Fullt ös medvetslös!

Nu är helgen nästan slut. Nästan. Ska in till stan för att träffa söta Siri och förmodligen David. Vi ska på Stand-up. Ingen aning vem vi ska kolla in och var.. Siri har alla detaljer.
Annars har helgen varit bra! Ef med V och S på söder, super mysigt :) Efter de drog jag ju hem för sen dra till Östermalm för några drinkar med Siri. Busan som var full när jag kom envisades med att kalla min mojito för moskito.. Good one babe! <3 Sen påväg hem fick jag sms av J och drog till kungsholmen. Tre stadsdelar på en kväll, nice. Så de blev några drinkar och öl. Lördagen var en bitch asså. Upp tidigt för att ta mig till Ropsten för att åka hem med Siri och Linda till landet för att laga lunch till dem. Var ganska jobbigt att handla på ICA med småungar som springer runt en och skriker..Huvudvärk^^ Men den var mysig iallafall. Fick ett G av matlagningen. Fett med tjockt najz! Så vi käkde sen choklad drack te och spelade kort. Jätte härligt! Sen när tjejorna åkte hem gick jag in och somnade riktigt riktigt djupt. Linda ringde mig tjugo över nio och väckte mig. Sov mer än 13 timmar. Somnade klockan 18.00 gick upp vid 09.00 för frukost sen somnade jag igen.. Trött.
Men! Nu ska jag ta en dusch pimpa mig och dra in till stan.

efj.

Har precis kommit hem efter en AW eller som Siri jag kallar det: EFJ. Efter fucking jobbet. Jag Vigo och Sandra har varit på Kopanjang och sippat drinkar och käkat mat från barnmenyn. Sandra höll ögonen på mig så jag åt upp allt. I did :D Nu ska jag snart iväg till Kontoret för att träffa självaste bus och hennes kompis Pernilla. Kmr bli niiice!
Så måste pimpa om mig och kicka till!



Partylåt Nr1 by Shivan. Grym!

Pöss

l for love

Nu är det snart helg. Fätt nice. Aw imorn och middag på lördag.
Middagen kommer bli grejt! Jag ska för första gången laga mat SJÄLV åt mina lovelys. Kmr bli skiiit bra!!..
Tydligen har jag tackat ja till 2 fester på lördag också hur fan de kmr gå är ju intressant. Middagen är ju klockan fem och festerna klockan 7 någonting. Awesome. Fast jag ska LAGA mat så lägger manken på det först och främst. Det passar sig inte att vara nojjig under helgen eller innan för den delen. Löser festerna på lördag, de är chill.
Usch vad jag saknar M nu!! Längtar till jul då vi ses igen. Långdistansförhållande sucks! :(

SC

Trodde aldrig att de här skulle hända. Streamar Starcraft live, fet turnering tydligen^^ Är hemma från jobbet nämligen, sjukskriven för första gången på 7 månader,och har inget att göra. Så Johan, som också är sjukskriven, var snäll å länkade så nu har jag nått att göra. Fett fascinerande med hela grejen, de är så jävla stort! Publik och kommentatorer, allt! Crasy.


 




tusen gånger om.

Middagen var jätte kul! Möte E och tog en promis till Tanto och satte oss på en brygga och pratade och bara njöt av att ses igen och se alla ljus. Super mysigt <3 Middagen med J blev såklart succe efter E & J klaffar som jing och jang.
Så efter kantarellmacka och pasta och älgfärs och latté made by me, blev kaos, men gott :D.
Så E och jag vankade hem, vi delade på 2 flaskor vin, och pratade som vi brukar och ja. De var L O V E L Y .

inte alls sönderspelad <3

spikat.

Oh, shoppat lite idag för att avreagera mig lite. Fungerar alltid, för stunden. Måste fan lägga ner skiten som händer. Inte värt en del av mig alls. Fuckface. Tack L btw <3

För att byta ämne lite, vill inte bli pist just nu, så ska jag till tanto imorn för middag med Johan. Lite vin och god mat är just what the doctor ordered. Får se till att de inte blir 2mucht, ska jobba klockan 7.
Ska piggna till lite och ta en kopp te, slå en pling till söta E och mysa lite.

lovely

Fan va trevligt!
Har hittills haft en störd, men underbar, helg!
Fredag kickades igång med aw med Johan och Shivan. Carzy. Var ett tag sen jag började dricka vodkarebull klockan halv fem. Men de var fett nice! Satt och pratade om en massa roligt nonsens. Jag fick lära mig Hur man Verkligen häller upp en öl. Fint! Sen efter ett tag drog vi hem till J för att göra, eh ja. Dricka? blev knas kring musiken och det spårade mer för mig eftersom min styvpapi ringde. Wtf, I love you, men varför ringa hela tiden. My bad I guess för jag skickat en massa sms... Pucko^^ Sen var de ju täänkt att jag skulle träffa Maria, men nej, så blev det icke. Efter jag och Shivan dragit från J och efter S och jag varit på Lidl där jag betalde för en random killes mjölk, drog jag hem och somnade sött... Mia, som är FETT skön, smsa och sa att nästa gång börjar du inte Utan mig. Måste tillägga att jag somnade sött när kl var typ halv tio.. ANYWAY!

