21.57

Jag berättade ju lite  tidigare vad jag gjorde på lördagen, åt tacos hos Maria och bla bla bla. Kvällen fortsatte med att vi drck vin efter vin glas och de bara spårade. Ruggigt kul att bli full med maria. Haha, så kul. Sitter hemma, 2 pers och " ska vi ta vin eller cola till maten? -- "vin!"


Jag hoppas Maria tappade hakan idag. Hennes kille, Johan kom och överraskade henne. Sött, Johan smsade mig kl 2 på natten och ville ha hjälp att se till att Mia var hemma och att dörren var olåst så han skulle kunna smyga in till henne och få henne att tappa andan.

Så, a deal is a deal. Jag kmr nu vara gudmor till någons av deras barn.


--Kollar på troja med Brad Pitt omfg, så het! Ny ser han ut som en get dock,tyvärr


Troja


Hår..

Köpte en ny blus i dag, måste se sofistikerad ut nu när man är 20

Lite komiskt

Läste en blogg, .. Kul. Hon var på fest och med hjälp av "Killarna från Sthlm" höjdes statusen. Festen var complete!

Händelserik helg

Fredagen var konstig. Jobbade hos Falle, pepperkaksgumma, och bara va. Trevligt jobb, ska jobba där hela nästa veckan måndag-söndag. Jag har inget liv ifall det är någon som undrar.. CASH IS KING!
Var bara hemma sen på kvällen. Mamma och jag köpte take out och åt kina mat :) Elle skuttade över på sina kryckor för att se på Idol. Hon ser väldigt bra ut nu med sin nya haka :) Medans Elle drack té höll jag hårt i mitt vinglas, är de fredag så är de fredag!

Lördagen är ju inte slut men ger en lite update om de som hänt hittills.
Var och åt creps på Söder där jag bara satt och ville döda Christine Meltzers barn.. Kan rekommendera creps med mörkchoklad med rom, mumma.
Vi drog till en sex-shop idag. Trevligt, söders metropol.
Känns så duktigt att vi gick från söder till t-centralen, kändes lite grann dock.. Vi gick igenom en massa butik och självklart kunde jag inte hålla hårt i mitt visa-kort så köpte en klännig,blus och lite smink goja.
Så nu! Sitter hos Maria och har svullat i mig tacos äzz hell så får dån dimpen snart.

Oh! Glömde berätta om den läskiga isbjörnen som vi stötte på vid slussen, omfg. Helt stördt. Vi höll på att dö av skratt och magknip.

Sammarbetar nu för att få ihop nått riktigt spec!



Ciao!

Vill tillbaka till N.Y.C

Älskar family guy och Stewie :D

Nöf

Saknar dig!


Jag saknar verkligen Elisabeth just nu :(
Hon är i Asien och dricker billigt sprit och festar.
Det är kul att känna att det är någon som saknar mig, Fredrik gör det :) Han är också där :(
De kmr förmodligen hem i vår så får hålla ut.

ohla!

Fan va kul att ha en blogg igen- Så B att jag tog bort min gamla den hade en så fin header, men de går att ordna eller hur;)
Haha.

Skit nu är de torsdag och jag har inget att göra, ska dra till arbetsförmedlingen tror jag och fixa ett nytt jobb. De spelar faktiskt ingen roll vad de jobbet är, är så sugen på att byta miljö.

Den 10e december kommer jag dra till Nobelfesten, eller snarare deras efterfest :D GLASSIGT! Var där förra året med Maria, de var najs, nu ska jag försöka så jag kan ta med mig min lillebrors flickvän. Hoppas hon kan följa vill inte dit själv :( Men men annars får jag väl dra dit och steka själv.

Nej ska göra lite nytta nu!
Pöss pöss

omg.. -Nej OMFG!!!!

Hej hopp mina kära, underbara, nyfikna, blodtörstande:  Älskade Vänner, som orkar med att läsa om lilla mig!

Vet att ni har varit oroliga men I’m BACK! Jag försvann för en liten sekund… Tog mig en tripp runt jorden på min lilla rosa helikopter! O vet ni vad min backpack ryggsäck är sååå full :D

Varje erfarenhet la jag ner i min lilla ryggsäck :D Bra och dåliga saker tryckte jag ner i min lilla väska, vet ni föresten att jobb finns överallt, under varje liten sten för att vara exakt! Nu har jag lärt mig att vända på stenarna!!! *Ler :D

Liten tråkig sak som jag fick lära mig, var på nordpolen (sydpolen) (där allt är kalt o mörkt), fick jag träffa tomten (!!!!OMG) men han är så tjock, att han inte orkar åka i sin lilla släde längre.... o han har en massa tomtenissar som egentligen är människor o bara utklädda till ”nissar” som tagit över tomaten med onda kraffter!!! Dessa nissar är 30% av alla människorna på jorden och de är sååå elaka… dom är maktgalna små gröna saker, o de måste utrotas med sin egen medicin! Tomten bygger (just i detta nu) upp en arme med Rudolf’s, snögubbar o en massa andra snälla pepparkakor! För att stoppa de små Tomtenissarna.

(först måste tomten gå ner lite i vikt så jag gav honom lite GI- tipps)

Sist… nyligen här i Stockholm, har jag fått mig en kurs i juridik av både advokater och åklagare! Vet ni vad en Motanmälan är? En mycket bra sak! Och att facket tar i tur med ca ett 100 tals fall mot olika organisationer…

I alla fall! Mina tidigare små blåögda ögon har klart vidgats!!! För att klara sig här ute måste man helt enkelt sträcka på den lilla rygg man har (som tyngdkraften konstant trycker ner..)  Å va glad för det man får uppleva, ta det med ett fett garv o en klack spark helt enkelt.

Så nu spottar jag ut tandskyddet o den blodade tanden!

Upp med Garden!

Nu kör vi..... igen ;)

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0