varit på ett sånt jävla dåligt humör, hyser ilska mot allt och ALLA!...!!!!!! Fuck of and die!




Här var jag go och gla kexchoklad! söderhamn!!

LMFAO


Helgen är helt smackad. Imorn, träffa Siri och Linda. Barrunda eller myskväll eller middag?? Nått blir det. Lördag träffa S på dagen. På kvällen ska jag till Djursholm med Siri. Feeeest fy fään!. De kmr nog bli skojigt. På söndag ska jag till Sigtuna, lunch och lghtvisning med mami <3
Kmr vara utmattad som utaheeeelskotta på söndag och måndag... SKOJ!
För att digga upp helgen.. Enjoy Niggas With Attitude!!!



RSS 2.0