Ikväll var det dovas som gällde. Fem unga snärtor och en massa alkoholhaltigadrycker och randomkillar.. Nice. De var hur kul som helst att träffa Maria <3 och bara prata om vad som händer i våra ack så busya liv^^
Siri och jag spanade sen in en massa killars stjärtar på donken. Asså, hur tänker killar när de har en strykbräda till stjärt?!?! SKAFFA GYMKORT FÖR FAN! Fugly!
Kvällen var förtrollande och lika rolig som vanligt när Siri och jag fuckar ur :P



Nov & Dec

Gissa vad som händer i november och december?? Eh JO! Jag ska till Berns och kolla in underbara schöööna Oskar Linnros!!! Woohooo! Säger som Siri! FÄÄÄÄTT NIIICE!!!

Så fuck MGMT, Oskar (mitt hjärta) Det är DIG jag vill ha!!!

SEN! Så bokade busan och musan and I in en weekend till NYC! Vi ska bo på Edison hotel  precis på Times square. Kollar runt lite med mina kompisar ifall jag ska passa på att köpa hem något spec, saker och ting är ju billigare där (för de som inte visste det..) Vissa möjliga förfrågningar är bla en ipad.. Nice. Och Victoria's secrets parfymer..  De är bara att höra av sig om man vill ha hem nått let me know! J (kmr bli mkt svengelska fram tills december känner jag)

 


Helgen som startar imorn kmr för övrigt bli schiiit nice! Miapia kmr hem! Så jag har gjort mig tillgänglig för henne hela helgen J Ska träffa henne imorn efter middagstid för lite kavlitetstid, har inte setts sen augusti. Är lite rädd att hon gått och blivit en norrlänning, hu och vä^^  På lördag blir de party al á Maria&MarielleStyle. För de som inte visste det så är M och jag grymma på att festa tlsm. Never a bänger! De ska bli jätte skojigt att festa så igen, kanske liite lugnare (not.) Eftersom vi är vuxna nu..



Ska plocka lite ur sparkontot och dra till systemet och tagga till och försöka styra upp de här. Kanske stureplan ?? Söder eller fridhemsplan?? Skulle vara nice med Sture-P (som S säger..) för de spelas så bra musica!

 

 

 

Så, Helgen, November & December kommer vara FÄTT NICE!

 

Hurts.

Sitter hemma och väntar på att sötisarna Linda och Siri ska komma in till stan. Vi ska nämligen dra till Debaser medis för att kolla in Hurts. Kmr bli gryymt! Hurts är verkligen fett bra, flummig elektromusik från storbritanien. Åh!!! :D kmr bli awesome!!


100-mails jubileum

En del har hänt sist. Typ, fest på hbj igen och föreläsning om Plan och seminarium på jobbet och igår BarRunda. Var fett kul, Siri jag och Linda bestämde oss då att vi ska till New York på en weekend inann jul. Ska bli jätte kul!! Idag ska jag träffa Fredrik som ÄNTLIGEN kommit hem! Så vi ska till Enskede på hemmafest som några killar han träffat i Asien har. Ska bli skoj!

MEN! En sak som är ganska Big. Siri och jag har mailat en del under rasterna på jobbet och kom i torsdags upp i 100 mail.
"BÄST 100.e INLÄGGET!! KÄNNS SÅ JÄVLA BRA :D :D :D  YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!!!!!"

Grattis busan, du som lyckade skicka iväg mail 100!

Här är lite exempel på de som sagts:

Angående att gråta- "De är som att kolla kontot eller kräkas de känns illa innan men så bättre efter man gjort det."

Hemma på en fredag- "FREDDAG! FAN VA NIIIICE!! Kmr var hemma hela fucking kvällen!! Weeehoooo.............. NOT!"

Dricka när man mår dåligt- "Som jag brukar säga, alkohol dränker inga problem, man vattnar dem.. :P "

"FIN HEMSIDA .. NOT :P hahahahha jag dör av skratt.. ( förlåt) men checka in bilderna.."

En viss A- "Jäkla göteborgare, pain in oure asses.."


"Tusen tack för ditt fina brev, blev varm om hjärtat! <3 och jag läser
 alltid dina mejl, mer eller mindre.."


Siri och jag på Corona i Umeå 2010.

RSS 2.0